Horoscop, luni, 22 aprilie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile
Data actualizării:
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei de la ora 09.00 pe DC News TV, DC News și Astrosens - Facebook și YouTube.

Berbec

Partea financiară este destul de surprinzătoare. Te poți trezi cu unele cheltuieli, dar și cu unele sume de bani păstrate.

Taur

Te simți presat, tensionat, parcă vrei să faci lucruri, dar ai senzația că oamenii autoritari nu sunt de acord cu tine. Este doar senzația ta.

Gemeni

Mercur se apropie de oprirea retrogradării și s-ar putea să simți totul foarte intens, inclusiv mersul la magazin. Astăzi ești mai dramatic.

Rac

Nu poți forța nimic în cercul tău social. Nu încerca să-ți convingi prietenii să facă lucrurile din viața lor după cum vrei tu. Viața ta e viața ta, iar viața lor este a lor.

Leu

Lupta de putere pentru tine este clară. Soarele din casa a X-a se întâlnește cu Pluto din casa a VII-a. Ai senzația că oamenii din jurul tău încearcă să te manipuleze. Astăzi simți totul în alb și negru. Stai departe de situațiile extreme!

Fecioară

La serviciu simțiți că sunteți în competiție cu ceilalți. Nu vă zice nimeni că sunteți în competiție, dar intrați voi în ea. Vă dăunați mult prin acest comportament și prin această atitudine. Încercați mai degrabă să fiți mai resemnați. Nu vă luptați cu morile de vânt!

Balanță

Venus este în apropierea conjuncției cu Chiron. În momentul în care vi se depășesc anumite limite, voi trebuie să vă retrageți. Dacă primiți o replică nepotrivită sau o critică, dacă nu sunteți vinovați, retrageți-vă! Lăsați timpul să treacă și să vindece ce s-a întâmplat.

Scorpion

Cu orice preț vreți să-i demonstrați partenerului că nu are dreptate sau el vrea să facă asta pentru voi. De aici apar situații abuzive, replici neplăcute, gesturi, un comportament pasiv-agresiv.

Săgetător

Mercur se pregătește de oprirea retrogradări. S-ar putea să vă simțiți blocați într-o situație și să aveți senzația că nimeni nu vă ajută, că nimeni nu vă vrea binele. S-ar putea să aveți un pic de dreptate, dar o să vă dați seama în timp că este mai mult o victimizare.

Capricorn

Soarele este în casa a V-a în careu cu Pluto. Vor fi cheltuieli, doar că trebuie să aveți grijă să nu cheltuiți ca să influențați pe cineva. Nu este momentul să băgați mâna în buzunar ca să vă placă oamenii din jur.

Vărsător

Familia voastră, a partenerului sau cea pe care o aveți cu partenerul vă scoate peri albi. Astăzi aveți senzația că vi se zbate un vas de sânge. Cam aceasta va fi senzația.

Pești

Spuneți lucruri pe care nu le gândiți, dar care vin de undeva. Vorbele respective au fost ținute în voi. Nu le gândiți, iar ele ies pe gură fără să vă dați seama. Oameni din jur se vor uita lung la voi și vă vor ruga să repetați, pentru că vor avea o surpriză. Nu s-au așteptat să aveți acest discurs, aceste replici.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”




pixel