Horoscop, marți, 11 iunie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile/video
Data actualizării:
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Atrosens, vine cu previziunile zilei de la ora 9.00 pe DC News TV și Astrosens - Facebook și YouTube. Astăzi va fi o zi destul de tensionată.

Berbec

Din punct de vedere financiar s-ar putea să fie o zi foarte neplăcută. Pot apărea cheltuieli, dar te vei afla și în niște situații cărora nu le vei găsi rezolvarea.

Taur

Duci lupte de putere cu șefii, cu autoritățile, cu oamenii pe care îi vezi tu importanți în viața ta, dar e și foarte multă nerăbdare acolo.

Gemeni

Zilele care urmează sunt pline de momente în care te vei chestiona, te vei întreba, vei avea dubii în ceea ce privește inteligența ta, puterea ta interioară sau capacitatea de a relaționa cu ceilalți.

Rac

Nu trebuie să ai așteptări de la prieteni. Nu trebuie nici să arunci cu banii în stânga și-n dreapta, doar pentru a-i ajuta pe alții, fără ca ei să-ți ceară. Cu cât vrei să demonstrezi ceva astăzi, cu atât vei avea ma multe de pierdut.

Leu

Astăzi nu prea te înțelegi cu nimeni. Ești destul de stresat, de agitat, nervos, tensionat și creezi foarte multă instabilitate în jurul tău.

Fecioara

Ai grijă foarte mare la călătoriile pe care le faci, dar și la examenele pe care le dai. Nu te grăbi!

Balanță

Ai tendința să faci ravagii în bugetul familie și te împrumuți mai mult  decât este cazul. În plus, îi judeci pe ceilalți pentru lucruri pe care și tu le faci.

Scorpion

Nu ești foarte liniștit, iar, dacă ești liniștit, ar trebui să te îngrijorezi. Înseamnă că e ceva acolo despre care nu știi și despre care ar trebui să afli.

Săgetător

Toată săptămâna aceasta are aspecte legate de zona relaționară. Ca o relație să funcționeze e nevoie de foarte multă muncă și nu doar de munca aceea în care vă împărțiți treburile și fiecare știe ce are de făcut. E vorba de discuțiile intime, vulnerabile, e vorba despre acceptarea unor greșeli față de cealaltă persoană. Discuțiile astea vă dau mult de furcă.

Capricorn

Astăzi poate să fie și cea mai romantică zi, dar și una eșuată. Vă vindeți pe nimic. Sunteți atât de neîncrezători în propria putere, încât vă faceți preș în fața celorlalți. Mai bine stați să vă gândiți dacă merită sau nu.

Vărsător

Parcă sunt prea multe probleme și voi trebuie să le rezolvați pe toate. Nu vă convine, dar nu aveți ce să faceți, din când în când viața ne mai pregătește și momente din acestea.

Pești

Vorbele voastre sunt precum un bumerang. Chiar dacă aveți cele mai bune intenții, s-a putea să faceți mult rău. Aveți grijă cu cine și când folosiți acele vorbe.

Youtube video image

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Oriana Popescu
Categorie: Horoscop



Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show

Raluca Pastramă rupe tăcerea, după trei ani de la divorț. Ce acuzații grave îi aduce lui Pepe, în plin război pentru custodia fetițelor

Captură video: YouTube/Xtra Night Show

Reacția lui Cătălin Botezatu, după ce Dan Capatos l-a întrebat despre copiii săi. Mara Bănică l-a provocat să dezvăluie numărul exact

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

„Hai că nu ne-am născut ieri. Am văzut și noi”. Teo Trandafir nu s-a abținut și l-a luat la rost pe Jador. Cum a reacționat cântărețul de manele / Video

Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Horoscop 14 - 20 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea mare succes profesional

Captură video: TikTok/tikinights

Oana Radu, surprinsă cu un cadou neașteptat de la noul iubit. Câți bani a scos din buzunar Șerban Balaban pentru a o face fericită pe artistă

Sursă foto: Anca Țurcașiu/Instagram

Anca Țurcașiu, dezvăluiri despre relația cu noul său iubit: „Am divorțat amândoi și ne-am regăsit”

Captură video: TikTok/Jador

Jador și Oana Ciocan se căsătoresc! Când va avea loc marele eveniment și cine sunt nașii: „Mă însor cu ea! Am știut din prima zi că o să fie nevasta mea” / Video

Sursă foto: Captură video YouTube „Vocea României”

Ionuţ Hanțig i-a impresionat pe jurații de la Vocea României și a întors toate scaunele: „Ești special cu totul”

Sursă foto: Captură foto Instagram Medana Oprea

Soția lui Alin Oprea, acuzată că merge la vrăjitoare. Medana a dat cărțile pe față și a spus care este, de fapt, adevărul

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Susa foto: Ozana Barabancea, Spectacola

Ozana Barabancea, înșelată de fostul soț cu cea mai bună prietenă. Abia acum s-a aflat ce i-a spus femeia înainte să înceapă relația: „Mi-a zis foarte vulgar” / Video

Sursa foto: Simona Trașcă, instagram

Simona Trașcă, dezvăluiri despre fiul ei, inginer în Canada. Cum se înțelege vedeta cu nora


Marius Șumudică nu e dorit la Rapid

Antrenorul Marius Șumudică nu ar fi dorit de o parte din...



Horoscop 2025. Ghid astrologic pentru fiecare zodie

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef...

pixel