Horoscop, luni, 1 iulie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile
Data actualizării:
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei de la ora 09.00 pe DC News TV, DC News și Astrosens - Facebook și YouTube.

Berbec

Nu îți priește deloc acest aspect de astăzi, pentru că nu te ajută să te concentrezi. Nu poți să fii mai calculat. Dar pe de altă parte, din când în când, este bine să lași viața să se întâmple de la sine. 

Taur

Venus, guvernatoarea ta, se apropie de niște aspecte destul de liniște. Așa că astrele te invită să fii calculat, să fii la locul tău, să nu te agiți și să nu te cerți pentru nimeni și pentru nimic. Nici măcar dacă simți tu că ai ceva de câștigat de undeva. Nu este ziua în care are rost să faci exces de zel. 

Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, face trigonul cu Saturn, iar asta înseamnă că ești mai liniștit pe plan financiar. Ești mai așezat, nu te mai arunci, nu mai arunci cu banii în stânga și în dreapta. Nu te mai lași influențat, vezi lucrurile pe termen lung.

Rac

Ești în lumea ta astăzi! Mercur este în semnul tău, se apropie de schimbare în trigonul Neptun. Visezi, îți imaginezi, îți propui și îți dorești. Este un aspect bun dacă te afli în concediu, dar dacă lucrezi sau ai multe de făcut, așteaptă-te să uiți foarte multe lucruri din cele pe care le ai de realizat.  

Leu

Nu sunt niște aspecte care îți convin foarte mult în această perioadă, iar oamenii așteaptă multe de la tine. Tu nu ai de unde să le oferi ce vor ei și nici nu ai curajul să le spui că nu ai cum să le faci pe toate. O să te chinui puțin, că așa se întâmplă.

Fecioară

Ai sprijin astăzi, atât de la partener, cât și de la prieteni. Reușești să îi faci pe aceștia să se înțeleagă, iar tu te vei simți în elementul tău în momentul în care îi vei vedea la masă cu tine. În schimb, fii atent, că Mercur se pregătește de schimbare și va trece în casa a XII-a. Ar fi bine să mai faci spațiu, la propriu sau la figurat în viața ta.

Balanță

Lucrurile nu ies neapărat așa cum îți dorești tu din punct de vedere profesional. Totul se întâmplă așa cum trebuie, iar tu trebuie să accepți astăzi faptul că nu are rost să te chinui. Nu are rost. Trebuie să lași lucrurile să se întâmple. O să vezi că este atitudinea corectă.

Scorpion

Marte este în casa a VII-a, așa că poate să agite spiritele. Chiar dacă ai alte aspecte armonioase, care te fac să fii mai împăciuitor, mai tolerant, mai empatic, Marte în continuare te provoacă destul de mult. Relația cu partenerul nu va fi chiar pe placul tău. 

Săgetător

Astăzi, dacă ești atent, s-ar putea să ai niște idei foarte bune din punct de vedere financiar, mai ales când este vorba despre bugetul familiei, de banii la comun. 

Capricorn

Discuțiile cu partenerul nu mai sunt atât de serioase ca până acum, ba chiar ai putea să adopți și tu un alt ton sau o altă atitudine. Este nevoie de blândețe, de acceptare și de toleranță, nu doar cu partenerul, dar și cu celelalte persoane importante din viața ta.

Vărsător

Relațiile cu colegii sau relațiile de la locul de muncă cu cât sunt, cu atât te vei simți mai bine în pielea ta. Dar dacă ești orgolios și vrei ca ceilalți să facă precum vrei tu, nu o să îți iasă nimic. Astăzi trebuie să fii empatic, tolerant și să lași timpul să treacă. O să vezi că unele lucruri se pot rezolva de la sine.

Pești

Mercur este în Casa a V-a, iar Neptun în casa ta. Este o zi romantică, în care generozitatea își are rostul, fie că o folosești tu, fie că o primești de la alții. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/ theXclusive. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Mama Andreei Tonciu, deranjată de acuzațiile pe care fiica sa le-a spus la adresa ei: „A exagerat când a spus asta”

Sursă foto: Delia/Instagram

Delia, aspru criticată de fanii săi de pe Instagram: „Nici nu ai chiloți pe tine! Doamne Ferește!”

Captură video: Pro TV

Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

Mihai Mitoșeru, foto Facebook

Mihai Mitoșeru, iubește din nou: „ Am cunoscut o fată extraordinară! Păcat că...”

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Jador tună și fulgeră, după informațiile care au apărut despre el în urma despărțirii de Oana Ciocan: „Cum puteți să ziceți asta? Rușine”

Oana Lis și Viorel Lis, foto Facebook

Oana Lis a răbufnit: Mi-au zis că sunt o nenorocită care o să-l lase pe Vio la greu! Acum îmi spun că cerșesc. Nimeni nu cerșește de bine

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Sursă foto: Fiță cu Adiță/ YouTube

Irina Columbeanu, apariție rară. Cum s-a lăsat fotografiată fiica fostului milionar, odată cu vizita ei în România

Sursă foto: Gina Pistol/Instagram

Gina Pistol a făcut anunțul mult așteptat! Va fi prezentatoarea MasterChef 2024, alături de bucătarii Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, de la PRO TV

Captură video: YouTube/La Măruță. Captură video: Instagram/Ioana Ignat

Sebastian Dobrincu dă cărțile pe față. Răspunsul artistului când a fost întrebat ce vedete i-au făcut avansuri Ioanei Ignat: „S-a întâmplat”

Cabral și Andreea Ibacka. Foto Facebook

Andreea Ibacka și Cabral își vând apartamentul. Motivul pentru care au luat această decizie: „Ne luăm rămas bun de la acest cuibușor” / Foto

Andreea Bălan, captură video Youtube, Ilinca Vandici

Andreea Bălan explică de ce nu au voie fetițele ei cu telefoane și tablete până la 12 ani: Nu o să le dau, indiferent de ce vor avea colegii lor la școală




pixel