Horoscop, luni, 21 august 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Neti Sandu vine cu cele mai importante previziuni astrale ale zilei. 

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de luni, 21 august 2023, potrivit știrileprotv. 

BERBEC

O să vă acordaţi şi voi un timp de respiro, să plecaţi pe undeva ca să porniţi apoi cu forţe proaspete că vreţi să fiţi la înălţime în plan profesional.

Vă caută cineva care vrea să fiţi împreună şi dacă şi voi sunteţi în căutarea perechii de suflet poate o să ieşiţi la plimbare.

TAUR

Poate se fac presiuni să daţi drumul unui proiect din care aveţi de câştigat, pe lângă bani, nişte relaţii şi promisiuni de colaborare.

Sunt câteva aspecte care ţin de sănătate pe care-ar trebui să le luaţi în serios ca să nu apară şi consecinţele durerii, internare.

GEMENI

Se poate să vă interesaţi de şcoli, grădiniţe, ca să-i înscrieţi pe copii şi să mai luaţi o porţie de concediu, ca să vă reveniţi după atât efort.

Poate îi trimiteţi pe copii într-o tabără, sau măcar într-o excursie ca să se mai bucure de vacanţă, că încep şcoală.

RAC

O să recuperaţi banii pe care i-aţi tot revendicat şi o să ştiţi ce vă permiteţi să cumpăraţi şi ce nu, că aveţi o listă a priorităţilor de care trebuie să ţineţi cont.

Se poate să aveţi spor la preocupările de grup, fie că sunteţi la serviciu, fie în vacanţă.

LEU

Aţi putea pune în aplicare un plan mai vechi şi să plecaţi acolo unde aţi plănuit mai demult, dar n-aţi putut din cine ştie ce motive.

V-aţi putea găsi ceva nou de lucru şi să vă suplimentaţi veniturile din toamnă, dacă o să vă hotărâţi, că pot interveni diverse.

FECIOARĂ

O să vă bucuraţi de nişte privilegii, o primă, voucher de vacanţă, aparatură de ultimă generaţie la serviciu, ca să crească şi performanţele

Se poate să vă treziţi cu nişte bani care vin de la vreo colaborare mai veche şi o s-aveţi de buzunar dacă plecaţi pe undeva în weekend.

BALANŢA

E posibil să aveţi o întâlnire de afaceri şi să daţi drumul unui proiect care v-ar aduce un plus de atenţie, aprecieri şi bani.

Se poate să luaţi o decizie referitoare la viaţa de cuplu şi să o discutaţi cu partenerul să-şi spună şi el părerea.

 SCORPION

O să vă bucuraţi de susţinere din partea unor oameni care cred în voi, vă apreciază eforturile şi calitatea muncii, şi poate încheiaţi un contract.

Poate o să fiţi mai receptivi la problemele cu care se confruntă partenerul de cuplu şi preluaţi din greutăţi, să nu-l lăsaţi singuri.

SĂGETĂTOR

Voi staţi bine la capitolul acte, studii, o să primiţi accept la un grad superior, masterat, doctorat, şi o să porniţi într-o aventură... intelectuală.

E o problemă de suflet care se cere, cu insistenţă, rezolvată şi să nu lăsaţi să se piardă o relaţie care poate fi salvarea voastră!

 CAPRICORN

E mult de lucru la serviciu, poate mai aveţi şi vreo afacere particulară şi o să fie supra solicitant, dar o să vă descurcaţi şi vor fi şi bani.

E momentul să avansaţi pe scara socială, primiţi un titlu, vi se poate încredinţa şefia unui departament, o să fie o upgradare.

 VĂRSĂTOR

Se poate să vă asociaţi cu nişte oameni care apreciază modul vostru de lucru şi puteţi câştiga bani frumoşi împreună, lucrurile or să se lege frumos.

Apare şi pentru voi omul potrivit şi o să fiţi dispuşi să faceţi casă bună împreună, c-aţi învăţat din experienţele anterioare.

 PEŞTI

V-ar putea coopta cineva într-o colaborare, dacă vă mai rămâne timp în particular, şi asta oricum, după ce vă terminaţi concediul.

O să faceţi monetarul să vedeţi dacă v-ajung banii pentru o escapadă turistică la sfârşit de săptămână şi se pare că o să aveţi o rezervă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   horoscop  Neti Sandu  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”




pixel