Horoscop, luni, 29 august 2022. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic: 29 august 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Berbec (21 martie - 19 aprilie)


Luna în Balanță de astăzi îți aduce în atenție sectorul parteneriatului și, cu Luna care își unește forțele cu Mercur, ești înzestrat cu o ocazie de aur pentru a avea o conversație sinceră pentru a curăța aerul de orice energie rea.
Viața poate fi stresantă uneori, iar un prieten bun care te ascultă și te ajută să îți procesezi sentimentele poate fi de mare ajutor în această perioadă.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Cu Mercur care colaborează cu Luna astăzi, s-ar putea să găsești că a face treburi mici și comisioane banale este terapeutic într-o anumită măsură. În timp ce te ocupi de diverse treburi și activități, mintea ta poate veni cu tot felul de idei pentru problemele care trebuie rezolvate. S-ar putea chiar să găsești o scurtătură sau o soluție la un proces care necesită mult timp și care ți-a provocat suferință și multă frustrare.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Cu Soarele în Fecioară, s-ar putea să vă aflați în mod constant în situația în care trebuie să vorbiți cu un șef despre diverse probleme în ultima vreme. Cu toate acestea, Luna și Mercur de astăzi te pot ajuta să te reconectezi cu marele tău motiv. Pasiunea ta se poate simți restaurată acolo unde s-a pierdut în munca pe care o faci din cauza stresului și presiunii la care ai fost supus în această lună.


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Astăzi este o zi bună pentru întâlniri de echipă și pentru a solicita feedback de la ceilalți cu privire la modul de îmbunătățire a situațiilor de la locul de muncă. Este întotdeauna plăcut să auzi de la alții ce se poate face într-un mod diferit pentru ca proiectele să se desfășoare mai eficient. S-ar putea să ți se pară util să auzi ce gândesc ceilalți în loc să încerci să ghicești pe baza observării celorlalți.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Dacă aveți acte importante care trebuie semnate, s-ar putea să vă luptați și cu îndoiala de sine și să vă întrebați dacă ar trebui sau nu să amânați până mai târziu. Acesta poate fi un moment dificil al deciziei, mai ales în timp ce Luna și Mercur se află în sectorul tău de comunicare. Dă dovadă de diligența necesară și asigură-te că verifici de două ori literele mici și că pui toate întrebările pe care le ai înainte de a finaliza un contract astăzi.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

După cum se spune, trebuie să cheltuiești bani pentru a face bani, iar dacă te-ai gândit să îți deschizi propria afacere, ziua de astăzi este minunată pentru a-ți pune pe hârtie planul de afaceri. Poți începe să îți faci o strategie și să te gândești la cum va arăta și cum va fi viitoarea ta organizație. Dacă nu v-ați restrâns nișa, s-ar putea să vă vină câteva idei profitabile în timp ce Luna se află în Balanță, sectorul vostru monetar.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Atunci când Luna se află în semnul tău și, de asemenea, vorbește atât de strâns cu Mercur, mintea ta ar putea să intre în viteză, gândindu-se la idei și lucruri pe care ai vrea să le încerci pentru viitor.
Ai putea să te aventurezi în modul îngrijorare dacă nu ești atent. Este posibil să vrei să ții un jurnal la îndemână sau un reportofon în apropiere pentru a-ți aduna gândurile atunci când acestea vin.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Un fost sau cineva din trecutul tău s-ar putea să se gândească atât de mult la tine, încât nu poate rezista să nu te contacteze pentru a te saluta și a încerca să reluați relația de unde ați rămas. Poate fi o perioadă confuză, dar și un moment de vindecare pentru tine. Dacă ați avut nevoie de o încheiere, poate că astăzi o veți găsi.

 


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă îți place să faci o excursie spontană pentru a vedea pe cineva pe care nu l-ai mai vizitat de ceva vreme, ziua de astăzi poate fi ideală pentru a te urca în mașină și a face o plimbare cu mașina pentru a vedea un prieten. Această zi este perfectă pentru a te reconecta cu vechi tovarăși pe care îi iubești, dar cu care nu reușești să te întâlnești destul de des.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Este posibil ca astăzi să fie nevoie să fie abordate câteva lucruri la locul de muncă. Acordați o atenție sporită la depunerea la timp a documentelor și a diverselor e-mailuri care trebuie trimise. Nu aștepta prea mult și nu tergiversa, deoarece acest lucru îți poate afecta mai târziu progresul și te poate face să rămâi în urmă cu munca și. termenele limită.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

S-ar putea să fii puțin filozof și melancolic în timp ce Luna se află în sectorul tău de educație. Folosiți timpul liber pentru a cerceta subiecte care vă interesează. Dacă îți place să înveți câte ceva despre psihologia relațiilor sau îți plac subiectele de auto-ajutorare, este ziua perfectă pentru a lucra la domenii din viața ta pe care ai vrea să le îmbunătățești.

 


Pești (19 februarie - 20 martie)

Astăzi este o zi excelentă pentru a organiza lucrurile importante și a le pune pe hârtie. Dacă ai plănuit să lucrezi la testamente, la planificarea investițiilor financiare sau la lucruri care implică securitatea și moștenirea familiei tale, astăzi este o zi bună pentru a te concentra pe aceste lucruri sau pentru a-ți programa o întâlnire cu tine însuți în această săptămână pentru a obține acte autentificate și completate la notar.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   horoscop  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”


Tata sau mama? Cine transmite inteligența copilului?

Întrebarea dacă inteligența este transmisă a fost...



pixel