Horoscop, luni, 14 august 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai importante previziuni ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de luni, 14 august 2023, potrivit știrileprotv. 

 BERBEC

O să se găsească o formă de recompensă pentru că aţi muncit în ultima vreme şi o să vă pregătiţi şi pentru ceva nou-nouţ, că idei aveaţi, piaţa de desfacere lipsea.

O poveste de dragoste se poate rescrie, şi să ţineţi cont de ce-şi doreşte celălalt, ca să nu se simtă stingher în relaţie.


TAUR

Se pare c-o să puteţi atinge un alt nivel profesional şi să căpătaţi o funcţie, să deveniţi mult mai vizibili, mai bine cotaţi la serviciu.

Se pare c-o să primiţi ajutor din partea cuiva care vrea să vă eliberaţi de greutăţi, că ştie cât munciţi şi v-ajunge.


GEMENI

O să cheltuiţi, probabil, mai mulţi bani decât v-aţi propus pe reparaţia casei, sau poate veţi duce maşina în service, că dă semne de oboseală.

E momentul să strângeţi relaţiile cu rudele apropiate, şi dacă sunteţi în concediu o să le faceţi o vizită.


 RAC

Se poate să vă interesaţi de şcoli, examene, taxe de plătit, pentru voi, sau pentru copii, ca să plecaţi liniştiţi, în concediu.

O să recuperaţi banii pe care i-aţi tot cerut şi o să vă descurcaţi cu cheltuielile de sezon, vacanţă şi cumpărături, pentru casa şi pentru familie.

LEU

Se întâmplă ceva deosebit care să vă pună într-o lumină favorabilă - poate căpătaţi un titlu şi viaţa voastră profesională se poate schimba într-o clipă.


Se poate să acceptaţi, în sfârşit, o ofertă de colaborare, şi să v-alegeţi cu venituri suplimentare


 FECIOARĂ

Se poate clarifica o relaţie care v-a creat unele nemulţumiri şi o să fie linişte şi pace la voi în cuplu, poate plecaţi şi în vacanţă, în perioada asta.

O să jonglaţi cu nişte bani ca să acoperiţi golurile - să plătiţi în primul rând ratele, şi apoi să vă rămână pentru vacanţă.


 BALANŢA

O să vă bucuraţi de un câştig pentru care v-aţi zbătut vreme îndelungată şi o să atingeţi un alt nivel profesional, că v-aţi depăşit competențele.


Se poate să atrageţi în jurul vostru nişte oameni care să vă fie un bun suport, atât la serviciu, în afaceri, cât şi în plan personal.


SCORPION

O să depuneţi un efort de acomodare cu partenerul de cuplu, poate vă aflaţi la-nceput de drum, sau la a doua şansă, şi vreţi cu tot dinadinsul să faceţi casă bună împreună.

Se poate să intraţi într-un parteneriat de afaceri şi să vă meargă bine, să vă bucuraţi de o foarte bună colaborare.


SĂGETĂTOR

E posibil să întâlniţi pe cineva care să vă facă viaţa mai frumoasă şi să faceţi lucruri noi, că aveţi un entuziasm de zile mari.

Se poate să vă mai fi rămas o bucăţică de concediu şi să vă duceţi fie la malul mării, fie la munte, ca el e preferatul vostru.


 CAPRICORN

O să vă daţi peste cap să recuperaţi banii care vi se cuvin, c-aveţi cheltuieli mari şi chiar nu e normal să nu vă recuperaţi banii

O să intraţi în priză c-aveţi multe de rezolvat, atât la serviciu, cât şi acasă - toată lumea are pretenţii la voi.


VĂRSĂTOR

O s-aveţi o stare de spirit deosebită, şi poate vă gândiţi la căsătorie, poate dispar toate incertitudinile şi o să vă regăsiţi în felul de a fi al celuilalt.

Poate faceţi o rezervare ca să plecaţi pe undeva în weekend, sau în concediu, să mai lăsaţi pe altădată treburile de tot felul.


PEŞTI

Se poate să intraţi într-o rundă de negocieri cu angajatorii, dar de munca propriu zisă vă puteţi apuca prin septembrie, cel mai devreme.

Se poate să vă mai găsiţi ceva de lucru în particular, şi o să aveţi bani pentru evenimentele care vor avea loc în curând.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop  Neti Sandu  zodii 


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii

Serialul Clanul de pe Pro TV

Surpriză de proporții pentru fanii serialului „Clanul”. Actorii vor putea fi văzuți în „Groapa”. Bebe Măcelaru: „Te omor, Vlahule! Îți iau suflu acum, pe loc!”




pixel