Horoscop, luni, 21 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei pentru toate zodiile!

Berbec

Ești printre cei afectați de careul Soare-Pluto. Poate ai vrea să te grăbești să iei decizii, ai nevoie de diplomație tocmai pentru a nu crea anumite probleme care să-ți aducă repercursiuni atunci când îți va fi lumea mai dragă.

Taur

Luptele de putere cu colegii s-ar putea să te epuizeze, să fie destul de copleșitoare și atunci când te duci acasă să nu te poți deconecta deloc. Mintea ta ar putea să-ți fie propriul inamic. Recomandarea este să nu te implici într-un proiect la muncă la care nu crezi că ai mari șanse.

Gemeni

Careul Soare-Pluto nu te afectează în mod special. Venus a intrat în casa a VII-a a relațiilor. Dacă au fost probleme pe plan personal, relațional, ele pot fi corectate sau poți să începi să găsești soluții.

Rac

Te afectează acest careu dintre Soare și Pluto, pentru că la tine, primul lucru care contează în viață este familia. Pot apărea niște lupte de putere între rude, așa că trebuie să stai departe de ele. Dacă te implici, totuși, trebuie să știi că la un moment dat, vei avea și de pierdut. Și va durea când orgoliul îți este rănit. Depinde foarte modul și de felul în care te implici tu în aceste situații.

Leu

Aspectul de azi nu te afectează serios, chiar dacă Soarele este guvernatorul tău și se află în careu cu Pluto. Azi ai șansa de a spune lucruri pe care nu le-ai spus multă vreme. Dacă ai așteptat mult timp să faci un reproș, să spui ce te-a durut, azi este ziua cea mai potrivită.

Fecioară 

Acest aspect de azi te poate afecta foarte mult pe plan financiar. Ai grijă la acele cheltuieli pe care le faci doar pentru a fi în rând cu lumea sau pentru a impresiona pe cineva din familie. Trebuie să dai un pas în spate și dă-ți seama despre ce este vorba cu adevărat.

Balanță

Soarele este în semnul tău. Mai stă aici câteva zile. Ești pe ultima sută de metri într-un proiect, iar careul Soarelui cu Pluto s-ar putea să te facă să dai un pas în spate.

Scorpion

Foarte multă oboseală. Până pe 23 octombrie, când Soarele intră în semnul tău ești, epuizat. Fă tot posibilul să nu răcești, să nu faci mai multe activități decât este cazul , fă tot posibilul să nu ieși cu oamenii care nu sunt buni de nimic și doar se plâng. Ai nevoie de lucruri calitative, de spațiu, de timp pentru tine și de odihnă.

Săgetător

Venus este în semnul tău. Lui Venus îi plac oamenii încrezători, oamenii care se ocupă cu ceea ce le place lor, oamenii care pun pe primul loc viața personală. Fă tot posibilul ca în perioada următoare să te bucuri de de propria persoană.

Capricorn

Careul dintre Soare și Pluto te afectează pe plan profesional. Probabil că discuția cu unul dintre șefi nu îți convine, te pune să faci lucruri la care nu te-ai fi gândit sau lucruri pe care le consideri că nu sunt potrivite în momentul respectiv. Trebuie să iei în considerare că atunci când nu ești persoana care ia deciziile nu ai ce să faci, nu are rost să te superi și să te enervezi.

Vărsător

Trebuie să ai foarte mare grijă la drumurile pe care le vei face, la chestiunile administrative și să nu te lași păcălit de oameni care par mai deștepți, care au vorbele la ei. În spatele unei aparențe se pot afla oameni fără încredere sau meschini.

Pești 

E o perioadă în care buzunarele tale s-ar putea să mai piardă sau să se mai golească, doar că uneori apar și evenimente pe care nu le putem controla. Singurul lucru pe care poți să-l controlezi este să negociezi pentru absolut orice sau să cauți cea mai bună ofertă.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea își modifică testamentul. Artistul nu mai vrea să le lase averea copiilor

Sursă foto: Captură foto Instagram Ioana Ginghină

Ioana Ginghină și-a deschis sufletul și a vorbit despre căsnicia cu Cristi Pitulice: „Nu mă simțeam la locul meu, era o nesiguranță”




pixel