Horoscop, marți, 13 februarie 2024. Previziuni pentru toate zodiile
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop zilnic,  marți, 13 februarie 2024.

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Nu trebuie să fii impulsiv. Chiar dacă este greu să te abții de la a spune și face ceea ce îți dorești, trebuie să te gândești bine, pentru a ace o alegere înțeleaptă. Acum că planeta care te guvernează, Marte, intră în Vărsător, ești gata să te apuci de un nou proiect. S-ar putea să fii pe punctul de a inova ceva și este o zi extrem de bună și deschisă colaborărilor.


Taur (20 aprilie - 20 mai)
Ai nevoie de niște timp pentru tine și ești pregătit pentru puțină odihnă și relaxare. Asta nu înseamnă că trebuie să eviți responsabilitățile, însă trebuie să faci loc în viața ta relaxării.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Spune ce gândești, Gemeni. Atunci când Marte intră în Vărsător, poate deveni mult mai ușor pentru tine să le împărtășești celora gândurile tale într-un mod cât mai clar și coerent. Mai mult, când Marte intră în Vărsător, ești gata să înveți mult mai mult și să acorzi o importanță aparte lucrurilor din jurul tău. 


Rac (21 iunie - 22 iulie)
Trebuie să fii tu însuți. Când Marte intră în Vărsător, ești într-o poziție privilegiată pentru a împărtăși ceva cu un prieten, care are ca scop de a-i face acestuia ziua mai bună. Fie că este vorba despre o discuție simplă sau de un gest mic, precum ar fi să-i cumperi cafeaua preferată, astăzi s-ar putea să simți constant această energie.


Leu (23 iulie - 22 august)
Astăzi vei avea parte de multă creativitate. Mai mult, intrarea lui Marte în Vărsător îți deschide ușa spre dragoste și parteneriate. Poate că te-ai gândit de ceva timp să-ți deschizi propria afacere, dar acum ți-ai dat seama că ai vrea să o faci împreună cu partenerul tău de viață. Astrele sunt aliniate în favoarea ta, deci trebuie să acționezi.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Organizează-te. Când Marte intră în Vărsător, este posibil să simțiți un plus de energie pe plan mental, spiritual și emoțional. Acest lucru te poate îndemna să te îndrepți spre anumite forme de terapie. 


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Este momentul să iei o decizie. Vei fi întins spre a face o schimbare în ceea ce privește locuința, ori doar designul biroului sau garderobei. Ești gata să transformi aspectul casei tale și să faci mai multe îmbunătățiri în acest sens.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Dacă vrei să fii un lider, o poți face fără probleme doar dacă muncești pentru a atinge acel punct. Planifică lucrurile astfel încât să îți trăiești viața în conformitate cu principiile pe care le accepți și pe care ți le dorești. Și nu uita că a fi un lider bun înseamnă a-i asculta pe cei din jur.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Ești gata să pornești spre un nou orizont. Marte intră în Vărsător, așa că vei dori totuși să fii puțin prudent atunci când faci activități care implică riscuri sau călătorii. Rămâi la ceea ce știi că poți face față în această săptămână și încearcă să nu te lași pradă deciziilor de ultim moment.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Fă ceea ce îți dorești, deoarece atunci când Marte intră în Vărsător, acest lucru încurajează să îți atingi obiectivele personale. Este posibil să vrei să-ți acorzi prioritate și să-ți urmărești propriile ambiții în viață. 


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Aceasta este o săptămână perfectă pentru a defini ceea ce îți dorești cu adevărat de la viață. Cu Marte intrând în semnul tău, s-ar putea să simți nevoia de a te descoperi pe tine însuți. Este un moment bun și pentru căutarea sufletească.


Pești (19 februarie - 20 martie)
Când Marte intră în Vărsător, trebuie să ai grijă să nu cazi în plasa anumitor vicii sau anumitor anturaje nepotrivite. Cel mai bine este să te concentrezi asupra ta și să-ți menții o imagine cât mai „curată”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, făcut praf de Zanni, la Survivor All Stars, după ce l-a bărfit cu TJ Miles: „Sunt acrit de faptul că e încă aici”

Captură video: YouTube/Micutzu Stand-up Official

Denise Rifai a dezvăluit care a fost primul ei salariu. Prezentatoare TV a uimit pe toată lumea: „Și-a luat diamante din primul job?”

Captură video: Pro TV

Ce meserii a avut Zanni înainte de Survivor All Stars: „Alte joburi nu mergeau, nu mă primeau”




Horoscop, joi, 16 mai 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Iată previziunile astrale pentru ziua de joi, 16 mai...

pixel