Horoscop, luni, 7 august 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai importante previziuni ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de luni, 7 august 2023, potrivit știrileprotv. Anumite persoane pot fi surprinse cu o sumă de bani care să le aducă venitul în plus de care aveau nevoie în această perioadă, în timp ce altele își dau seama că trebuie să investească mai mult în propria persoană, prin diferite activități. Se pot ivi proiecte profesionale pentru alte zodii, în timp ce unele decid să plece în vacanță

 

BERBEC

Lume nouă, care vrea câte ceva de la voi, să lucraţi împreună, să ieşiţi pe la evenimente şi să schimbaţi idei, impresii - pot fi preocupări legate de creativitate.

Se poate să aterizeze o sumă de bani care să vă scoată dintr-un impas financiar şi să vă bucuraţi de o ieşire în lume.

TAUR

Poate vă îngrijiți mai mult de voi, vă duceţi la o sală de sport, la piscină, mai ţineţi o dietă, ca să arătaţi bine la plajă, la dans, când vă duceţi la discotecă.

Se poate să-ntâlniţi pe cineva care să vă ia pe sus, să vă îndrăgostiţi până peste urechi, dacă eraţi în căutarea unui partener.

GEMENI

O să mai faceţi, poate, nişte comenzi online ca să cumpăraţi diverse lucruri, aparatură pentru casa ori nişte piese de mobilier, poate şi pentru terasă, balcon, curte.

Poate se anunţă cineva în vizită şi rămâne o zi, două pe la voi ca să vă puneţi în temă cu ultimele noutăţi.

RAC

Se poate să plecaţi într-o aventură turistică şi să vă rupeţi de stresul de zi cu zi, să vă puteţi bucura de tihna din mediul familial, care e cea mai importantă pentru voi.

O să recuperaţi nişte bani pe care-i credeaţi pierduţi şi o să le găsiţi, imediat, rostul - să plătiţi cu ei o mică vacanţă.

LEU

O să faceţi nişte demersuri ca să vă luaţi banii, să reparaţi o relaţie, fie de afaceri, fie de prietenie, dacă nu cumva e vorba despre o căsnicie de salvat.

Se observă cheltuieli, dar şi nişte bani care se grăbesc să intre, c-or fi nişte restanțe, bani pe care i-oţi fi revendicat.

 FECIOARĂ

Aveţi multă treabă, dar vă puteţi lua şi o porţie de concediu c-o să vă refaceţi forţele după o perioadă de muncă intensă - aveţi nevoie de aşa ceva.

E cineva care v-aşteaptă în străinătate şi o să vă scoateţi banii ca să v-ajungă să daţi o fugă până acolo ca aţi promis că vă duceţi.

 BALANŢA

O să interacţionaţi cu nişte oameni care vă vor în echipa lor, să lucraţi, să petreceţi un timp de calitate - împreună -, poate practicaţi un sport sau alt gen de activitate.

O să mai faceţi curăţenie la capitolul prieteni şi îi păstraţi în carneţel doar pe cei care nu v-au trădat.

SCORPION

Se conturează o sumă de bani şi o să vă decideţi, poate, să plecaţi pe undeva la odihnă, la distracţie, sau la spa, să vă destindeţi musculatura, s-aveţi un tonus mai bun.

Încă mai poate fi vorba despre o avansare la locul de muncă poate chiar fără concurs, că meritele voastre sunt la vedere.

SĂGETĂTOR

Poate o să vă ocupaţi şi de casă, mai luaţi una, alta, aduceţi unele îmbunătăţiri şi vă alegeţi şi o destinaţie de vacanţă, că fără să schimbaţi un pic peisajul nu se poate.

Aţi rămas cu gândul la o destinaţie de vacanţă la care n-aţi putut ajunge pân-acum şi poate vă oferiţi, totuşi, şansa să aterizaţi acolo.

CAPRICORN

Se poate să vă daţi întâlnire cu cineva care visează la o relaţie serioasă şi, dacă şi voi îi împărtăşiţi sentimentele, o să fie o comunicare sufletească de zile mari.

Se poate să vă orientați spre o preocupare de timp liber care v-ar detensiona şi v-ar pune în valoare nişte calităţi.

VĂRSĂTOR

Se iveşte prilejul să vă împăcaţi cu cineva care s-a supărat din cine ştie ce motive şi să reparaţi o prietenie valoroasă, să fie un câştig de ambele părţi.

O să aflaţi ce se-ntâmplă cu banii voştri, de ce nu v-au intrat, deja, în cont şi mergeţi pe fir ca să aflaţi.

PEŞTI

E un iureş la serviciu, poate apar ceva urgențe şi nu puteţi lăsa lucrurile în aer ca o să primiţi reproşuri din partea şefilor, şi n-ar fi de dorit.

E momentul să recalibraţi relaţia cu partenerul de cuplu ca să vă armonizaţi, să vă simţiţi bine în concediu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop  Neti Sandu  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”




pixel