Horoscop, luni, 7 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei pentru toate zodiile!

Berbec

Încerci să-ți găsești liniștea, dar până o vei găsi s-ar putea să te cerți cu toată lumea din jur. Sau s-ar putea să-i faci pe alții să se certe, ca tu să stai într-un colțișor și să zâmbești.

Taur

Venus se apropie de un aspect foarte bun cu Marte. Dacă au fost probleme în cuplu până acum, poți să folosești această săptămână și să fii cu ochii mai deschiși, cu urechile ciulite la ceea ce își dorește partenerul, nu doar la ceea ce îți dorești tu.

Gemeni

Atunci când îți dorești ceva și începi să lupți, bineînțeles că oamenii vor lupta și ei sau se vor supăra, se vor enerva. În viață trebuie să lupți pentru a obține ceea ce îți dorești. Nu te speria și nu te supăra dacă astăzi primești tot felul de replici.

Rac

Marte este în semnul tău și s-ar putea ca în această perioadă să faci ravagii, să faci doar ceea ce îți dorești tu, să îți pese doar de tine. Teoretic, este un lucru bun, doar că o să o faci precum un copil răsfățat.

Leu

Soarele, guvernatorul tău, se apropie de un careu cu Marte. Întreaga săptămână ești pe jar, nu ai stare, ai o neliniște și cauți tot felul de activități în care să te implici, iar seara vei fi destul de obosit și te vei gândi ce ai făcut astăzi. Nu ai făcut mare lucru, doar te-ai agitat.

Fecioară

Mercur se apropie de un trigon cu Jupiter, da până atunci este în careu cu Marte. Este o perioadă în care poți să vezi atât partea bună a unui lucru, dar și partea rea. Poți să vezi ambele fațete, dar asta nu înseamnă că te va ajuta să iei o decizie. Simți că orice ai alege, vei avea ceva de pierdut.

Balanță

Te simți neascultat. Mercur este în semnul tău și pare că vorbești la pereți, mai ales când ai de comunicat cu familia. Va fi un sentiment destul de frustrant pentru tine.

Scorpion

Întreaga configurație a acestei perioade îți cere să nu te implici în discuții despre cine are dreptate sau în discuții filosofice, pentru că vei lua lucrurile personal și îți va fi foarte greu să fii obiectiv. Dacă sunt situații legate de familie, atunci nu este nicio problemă, altfel trebuie să rămâi cât mai imparțial.

Săgetător

Nu uita că Jupiter, guvernatorul tău, se apropie de retrogradare. S-ar putea să te simți pironit, blocat țintuit. Știi că urmează anumite situații, că se vor întâmpla evenimente, doar că nu poți să faci nimic. Te simți legat de mâini și de picioare.

Capricorn

Pluto își va opri retrogradarea în semnul tău. Dacă visezi tot felul de lucruri, dacă ai tot felul de senzații, dacă ți se pare tot felul de lucruri, nu sunt întâmplătoare. Suntem în sezonul eclipselor. Nu trebuie să îți testezi limitele dacă nu trebuie.

Vărsător

Discuțiile cu colegii s-ar putea să fie mai inconfortabile. Vrei să demonstrezi ceva, dar poți să fii precum un copil la grădiniță. Trebuie să ai puțină grijă.

Pești

Este o perioadă foarte bună pentru a-ți da seama ce contează cu adevărat. Contează imaginea publică, contează cariera, contează câștigurile, contează diplomele pe care le aveți sau să vă aveți bine cu oamenii dragi, să fiți alături de ei, să-i înțelegeți și să vă înțeleagă?

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop



Sursa foto: https://www.freepik.com/, @__natalisha__

Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în decembrie. Va fi o lună a prosperității

Captură video: Pro TV. Sursa foto: Mihai Trăistariu/Instagram

Karmen Simionescu s-a dat de gol și a spus asta despre Mihai Trăistariu, în direct la TV: „Sper să nu vadă vreodată, dar aia e, îmi asum”

Captură video: YouTube/Vocea României

Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține: „Când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu” / Video

Monica Bârlădeanu, foto Instagram

Cât au costat rochiile de mireasă purtate de Monica Bârlădeanu la nunta de lux cu Valeriu Gheorghiță - Foto în articol

Captură video: YouTube/Vocea României

Oleg Spînu, finalist Românii au talent 2023, a întors toate scaunele la Vocea României. Irina Rimes: „Te vreau atât de mult, încât mi-am blocat doi colegi!” / Video

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: YouTube/La Măruță. Alexia Eram și Mario Fresh/foto Instagram

Alexia Eram, poză cu un bărbat celebru, la Paris. Ce au comentat Andreea Esca și Inna - Foto

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Sursa foto Instagram Lora

Mari emoții pentru Lora şi Ionuţ Ghenu. Gestul făcut de artistă după căsătoria religioasă - Video

Captură video: YouTube/Vocea României

Jitaru Lavinia a făcut senzație pe scena de la Vocea României. Theo Rose s-a ridicat de pe scaun și și-a pus mâinile în cap / Video

Cătălin Botezatu, sursa instagram

Cătălin Botezatu a rupt tăcerea! Câți copii are celebrul designer - Video

Captură video: YouTube/ Radu Tibulca. Sursă foto: Instagram/Karmen Simionescu

„Auuu, au”. Cătălin Botezatu, reacție neașteptată după ce Karmen Simionescu a spus în direct la TV că își dorește să se mărite cu el




pixel