Horoscop, luni, 30 septembrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei pentru toate zodiile!

Berbec

Marte este guvernatorul tău. Trigonul cu Saturn din casa a XII-a te va frustra enorm. Cert este că dacă se întâmplă ceva în familie și ajungi într-un punct de disperare, dar nu poți face nimic, adu-ți aminte că nu trebuie să te chinui decât acolo unde poți să aduci o îmbunătățire sau acolo unde poți face cu adevărat o schimbare.

Taur

Marte din casa a III-a cu Saturn din casa a XI-a vor forma un trigon care îți cere să nu treci la fapte până nu ai comunicat și ai stabilit totul și ai toate detaliile necesare pentru o nouă acțiune sau pentru un drum, o călătorie. 

Gemeni

Este ziua aceea nemaipomenită în care tu ai putea să faci un exercițiu. Cum ar fi să nu cheltuiești niciun ban astăzi? Dacă nu se poate astăzi, să îți propui pentru mâine acest lucru. Învață să trăiești cu mai puțin sau să îți organizezi cheltuielile astfel încât ca din când în când, să nu arunci cu banii. 

Rac

Totul se întâmplă cu încetinitorul, cu viteza melcului. Pentru unii s-ar putea ca acest aspect să fie de bun augur, dar pentru alții li se pare că viața este împotriva lor, că oamenii nu văd cât de capabil sunt. Nimeni nu are cheia vieții, doar timpul știe cum își face el veacul. Așa că nu forțați nimic! Acest trigon vă sprijină enorm.

Leu

Apară-ți tot și protejează-ți tot ce ai, nu da din casă, fii cât mai discret, nu te băga în bârfe despre alții și nu încerca să intri nici în intrigi. 

Fecioară

Relația cu partenerul trebuie să fie și pragmatică, însă, în același timp, să aibă parte și de momente cu emoții puternice, de energie,  de chimie, deoarece planurile pentru viitorul apropiat nu au cum să avanseze fiind doar obiectivi și pragmatici. Trebuie să vă și simțiți din priviri. Trebuie să anticipezi ce vrea celălalt să zică. Trebuie să ai acest lucru în vedere nu doar cu partenerul, ci și cu oamenii importanți din viața ta. Încearcă să le oferi încredere, ca și ei să te vadă altfel.

Balanță

Dacă ți s-au promis lucruri la locul de muncă și nu se întâmplă încă nimic, nu au intrat zilele în sac. Trebuie să ai răbdare, fiindcă se vor petrece când trebuie. 

Scorpion

Marte, guvernatorul tău, face trigonul cu Saturn, așa că luptele pentru alții trebuie duse doar dacă ai și tu ceva de câștigat. Sună ciudat, dar totul este condiționat în această lume. Toată lumea are un interes, un scop, un obiectiv, doar că mai sunt momente în care ne mai prostim. Azi să nu ai impresia că vrei să salvezi pe cineva doar ca să fie, ci trebuie să îți urmezi interesul. 

Săgetător

S-ar putea să îți dai seama de anumite greșeli pe care le faci pe plan financiar, iar la acest lucru îți poate ajuta familia și poate chiar și partenerul. 

Capricorn

Este o zi foarte bună pentru a închega o relație, pentru a comunica cu persoana iubită despre cele mai importante subiecte, pentru a nu mai evita fricile ori pentru a nu mai băga sub preș tot felul de chestii care vor ieși la iveală exact când îți va fi lumea mai draga. Dacă ai cunoscut pe cineva, nu grăbi relația respectivă. 

Vărsător

Relația față de colegi trebuie să fie una cât mai obiectivă, să te înțelegi, să glumești, dar trebuie să înțelegi expresia „Frate, frate, dar brânza e pe bani!”. Trebuie să mai ai și alt lucru în vedere: Să nu ai tendința astăzi să depui mai mult efort pentru activități care nu își au rostul. Trebuie să îți dai seama ce este prioritar cu adevărat. 

Pești

Trigonul dintre Marte și Saturn te sprijină foarte mult, pentru că te ajută să pui pe primele locuri și partea personală. Nu doar muncă, serviciu sau școală! Vei fi mai atent și la nevoile tale sufletești, dar și la ale altora. 

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop



Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Sursă foto: Captură foto podcast „Altceva cu Adrian Artene”

Gabriel Trifu a dezvăluit cum l-a cunoscut Catrinel Sandu pe actualul soț: „Ea l-a întâlnit cu mine”

Mihai Albu, Iulia Albu/ captură video Toutube theExclusive/ Instagram

Tatăl Iuliei îi cere lui Mihai Albu cadoul oferit acum 18 ani, după ce designerul a declarat că a topit verigheta fostei soții: „Aceste piese ar fi dorite de fiica dânsului”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 23 - 29 septembrie. Zodia care are numai de câștigat

Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Cele patru zodii care vor avea doar noroc în octombrie. Va fi o lună cu reușite pe toate planurile

Captură video: YouTube/Un show păcătos

Marcel de la Insula Iubirii, criză de gelozie. Ispita a răbufnit și a spart tot ce i-a ieșit în cale / Video

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Captură video: YouTube/Canal33

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru luna octombrie. Previziuni pentru toate zodiile

Sursa foto: pexels.com

Cele trei zodii care își vor găsi dragostea adevărată. Norocul le surâde când se așteaptă mai puțin

Cristina Demetrescu. Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 30 septembrie - 6 octombrie. Cei mai săritori nativi ai zodiacului




pixel