Horoscop, luni, 5 februarie 2024, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu principalele previziuni astrale ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de luni, 5 februarie 2024, potrivit știrileprotv.

 

BERBEC

Poate le cereți bani, bonus, vouchere, niște beneficii șefilor și o să vă sporiti banii din cont, și asta o să vă dovedească faptul că vă bucurați de o mai mare trecere la șefi.

O să mai faceți încă un pas spre o și mai bună comunicare cu partenerul de cuplu și o să vă reașezați relația pe o bază mult mai solidă.

TAUR

Se poate să investiți niște bani în casă, o renovați, reamenajați un corp de casă, ori vă mutați cu chirie că vă duciți în alt oraș, lucrati de-acolo poate.

Se conturează o sumă de bani și o să faceți tot posibilul să-i puneți la păstrare ca să investiți o sumă mai mare în ceva.

GEMENI

E cineva care spera să aveți o relație, și dacă nu există niciun impediment, o să vă arătați și voi interesul pentru o relație, pentru cineva care v-ar completa sufletește.

Se poate să aveți ceva de spus sau de anunțat în scris unui public, se poate și online, dacă nu de pe o scenă în direct, și o să așteptați ecourile.

 RAC

Sunt ceva accente în sfera sănătății și ar fi bine să vedeți de unde vin ca să știți ce tratament să luați - oricum o să vă spună un doctor, după ce faceți niște analize, un consult.

O să vă alăturați unei echipe, ca să salvați o situație, niște oameni.

LEU

Poate vă decideți, în sfârșit, cu cine să lucrați, că ați fi avut mai multe oferte de job și o să vă și apucați de treabă ca vreți să ieșiți pe primul loc, să doborâți concurența.

O să puteți întâlni și voi pe cineva care să fie pe lungimea voastră de undă și să ieșiți o perioadă să vedeți dacă sunt compatibili.

FECIOARA

Poate dați de lucruri convenabile ca preț și pe care le căutați de mult și o să vă completați lipsurile din locuință, dați refresh interiorului.

O să puteți recupera banii care nu mai ajungeau odată la voi și o să știți de ce buget dispuneți.

BALANȚA

Poate vă decideți de lucruri convenabile ca preț și pe care le căutați de mult și o să vă completați lipsurile din locuință, dați refresh interiorului.

O să puteți recupera banii care nu mai ajungeau odată la voi și o să știți de ce buget dispuneți.

SCORPION

E posibil să revină cineva cu o ofertă de job și să fiți de acord de data asta, că v-ați fi interesat între timp și e de încredere angajatorul.

Relația voastră de cuplu capată un plus de stabilitate și o să vă puteți gândi și la căsătorie până la primăvară.

SĂGETĂTOR

Sunteți în formă, gata pregătiți pentru noi provocări atât în plan personal, cât și profesional și o să puneți toate resursele la bătaie să vă asigurați succesul.

Vin bani și o să schitați plățile obligatorii și o să păstrați ceva și pentru plimbarile din weekend, un city break, ceva.

 CAPRICORN

E momentul să vă reinventați, să începeti alt gen de activitate, să aveti un obiectiv major ca să vă ridicați la nivelul superior, să vă crească valoarea, să deveniți și mai respectabili.

Faceți monetarul ca să știți de câți bani dispuneți și de câți ați mai avea nevoie să vă puteți misca în voie.

VĂRSĂTOR

Se poate să vă implicați într-o afacere și să meargă totul snur, să vi se netezească drumul spre succes ca o să aveți putere de muncă și inspirație.

O să vă asociați cu niște oameni în vederea unei colaborări care vă aduce satisfacții profesionale și o upgradeare pe scena socială.

PEȘTI

O să vă așezați la masa negocierilor ca să vedeți dacă puteți obține niște procente în plus la salariu, ca să țineți pasul cu cheltuielile acestei perioade.

Vă caută cineva care vrea să vă scoată la plimbare; poate sunt niște aspecte delicate de luat în discuție și o să vă edificați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, făcut praf de Zanni, la Survivor All Stars, după ce l-a bărfit cu TJ Miles: „Sunt acrit de faptul că e încă aici”




Horoscop, joi, 16 mai 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Iată previziunile astrale pentru ziua de joi, 16 mai...

pixel