Horoscop, luni, 15 aprilie 2024. Zodia care trebuie să fie atentă la cheltuielile pe care le face astăzi. E bine să rămână rezervată
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei de la ora 09.00 pe DC News TV, DC News și Astrosens - Facebook și Youtube.

 

Berbec

Ai tendința astăzi de a alerga după cele mai negre scenarii, neplăcute gânduri care pot exista, de a-ți face foarte mult rău prin modul în care comunici cu ceilalți, dar și cu tine.

Taur

S-ar putea ca astăzi să vă gândiți la trecut mai mult decât e cazul. În loc să trăiți în prezent, veți da mereu vina pe ce s-a întâmplat.

Gemeni

Cuvintele unui cunoscut s-ar putea să vă rănească. Pe moment s-ar putea să vă fie greu să vă detașați și să vă dați seama că nu este despre voi, ci despre cealaltă persoană, dar până la finalul zilei vă veți da seama.

Rac

Nu primiți validarea pe care o doriți la locul de muncă. Au mai fost zile de aceasta, însă ați trecut peste acest moment. Nu exagerați cu asta.

Leu

Este un moment în care s-ar putea să nu vă simțiți mai deștepți ca ceilalți și să încercați să compensați. Rezultatele nu vor veni, cu cât vă comparați cu alții, cu atât vă faceți mai mult rău.

Fecioară

Nu vă lăsați influențat pe plan financiar, bazați-vă pe instinctul vostru.

Balanță

S-ar putea să vă necăjiți mai mult decât este cazul, cu privire la ce vă spune partenerul. Nu sunteți bine cu voi înșivă și trebuie să stați și să conștientizați ce nu e bine.

Scorpion

S-ar putea ca astăzi să aflați anumite diagnostice care nu vă convin sau să nu vă acceptați condiția. Recomandarea mea este să acceptați condiția asta de muritor, pe care o avem cu toții.

Săgetător

Poate relațiile cu copiii sunt mai complicate și poate vi se pare că v-ați sacrificat pentru ei, iar ei nu întorc afecțiunea, energia, resursele, dar au și ei viețile lor. Cei care nu au copii, să aveți grijă să nu intrați în discuție cu oameni foarte nepotriviți pentru voi.

Capricorn

Neamul nu ni-l alegem, iar asta nu înseamnă că nu trebuie să mai dormi pentru ce ți-a zis cineva din familie. Vă recomand să vă retrageți și să vă detașați.

Vărsător

Dacă o să vă zică cineva ceva astăzi, veți sări imediat, o să aveți reproșuri, cuvinte dure. Veți mai avea tendința de a căuta oamenii care vă critică, pentru că vă place să vă faceți rău. 

Pești

Orice cheltuială, discuție despre bani e cu durere. Cheltuiți minim, restul pe altă dată. Dacă se poate să amânați achizițiile e perfect.

Citește și: Daniela Simulescu, horoscop 15 - 21 aprilie 2024. Zodia care va da lovitura / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”


Tata sau mama? Cine transmite inteligența copilului?

Întrebarea dacă inteligența este transmisă a fost...



pixel