Horoscop, marți, 13 februarie 2024. Zodia care va primi o veste legată de familie
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop, marți, 13 februarie 2024. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens, vine cu previziuni zodiacale pentru ziua de marți, 13 februarie 2024.

Berbec

Marte, guvernatorul tău, intră în casa a XI-a și se întâlnește cu Pluto. Atenția ta trebuie să fie direcționată către următorul pas, în primul rând din punct de vedere profesional, apoi în ceea ce privește viața.

Taur

S-ar putea să fie agitație la locul de muncă, dar ea este menită să te facă să te gândești ce îți dorești tu de la cariera ta de acum încolo.

Gemeni

Acest tranzit îți priește, pentru că Marte intră în casa a IX-a, se întâlnește cu Pluto. Mulți dintre voi s-ar putea să ia decizia să călătorească undeva unde nu au fost sau, dimpotrivă, să nu mai călătorească undeva.

Rac

Marte intră în casa a VIII-a, unde se întâlnește cu Pluto. Trebuie să învățați să mai acceptați și ajutorul și să-l și cereți. Cumva trebuie să vă bazați și pe ceilalți, nu doar pe voi.

Leu

Marte intră în casa a VII-a, cea a relațiilor. Când se întâlnește cu Pluto s-ar putea să luați decizii serioase sau măcar să vă vină ideea și să vă formați o strategie. Poate vreți să divorțați sau poate vreți să vă căsătoriți.

Fecioară

Aveți un exces de zel. Insistați foarte mult asupra unui proiect la locul de muncă pe care ceilalți nu-l consideră important. Poate că și voi ar trebui să mai lăsați și să vă dați seama de ce vă implicați atât de mult acolo când alții nu o fac. Nu prea ar trebui să o faceți!

Te-ar putea interesa și: Horoscop pentru săptămâna 12-18 februarie. Cea mai norocoasă zodie de Ziua Îndrăgostiților

Balanță

Este o zi foarte bună pentru a restabili dinamica în relațiile cu copiii, cât de posesivi sunteți asupra lor sau cât de detașați sunteți în ceea ce îi privește. Cei care nu au copii trebuie să învețe astăzi să se gândească sau să și facă ceea ce le place, nu doar rutina zilnică.

Scorpion

Marte, guvernatorul vostru, trece în casa a IV-a, se întâlnește cu Pluto. Vor exista tot felul de vești legate de familie, plăcute sau neplăcute, dar și o nevoie de a restabili ordinea în sânul familiei sau de a face ceva diferit prin casă.

Săgetător

Astăzi vă vin idei crețe. Marte se întâlnește cu Pluto în casa a III-a. Trebuie să aveți foarte mare grijă la drumuri, la călătorii, la acte, la documente, dar în același timp și la ce spuneți, la ceea ce comunicați. Tonul vostru va fi astăzi destul de pregnant și oamenii vă vor privi diferit.

Capricorn

Conjuncția Marte-Pluto se întâmplă în casa a II-a. Ați putea să luați niște decizii legate de unele investiții sau cheltuieli care vor avea ecou pe termen lung. De asemenea, s-ar putea să luați decizii să nu faceți anumite investiții.

Vărsător

Marte intră în semnul vostru, se întâlnește cu Pluto. În semnul vostru sunt deja Mercur, Soarele. E cazul să vă gândiți să mai dați câteva kilograme jos dacă este cazul. Poate că e cazul să vă apucați de o activitate fizică sau poate de o competiție, că veți avea multă furie de la Marte și ea trebuie procesată într-un mod sănătos.

Pești

Marte intră în casa a XII-a. Sunteți pe modul tac și fac, fără a vă victimiza.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Sursă foto: Freepik

Top trei alimente care te vor ajuta să îți regenerezi ficatul și să slăbești

Captură video: YouTube/Românii au talent

La doar 11 ani, Maria Clara Postelnicu a cucerit inimile juraților de la Românii au Talent. Andra: „Prevăd un viitor extraordinar pentru tine” / VIDEO

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Captură video: Kanal D. Captură video: Pro TV

Previziunea pe care Neti Sandu i-a făcut-o actriței Carmen Tănase. S-a aflat după 10 ani: „Mă uitam la ea și am zis «I-auite ce mi-a zis asta»”




pixel