Horoscop, marți, 10 octombrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop zilnic, 10 octombrie 2023. 

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
De ce ai nevoie pentru a te simți bine în pielea ta? Luna de astăzi intră în Fecioară și îți pune în evidență sectorul de bunăstare, rutinele zilnice și micile detalii care te ajută să rămâi organizat. Este o zi excelentă pentru a-ți actualiza setările de notificare ale calendarelor și alarmelor tale. Fă toate aceste actualizări.


Dacă te străduiești să fii organizat, ia în considerare descărcarea unei aplicații pe telefon care să te ajute să gestionezi sarcinile importante și să-ți îmbunătățești gestionarea timpului. 

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Latura ta pragmatică iese la iveală. Luna care îți activează sectorul pasiunii în timp ce tranzitează Fecioara te ajută să rămâi cu picioarele pe pământ.

Este un moment excelent pentru a-ți nota ideile și a le revizui pe cele vechi. Natura ta meticuloasă primește un impuls de susținere atunci când Luna se află în acest semn de pământ coleg.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Ești un lider, Gemeni, și chiar și atunci când nu simți că ai multe de oferit lumii, ai. Intrarea Lunii în Fecioară îți sporește dorința de a prelua conducerea în familie și, de asemenea, îți poate conferi un aer de autoritate în privința unor subiecte pe care rudele se simt mai puțin interesate să le abordeze pe cont propriu.


Este o zi bună pentru a avea o întâlnire de familie pentru a stabili o strategie pentru sărbătorile care urmează. Folosește ziua de astăzi pentru a te gândi la proiecte de îmbunătățire a locuinței care necesită o planificare atentă. Dacă trebuie să te confrunți cu o problemă cu un membru adult al familiei, este posibil să ai succes și să ajungi la o rezolvare.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Ești un comunicator înzestrat la început de săptămână, Rac. Care este singurul lucru pe care ai nevoie ca ceilalți să îl știe?


Luna intră în sectorul tău de comunicare și contracte și ești capabil să negociezi înțelegeri cu ușurință. Este un moment bun pentru a scrie e-mailuri, a redacta contracte sau a le revizui. De asemenea, ziua este ideală pentru achiziționarea unei mașini sau programarea întreținerii.

 

Leu (23 iulie - 22 august)
Cheltuiește banii cu înțelepciune, Leu. Este un moment excelent pentru a revizui facturile, a crea un buget sau a decide cum vrei să îmbunătățești fluxul de numerar înainte de sfârșitul anului. Este un detaliu important la care ai lucrat tot anul.


Când Luna intră în Fecioară, sectorul tău al banilor și al proprietăților imobiliare, aceste două domenii devin o zonă de interes pentru tine. Dacă ai timp în următoarele două zile, notează-ți toate cheltuielile și compară-le cu veniturile tale și redu-le pe cele inutile. 

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Este acel moment al lunii, Fecioară, când Luna tranzitează semnul tău zodiacal timp de două zile întregi. Atunci când ai Luna intuitivă în semnul tău, este un moment excelent pentru a te gândi la obiectivele tale și pentru a-ți simți emoțiile.


Fă-ți timp, de asemenea, să te conectezi cu femeile din viața ta care îți dau sfaturi bine gândite. Vei beneficia de înțelepciunea lor.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Există un timp și un loc pentru orice, iar uneori trebuie să lași trecutul în spate. Când Luna este în Fecioară, poți simți că trecutul are o influență asupra vieții tale acum.


Dacă te simți blocat într-un ciclu pe care dorești să-l închei, folosește această perioadă pentru a lucra la aceste temeri. Este posibil ca în următoarele zile să treci printr-un proces de vindecare care îți va oferi o perspectivă mai bună sau un sentiment de pozitivitate în ceea ce privește viitorul tău.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Este plăcut să ai prieteni buni care se preocupă de bunăstarea ta, iar în timpul Lunii în Fecioară, exploatarea rețelei tale sociale te poate ajuta să te ridici la un nivel superior în viața profesională și personală.


Astăzi și mâine sunt bune pentru a socializa la evenimente sau pentru a ieși la întâlniri.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Îți place să fii liber, dar ziua de astăzi și cea de mâine sunt perfecte pentru a-ți fixa un program ferm și pentru a duce la bun sfârșit unele sarcini plictisitoare care necesită o atenție deosebită la detalii.


Dezactivează notificările, comandă prânzul în loc să ieși în oraș. Vei avea o zi productivă.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Știi ce îți dorești, dar s-ar putea să ai nevoie de puțină claritate pentru a pune la punct viziunea pe care o ai pentru viitor. O minte ascuțită este o minte odihnită și stabilă din punct de vedere emoțional.


Odată cu intrarea Lunii în Fecioară, fă-ți timp pentru a-ți hrăni sănătatea mentală cu citate pozitive și materiale de lectură bune. Evită subiectele negative atunci când poți. Încearcă să redirecționezi conversațiile spre partea pozitivă atunci când este posibil. 

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Este înțelept să ai un împuternicit pentru îngrijirea sănătății sau o persoană care să poată pleda în numele tău, dacă vei avea vreodată nevoie. În timpul Lunii în Fecioară, este un moment ideal pentru a stabili hârtiile legale de care ai nevoie pentru lucruri legate de asistență medicală, testamente, succesiuni și urgențe.

Este bine să le ai în ordine atunci când nu ai nevoie de ele. 

 

Pești (19 februarie - 20 martie)
Angajamentul este un cuvânt mare, așa că atunci când îți faci planuri pentru restul anului asigură-te că te concentrezi pe lucrurile pe care ți le dorești cu adevărat. S-ar putea să ți se ceară să adaugi câteva sarcini suplimentare în această săptămână.

Dacă nu te simți entuziasmat, s-ar putea să nu fie pentru tine. Decizia de a spune nu poate părea dură la început, dar uneori e necesară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astrologie  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar




pixel