Horoscop, luni, 12 februarie 2024. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic, luni, 12 februarie 2024.

Berbec

Timp pentru mine este o frază atât de simplă, dar când Luna intră în Berbec, s-ar putea să simți că trebuie să te retragi și să te conectezi cu sursa ta interioară de curaj și putere. Există diverse motive pentru care Luna în semnul tău te poate face să simți nevoia să fii singur — frustrarea poate fi unul dintre ele. Luna este împinsă să facă mai mult, dar sunt și multe emoții de înțeles. Poți folosi acest timp pentru a dormi, a scrie în jurnal sau a discuta cu un prieten bun. Tu decizi cum arată timpul pentru tine în următoarele zile.

Taur

Deși nu îți place ideea de a fi impulsiv, nepăsător sau extrem de hotărât, Luna în Berbec are un mod amuzant de a-ți scoate la iveală latura mai puțin plăcută — și uneori acea parte a ta te face să te gândești de ce se întâmplă asta. Luna va petrece câteva zile în sectorul spiritualității tale, teritoriului inamic și a lucrurilor pe care trebuie să le închei. Acesta poate fi momentul în care simți dorința de a pune capăt situațiilor care par că nu duc nicăieri. Poți rupe legăturile rapid, dar ai liberul arbitru. Așadar, dacă te gândești de două ori, s-ar putea să lași logica să îți ghideze sentimentele. Reține: acesta poate fi una dintre acele zile în care a fi încăpățânat te ajută.

Gemeni

Prietenii rapide se termină la fel de repede cum au început, și în timpul intrării Lunii în Berbec, ai putea să te implici rapid în ceva. O conexiune pe rețelele sociale sau o persoană cu care te înțelegi la locul de muncă ar putea deveni punctul central aproape în mod obsesiv. Ai putea dori să te apropii rapid de cineva, și ai putea să nu vrei să vezi semnalele de avertizare. Fii atent. S-ar putea să fie mai bine să fii precaut. Cu alte cuvinte, nu dezvălui secrete intime până când nu ești sigur că este în regulă să o faci.

Rac

Muncă, muncă și iar muncă, dar nu ocoli responsabilitățile. Este un moment norocos pentru tine să îți îmbunătățești cariera. Ceea ce faci are un efect minunat asupra modului în care te văd ceilalți. Poți găsi scopul vieții tale în acest timp pentru că Luna în Berbec te încurajează să fii puțin egoist în ceea ce privește tipul de sarcini în care te implici. Folosește acest timp pentru a acorda o atenție deosebită sentimentelor tale. Ce îți place? Ce nu îți place? Gândește-te la asta pentru că sentimentele te pot ajuta să înveți ceva nou despre tine însuți.

Leu

Ești o persoană care studiază rapid. Dar, s-ar putea ca acest lucru să nu fie suficient pentru tine. Ai putea începe să simți nevoia să te întorci la facultate.

Fecioară

Când Luna intră în Berbec, oamenii au o modalitate de a vedea ce ai nevoie și apoi de a ți-o oferi. Ai putea ajunge într-o poziție frumoasă pentru a primi mult ajutor de la prieteni și familie. Dacă te înscrii la facultate și speri la o bursă, află că ești în curs de a primi una. Acesta este un moment excelent pentru a aplica pentru un împrumut. Banii curg și ar putea veni către tine.

Balanță

Să te îndrăgostești și să simți că ești gata să sari din nou în jocul întâlnirilor sunt câteva lucruri care se pot întâmpla atunci când Luna intră în Berbec. Este ușor să întâlnești pe cineva în următoarele zile. S-ar putea să constați că ai un pic mai mult succes în a te conecta cu alții, notează YourTango.

Scorpion

Acesta este un moment excelent pentru a programa o vizită la veterinar. Acesta este, de asemenea, un moment excelent pentru a face mici drumuri care trebuie făcute, dar în care nu vrei să investești mult timp.

Săgetător

Fă ceva creativ. Acesta este un moment excelent pentru a găsi un hobby distractiv. S-ar putea să te bucuri să admiri arta realizată de alți artiști sau să simți nevoia să sprijini un artist independent.

Capricorn

Ceea ce ține de familie poate fi puțin plictisitor când Luna intră în Berbec. Ai putea simți puțină anxietate sau dorința de schimbare. Ai putea dori să încerci ceva nou. Ai putea chiar să simți nevoia să faci ceva fără un plan. Activitățile distractive de încercat astăzi pot implica fitness-ul sau alte sporturi.

Vărsător

Puțină bârfă te poate face să te simți furios, iar când Luna intră în Berbec, poți fi ușor atras într-o conversație care merge în direcția greșită. Este ușor să găsești puțină dramă fascinantă, dar amintește-ți că o informație rapidă poate sau nu poate fi exactă. Vei dori să verifici informațiile înainte de a oferi detalii pe care le știi, dar nu ai întreaga poveste.

Pești

Nu ai o gaură în buzunar, dar banii care îți trec prin mâini ușor te pot face să te întrebi unde s-au dus toți banii câștigați cu greu. S-ar putea să-ți fie greu să nu umpli un coș de cumpărături. Pentru astăzi, este bine să ai un buget pregătit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel