Horoscop, luni, 14 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei pentru toate zodiile!

Berbec

Ai senzația că nu te înțelege și nu te aude nimeni. Acest lucru se întâmplă pentru că lucrurile nu îți ies atât de repede pe cât ți-ai dori și astfel vei intra în tot felul de negocieri și jocuri de putere.

Taur

Venus, guvernatoarea ta, se apropie de niște aspecte puternice. Ai grijă la eforturile pe care le investești în relațiile cu ceilalți. Fii atent la modul în care te raportezi la unii colegi de muncă pentru că unii dintre ei te-ar putea considera un simplu coleg, nu un prieten.

Gemeni

Ai mare grijă la tot ceea ce înseamnă cheltuieli. Vrei să te răsfeți și uiți că banii respectivi trebuie păstrați pentru un anumit eveniment, așa că fii chibzuit.

Rac

Sunteți ca o oală sub presiune, așa că ar fi bine să stați departe de conflicte. Este recomandat să nu participați la nicio ceartă, mai ales dacă nu sunteți direct implicați.

Leu

Este posibil ca astăzi să spuneți lucruri pe care considerați că le-ați uitat cândva sau nu le-ați dat atât de mare importanță. Va trebui să învățați să comunicați mai deschis.

Fecioară

Nu trebuie să vă consumați resursele, indiferent că este vorba de bani, timp sau energie, pe niște oameni care nu au răbdare cu voi. Nu vă sacrificați pentru alții doar să simțiți că sunteți validați.

Balanță

Este una dintre acele zile în care nimeni nu are dreptate. Lăsați ziua să treacă așa cum este pentru că dacă forțați o idee, o perspectivă, nu vă ajută la absolut nimic.

Scorpion

Aveți foarte mare grijă la metodele pe care le folosiți pentru a obține ceva. Deși veți fi tentați, nu este cea mai bună zi să căutați scurtături pentru că veți plăti un preț mai mare în cele din urmă.

Săgetător

Trebuie să vă găsiți echilibrul. Vă confruntați cu furtuni interioare, frici și chiar cu niște cheltuieli neprevăzute. Trebuie să puneți în balanță ce se întâmplă în interiorul vostru cu ce se întâmplă în exterior. 

Capricorn

Astăzi trebuie să faceți pe plac tuturor, dar problema este că ei nu văd aceste lucruri și vor avea impresia că nu vă implicați. Cel mai bine ar fi să nu faceți promisiuni și să fiți foarte rezervați. 

Vărsător

Mai ales la serviciu, nu este vorba despre cine are dreptate. Este recomandat ca astăzi să alegeți liniștea și pacea, nu nevoia aceasta de a avea dreptate.

Pești

Sfera financiară va fi destul de afectată. Sunteți preocupați de anumite decizii, pierdeți anumite oportunități sau locuri de muncă. Trebuie să învățați reziliența. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Horoscop



Sursă foto: Instagram/Mario Fresh. Sursă foto: Instagram/Alexia Eram

Mario Fresh confirmă despărțirea de Alexia Eram, după opt ani de relație: „A fost o decizie dificilă”. În ce relații sunt acum cei doi

Captură video: YouTube/Cancan

Ce relație are, de fapt, Lora cu socrii ei. Artista a spus-o chiar în ziua nunții: „Nu se opresc niciodată”

Captură video: YouTube/Xtra Night Show

Reacția lui Cătălin Botezatu, după ce Dan Capatos l-a întrebat despre copiii săi. Mara Bănică l-a provocat să dezvăluie numărul exact

Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show

Raluca Pastramă rupe tăcerea, după trei ani de la divorț. Ce acuzații grave îi aduce lui Pepe, în plin război pentru custodia fetițelor

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Alocația fiicei Oanei Roman, virată într-un cont deschis de Marius Elisei. Vedeta nu are acces la bani: „Aștept să văd...”

Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Horoscop 14 - 20 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea mare succes profesional

Sursă foto: Captură foto Instagram Mario Fresh

Cu cine a plecat Mario Fresh în vacanță, după despărțirea de Alexia Eram. Artistul se distrează în Dubai

Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/Jador

Cine este, de fapt, bărbatul cu care s-a văzut Oana Ciocan la restaurant. Jador îl cunoștea de mulți ani: „Fix la cine nu te aștepți. Am zis că îl omor”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

„Hai că nu ne-am născut ieri. Am văzut și noi”. Teo Trandafir nu s-a abținut și l-a luat la rost pe Jador. Cum a reacționat cântărețul de manele / Video

Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show

Pepe și Raluca Pastramă s-au întâlnit în sala de judecată. Ce acuzații i-a adus fosta soție

Sursă foto: Captură foto Instagram Gina și Oana Matache

Gina Matache, mărturisiri emoționante despre divorțul fiice sale, Oana: „Nu mă așteptam. Am învățat să nu mă mai bag”

Captură video: TikTok/Jador

Jador și Oana Ciocan se căsătoresc! Când va avea loc marele eveniment și cine sunt nașii: „Mă însor cu ea! Am știut din prima zi că o să fie nevasta mea” / Video




pixel