Horoscop, marți, 11 iunie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile/video
Data actualizării:
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Atrosens, vine cu previziunile zilei de la ora 9.00 pe DC News TV și Astrosens - Facebook și YouTube. Astăzi va fi o zi destul de tensionată.

Berbec

Din punct de vedere financiar s-ar putea să fie o zi foarte neplăcută. Pot apărea cheltuieli, dar te vei afla și în niște situații cărora nu le vei găsi rezolvarea.

Taur

Duci lupte de putere cu șefii, cu autoritățile, cu oamenii pe care îi vezi tu importanți în viața ta, dar e și foarte multă nerăbdare acolo.

Gemeni

Zilele care urmează sunt pline de momente în care te vei chestiona, te vei întreba, vei avea dubii în ceea ce privește inteligența ta, puterea ta interioară sau capacitatea de a relaționa cu ceilalți.

Rac

Nu trebuie să ai așteptări de la prieteni. Nu trebuie nici să arunci cu banii în stânga și-n dreapta, doar pentru a-i ajuta pe alții, fără ca ei să-ți ceară. Cu cât vrei să demonstrezi ceva astăzi, cu atât vei avea ma multe de pierdut.

Leu

Astăzi nu prea te înțelegi cu nimeni. Ești destul de stresat, de agitat, nervos, tensionat și creezi foarte multă instabilitate în jurul tău.

Fecioara

Ai grijă foarte mare la călătoriile pe care le faci, dar și la examenele pe care le dai. Nu te grăbi!

Balanță

Ai tendința să faci ravagii în bugetul familie și te împrumuți mai mult  decât este cazul. În plus, îi judeci pe ceilalți pentru lucruri pe care și tu le faci.

Scorpion

Nu ești foarte liniștit, iar, dacă ești liniștit, ar trebui să te îngrijorezi. Înseamnă că e ceva acolo despre care nu știi și despre care ar trebui să afli.

Săgetător

Toată săptămâna aceasta are aspecte legate de zona relaționară. Ca o relație să funcționeze e nevoie de foarte multă muncă și nu doar de munca aceea în care vă împărțiți treburile și fiecare știe ce are de făcut. E vorba de discuțiile intime, vulnerabile, e vorba despre acceptarea unor greșeli față de cealaltă persoană. Discuțiile astea vă dau mult de furcă.

Capricorn

Astăzi poate să fie și cea mai romantică zi, dar și una eșuată. Vă vindeți pe nimic. Sunteți atât de neîncrezători în propria putere, încât vă faceți preș în fața celorlalți. Mai bine stați să vă gândiți dacă merită sau nu.

Vărsător

Parcă sunt prea multe probleme și voi trebuie să le rezolvați pe toate. Nu vă convine, dar nu aveți ce să faceți, din când în când viața ne mai pregătește și momente din acestea.

Pești

Vorbele voastre sunt precum un bumerang. Chiar dacă aveți cele mai bune intenții, s-a putea să faceți mult rău. Aveți grijă cu cine și când folosiți acele vorbe.

Youtube video image

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Oriana Popescu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel