Horoscop, luni, 28 februarie 2022. Previziuni pentru toate zodiile
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop zilnic. 28 februarie 2022. Previziuni pentru toate zodiile.

Horoscop, luni, 28 februarie 2022.


Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

 

Un prieten matur și capabil este ceea ce ai nevoie, Berbec. Iar acesta este momentul să cauți relații de înaltă calitate. Nu te mulțumi cu prietenii care te lasă să te simți ca și cum ai fi singurul adult din cameră. Ridică-ți standardele și stabilește-le mai sus decât crezi că poți atinge.

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

 

Fii ferm în privința obiectivelor tale, iar atunci când trebuie să amâni gratificarea pentru a obține ceea ce îți dorești de la profesia ta, atunci asta faci. Luna îl conjunctează pe Saturn în Vărsător, aducând atenția asupra casei tale solare a carierei și a statutului social. Acest lucru aduce o abordare sobră și intenționată a stabilirii obiectivelor tale, În loc să te arunci în ceva cu ambele picioare, fii dispus să înveți și să crești de la alții. 

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

 

Dedică-te și dedică-ți timpul artei unei anumite practici sau tradiții. Acesta este momentul să vă comparați obiectivele și să le evaluați. S-ar putea să îți restructurezi programul sau să decizi că nu vrei să mergi la facultate cu totul. Poate că acceptarea unei ucenicii sau a unui stagiu de practică va fi de mare ajutor pentru tine. 

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

 

Să obții ceea ce ai nevoie s-ar putea să ți se pară mai greu de obținut decât de obicei. Așadar, evaluează-ți solicitările. Sunt ele cu adevărat ceea ce "ai nevoie" sau privești dorințele ca și cum ar fi necesități. Nu se știe niciodată. S-ar putea să economisești bani pe termen lung datorită acestui contratimp temporar. 

 

Leu
(23 iulie - 22 august)

 

S-ar putea să fiți gata să vă alegeți partenerul și pe nimeni altcineva. Decizia de a fi într-o relație de lungă durată și exclusivă este una greu de luat.  S-ar putea să te afli într-un loc diferit în viață, în care să fii cu o singură persoană și să vă construiți viitorul împreună este tot ceea ce contează pentru tine.

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

 

Este timpul să devii serios în ceea ce privește îngrijirea corpului tău și a sănătății tale emoționale. Așadar, este un moment important pentru a fi prudent și pentru a evita să îți asumi riscuri necalculate, care nu sunt necesare pentru bunăstarea ta fizică.

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

 

S-ar putea să vă răzgândiți în privința lucrurilor pe care vă place să le faceți și a ceea ce vă aduce bucurie. Luna îl conjunctează pe Saturn în Vărsător, atrăgând atenția asupra casei tale solare a plăcerii, iar acest lucru se poate simți ca și cum ar trebui să te maturizezi mai repede decât ești pregătit.

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

 

În acest moment, mergi cu grijă. Luna îl conjunctează pe Saturn în Vărsător, aducând atenția asupra casei tale solare a casei și a familiei, și pot exista lupte de putere sau sentimente de tensiune în casa ta din cauza unor lucruri pe care nu le poți schimba sau controla. 

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

 

Unele mesaje sunt ratate sau nu sunt livrate deloc. Se poate chiar ca o persoană cu mai multă vechime să te instruiască sau să fie nevoită să te tragă la răspundere. Acest lucru poate fi un blocaj în modul în care gândești sau în ceea ce ai vrea să spui. La sfârșitul zilei, Săgetătorule, mai puțin va fi întotdeauna mai mult.

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

 

Înveți să fii mai cumpătat și mai matur cu privire la cum și pe ce cheltuiești banii. Acest lucru te poate face să te simți deprimat că nu câștigi atât de mult pe cât îți dorești în acest moment. Acesta este un moment excelent pentru a căuta noi oportunități și pentru a te adresa contactelor senior cu care ai mai lucrat înainte pentru a afla informații despre un domeniu diferit sau pentru a vedea cum ai putea pătrunde într-o nouă industrie.

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

 

Să fii tu însuți poate fi dificil, mai ales când ești obișnuit să ascunzi cine ești. Acesta este un moment excelent pentru a vorbi deschis cu partenerii despre stilul tău de viață și deciziile tale. Deși este posibil să fie nevoie în continuare de o limită în ceea ce privește sfaturile, te va face să te simți mai bine știind că ai dragostea și sprijinul lor. 

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

 

Luna îl conjunctează pe Saturn în Vărsător, atrăgând atenția asupra casei tale solare a dușmanilor ascunși, și s-ar putea să te trezești că ești ferm în a lăsa să plece o persoană sau o situație toxică. Ai dat mult din tine, iar acum este timpul să mergi mai departe și să faci ceea ce este mai bine pentru tine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astre  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel