Horoscop, luni, 20 noiembrie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu principalele previziuni astrale ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de  luni, 20 noiembrie 2023, potrivit știrileprotv.

 

BERBEC

Relaţia cu partenerul de cuplu promite să fie şi mai bună, iar dacă n-aveţi pe nimeni o să apară cineva care să vă completeze frumos.

E undă verde la călătorii şi vă puteţi deplasa şi în interes de serviciu ca se rezolvă mai uşor nişte lucruri în felul ăsta.

TAUR

O să interacţionaţi cu nişte colaboratori cu care trebuie să fixaţi condiţiile contractuale, termene de finalizare şi alte detalii foarte importante.

O să puteţi dezvolta o mai bună comunicare cu şefii c-aveţi tot interesul să-i cointeresaţi la proiectele pe care vi le-au încredinţat.

GEMENI

Sunt acte de parafat şi o să le semnaţi fie online cu semnătură electronică, fie vă prezentaţi la sediile respective până se încheie toată tevatură.

Se pot aduna mai mulţi bani în cont şi să aveţi pentru casa şi pentru copii să cumpăraţi tot ce e nevoie.

RAC

O să mai luaţi bani din cont să reamenajaţi un colţişor de casă, poate şi pentru c-o să aveţi un eveniment acasă şi vreţi să-i impresionaţi pe musafiri.

Se poate să vă treziţi cu nişte taxe de plătit, par să fie nişte costuri suplimentare şi să trebuiască să scăpaţi de ele.

 LEU

E cineva, o persoană agreabilă care vă place aşa cum sunteţi şi care îşi doreşte să formaţi un cuplu, dacă sunteţi singuri o să vă lăsaţi, probabil, purtaţi de val.

Se iveşte ocazia să vă puneţi în valoare nişte aptitudini, poate chiar să câştigaţi şi bani şi o să vă creaţi o imagine şi mai bună.

 FECIOARĂ

Se poate să vă alăturaţi unui grup ca să vă exprimaţi un crez, să puneţi umărul la o activitate care ar fi spre folosul altora şi o să vă integraţi fără probleme.

O să mai faceţi diverse treburi - pregătiri de sezon, pe acasă şi o să-i chemaţi poate şi pe cei apropiați la degustare.

BALANŢA

Un suflu de prospeţime la voi c-aveţi o stare de spirit înălţătoare poate pentru că v-aţi îndrăgostit, sau aţi aflat c-o s-aveţi un copil.

Se poate să investiţi nişte bani în imaginea voastră, vă luaţi alta garderoba, vă tundeţi, schimbaţi nuanţa părului.

SCORPION

Au rămas nişte lucruri nerezolvate şi o să vă asiguraţi că le duceţi la bun sfârşit ca să încheiaţi o etapă şi să începeţi lucruri noi.

Se poate să vă mai luaţi ceva în plus de lucru şi să vă suplimentaţi veniturile c-au crescut pretenţiile la voi acasă şi-aveţi nevoie de mai mulţi bani.

SĂGETĂTOR

Se poate s-aveţi idei ingenioase pe care o să le puteţi pune în practică şi să daţi drumul unui proiect nou care să vă propulseze în carieră.

E momentul s-aveţi mai multă grijă de sănătatea voastră şi să vă duceţi la un consult medical, să luaţi şi tratamentul prescris de medic.

CAPRICORN

E posibil să luaţi nişte bani, dar aveţi şi de dat ca să vă achitaţi de datorii din cele lunare, dar or mai fi şi alte costuri, cheltuieli suplimentare.

O să revină cineva cu o ofertă de afaceri, poate fi o colaborare şi dacă staţi bine cu timpul liber n-o să ziceţi nu, c-aveţi nevoie de bani.

VĂRSĂTOR

Apar surprize din partea celor care ţin la voi şi o să fiţi cu moralul sus, o să daţi randament bun la slujbă şi o să urmeze o perioadă de câştiguri.

Se poate să luaţi o decizie referitoare la relaţia de cuplu şi să vă asiguraţi c-o s-aveţi unde să locuiţi împreună.

PEŞTI

O să perfectaţi nişte acte ca să intraţi în examen, ori ca să vă puteţi angaja undeva şi o să reglaţi situaţia, o să ştiţi ce-aveţi de făcut în continuare.

Poate daţi de o destinaţie de vacanţă la un preţ rezonabil şi faceţi o rezervare pentru weekend.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop  Neti Sandu  zodii 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Singura carne care este sănătoasă și benefică pentru creier. Recomandarea medicului Vlad Ciurea

Daniela Simulescu, la Pastila de Frumusețe

Daniela Simulescu, previziuni astrale pentru anul 2024. Ce le așteaptă pe zodii în noul an/ EXCLUSIV

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Dulciurile care sunt sănătoase pentru creier. Medicul Vlad Ciurea a dat verdictul: „Nu-i place orice!”

Sursa foto: Lidia Fecioru, instagram

Băutura minune care calmează tusea. Lidia Fecioru: „Dăm copiilor 6 linguriţe pe zi şi adulţilor câte 4-6 linguri mari”

Sursa foto: Instagram

După ce Vlad Gherman a anunțat data nunții, Cristina Ciobănașu dă și ea vestea cea mare: „Au existat discuții, dorință există de ambele părți”

Ioana State, mărturii sensibile despre perioada adolescenței: „La 16 ani aveam 110 kilograme. Fetele de vârsta mea aveau iubiți, eu eram fratele lor”

Echipe America Express, proba pentru ultima șansă/ captură video Youtube

Ce echipă a fost eliminată de la America Express și nu a primit bilet către Argentina: „Una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit”

Sursă foto: Youtube: Kanal D România

Secretul prin care Dan Bittman a slăbit 7 kilograme fără să facă niciun efort „Mănânc cu pâine, mănânc de toate”

Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram

Terapia care a ajutat-o pe Ilinca Vandici după divorțul de Andrei Neacșu: "Am curajul să-mi văd rănile, să le accept, să le vindec"

Sursa foto: Vlad Ciurea și Rona Hartner, captură YouTube, colj foto Spectacola

Factorul principal care a declanșat boala de care suferea Rona Hartner. Medicul Vlad Ciurea a transmis avertizări

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Greșeala care afectează creierul și pe care vârstinicii o fac adesea. Prof. dr. Vlad Ciurea: „Atrofie cerebrală”

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Obiceiul banal care duce la AVC. Vlad Ciurea: Este adevărat! Crește tensiunea. Poate să apară accident vascular ischemic sau hemoragic, tranzitor sau definitivHoroscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile

Descoperă ce aduce decembrie zodiei tale. Astrologul...