Horoscop, luni, 8 august 2022. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic: 8 august 2022.

Horoscop - 8 august 2022. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Schimbarea este riscantă, Berbec. Luna de astăzi în Săgetător te invită să reconsideri modul în care gândești în mod obișnuit la problemele vieții.


Pe măsură ce Luna vorbește cu Mercur în Fecioară, aceasta susține efectuarea unor schimbări importante în rutina ta, care sprijină o sănătate mai bună.


Horoscop - 8 august 2022. Taur (20 aprilie - 20 mai)

O iubire secretă se dezvăluie, Taur. Luna de astăzi aduce dezvăluiri îndrăznețe și fără menajamente care pot implica dragostea.


Cu Luna aruncând o privire asupra sectorului tău romantic, te poți trezi prins într-o aventură de vară care este de scurtă durată, dar foarte distractivă.


Horoscop - 8 august 2022. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Ce mângâieri îți dorești astăzi? Există anumite momente în viață în care lucrurile simple, care ne amintesc de casă, ne fac ziua să decurgă mai ușor.


Poate că plănuiești să iei masa preferată în oraș, în loc să o gătești acasă. Pune-ți emisiunea sau filmul preferat și relaxează-te. 


Horoscop - 8 august 2022. Rac (21 iunie - 22 iulie)

Discută și schimbă câteva opinii cu un prieten. Este plăcut când poți primi feedback și sugestii de la cineva care se bucură să își împărtășească părerea și sfaturile și nu se supără să audă despre o problemă pe care trebuie să o rezolvi.


S-ar putea să îți fie mult mai ușor să rezolvi o situație cu ajutorul prietenului și cu sprijinul acestuia, decât fără el.

 

Horoscop - 8 august 2022. Leu (23 iulie - 22 august)

Astăzi este ziua perfectă pentru a aborda un proiect de bricolaj. Dacă ai planuri de a începe o renovare a casei, de a cumpăra mobilier sau de a investi în locuința ta, Luna în Săgetător asociată cu Mercur în Fecioară îți oferă idei creative care pot fi și frugale și prietenoase cu bugetul.


Horoscop - 8 august 2022. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

În ciuda eforturilor tale, Fecioară, s-ar putea să te lovești de o figură de autoritate.

Astăzi, încearcă să nu fii prea asertiv, pasiv-agresiv sau pizmaș atunci când îți expui partea ta de poveste. Rămâi la fapte și lasă adevărul să vorbească de la sine.


Horoscop - 8 august 2022. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Există lucruri din trecut care rămân neabordate.


Te vei simți mult mai bine atunci când vei avea ocazia să clarifici lucrurile și să discuți problemele. Astăzi, deși preferi să te concentrezi pe armonie, s-ar putea să fie necesară o confruntare pentru a obține rezultatul final pe care îl dorești.


Horoscop - 8 august 2022. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Un împrumut acordat unui prieten poate sau nu să se întoarcă la timp la tine. Când vine vorba de finanțe și prietenie, este posibil ca cele două să nu se îmbine așa cum ai dori.


Dacă te gândești să faci un împrumut cuiva, asigură-te că obții detaliile în scris. Chiar dacă ai încredere deplină în cineva, nu lua lucrurile doar pe cuvânt.


Horoscop - 8 august 2022. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Anul este pe sfârșite și de aceea ar trebui să-ți stabilești un nou obiectiv.


Alege ceva care să te intimideze și să te împingă dincolo de zona ta de confort. Alege să faci un proiect care este o provocare și care te obligă să încerci lucruri noi, pe care nu le-ai mai făcut până acum.


Horoscop - 8 august 2022. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Când se închide o ușă, se deschide alta, deși este posibil să vă simțiți încă trist că ați încheiat un capitol din viața dumneavoastră.


Există lucruri care nu sunt niciodată mai ușor de făcut, iar a spune la revedere este unul dintre ele.


Horoscop - 8 august 2022. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Cineva îți poate divulga un secret și acest lucru îți poate da peste cap modul în care înțelegi cum stau lucrurile. Dezvăluirile sunt super importante pentru tine în această perioadă.


Dacă ai nevoie să angajezi pe cineva care să te ajute în probleme juridice, ia în considerare asistența profesională, deoarece anumite lucruri sunt prea dificile pentru a le face singur.


Horoscop - 8 august 2022. Pești (19 februarie - 20 martie)

Respectul devine mai mult decât un lucru pe care îl prețuiești, devine și o necesitate pentru obiectivele, visele și temerile tale în dragoste și în dragoste. Astăzi s-ar putea să decizi în sfârșit că este timpul să ieși din zona ta de confort și să îți asumi un risc necesar.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: 8 august  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel