Horoscop, luni, 17 iunie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei de la ora 09.00 pe DC News TV, DC News și Astrosens - Facebook și YouTube.

Berbec

Marte este în casa a II-a. Aceste planete se află acum în casa a IV-a, iar siguranță familiei este ceea ce contează cel mai mult pentru tine. Ești dispus să cheltui mulți bani pentru a fi bine celor dragi.

Taur

Venus, guvernatoarea ta, face o schimbare. Este o zi importantă. Vei deveni mult mai empatic și mai tolerant. De asemenea, vei fi mult mai dispus să îi asculți și pe ceilalți.

Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, își schimbă semnul și trece în casa a II-a. Asta înseamnă că te vei gândi la bani mai mult decât de obicei. Te gândești mai mult de unde îi iei, cum îi dai, ce păstrezi. Vei fi precum un contabil.

Rac

Mercur și Venus intră în semnul tău, iar toată această situație vine cu multă carismă, cu multă intuiție, dar și cu o minte destul de puternică. Vei îmbina zona de intuiție cu tot ce înseamnă logică și rațiune.

Leu

Cele două tranzite de astăzi nu prea îți priesc, pentru că îți va fi foarte greu să comunici, dar și să îți arăți sentimentele.

Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, schimbă semnul și se duce în casa a XI-a. Devii mai sociabil, dar și mai dornic să petreci timp cu alți oameni, alți prieteni sau alte cunoștințe.

Balanță

Venus, guvernatoarea ta, se duce în casa a X-a, la fel și Mercur. Asta înseamnă că vei avea o atenție mult mai sporită în ceea ce privește proiectele profesionale. Poate găsești un proiect în care să îmbini utilul cu plăcutul.

Scorpion

Aproape că nu mai contează niciun aspect în afara faptului că Marte se afla în casa a VII- și irită puțin toate relațiile pe care le ai, mai ales pe cele personale. Poate că discursul va fi unul mult mai atent la nevoile celorlalți, dar faptele tale vor arată cu totul altceva.

Săgetător

Începe o perioadă bună pentru a primi beneficii din partea celorlalți. Dar atenție, că tot ce primiți va avea și un cost. Nu există nimic gratis pe lumea aceasta, iar tu trebuie să îți dai seama de asta.

Capricorn

În casa a VII-a se duc Mercur și Venus. Pentru relații este o perioadă bună. Discuți altfel cu partenerul sau dacă îți place de cineva, ai mai multe instrumente prin care să îl cucerești.

Vărsător

La serviciu este mult de discutat, dar te înțelegi mult mai bine cu colegii, iar ei te sprijină și te ajută. Cumva, colaborarea dintre voi o să aducă doar lucruri bune.  

Pești

Mercur și Venus se duc în casa a V-a. Totul este o mare artă în jurul vostru, relația pe care o ai, visurile, speranțele, dorințele. Și pe copii îi vezi într-o lumină extraordinară. Mergi la evenimente, vrei să iubești și să fii iubit. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Carmen de la Sălciua, captură video Youtube, Povesti de Film, cu Mara Banica

Carmen de la Sălciua, înșelată de Culiță Sterp? „Mi se părea ceva în neregulă”. Daniela Iliescu a fost prezentă la nunta celor doi

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Zanni, mărturisiri neștiute despre mama sa. Cine e femeia care i-a dat viață, iar apoi l-a abandonat la orfelinat: „Ea are probleme, nu este normală”

 Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Mihai Voropchievici: 3 zodii vor avea o vară „magică” anul acesta

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 24- 30 iunie 2024. Voropchievici: Vești foarte rele pentru o zodie

Roșii cu brânză, salată de vinete/ captură video Youtube, Vorbește Lumea

Bombele calorice ale verii. Nutriționiștii, semnal de alarmă: „Produc o inflamație foarte mare”. Uită acum de ele

Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube, Catalin Maruta

Adevăratul motiv pentru care Laurențiu Reghecampf nu-l vizitează pe Bebeto: „Mă doare foarte tare, pentru că eu l-am crescut, nu Anamaria”

PREOT

Preotul Paul Iulius Negoiță a vorbit despre două super alimente: A trebuit să citesc 500 de pagini ca să aflu că e bine să consumi așa ceva

Zanni, captură video Youtube, un PODCAST misto By Bursucu'

Cea mai mare temere pe care Zanni a avut-o cu privire la Survivor All Stars: „Ceea ce s-a și întâmplat”

Sursă foto: Răzvan Simion (Futuristul)/Instagram

Răzvan Simion spune de ce nu și-a chemat colegii la nunta cu Daliana Răducan: N-am mai văzut oameni să se invite la nuntă

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Cum învață Rebeca la școală. Reacția Andreei Tonciu când a văzut ce note are fiica sa în carnețel: „Doamne, Doamne”

Captură video: TikTok/Jador

Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Uitați-vă cum arată”

Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 24 - 30 iunie 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea parte de câștiguri




pixel