Horoscop, marți, 15 august 2023. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic, 15 august 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Cunoaște-ți valoarea, Berbec, iar atunci când te simți nesigur de ce ai nevoie pentru a fi fericit, concentrează-te pe ceea ce îți aduce bucurie. Astăzi Venus retrograd se conectează cu Soarele în Leu stârnind speranțe mari și căutări ambițioase care sunt atât creative, cât și pline de distracție. Poți începe să pui bazele unei noi cariere, dar nu te aștepta ca drumul să fie lin. De fapt, pot exista câteva hopuri pe parcurs.


Venus retrograd are parte de provocări atât din partea lui Jupiter, orientat spre creștere, cât și din partea lui Uranus, agentul schimbării. Așteptați-vă să vă simțiți pregătiți pe plan intern să faceți ceva măreț, dar să vă luptați și cu puțină nesiguranță cu privire la modul în care lucrurile vor funcționa, cine va fi acolo pentru a vă ajuta și dacă pasul într-o nouă direcție va crea sau nu tensiuni cu ceilalți.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Ești o persoană cu o inimă tandră care preferă ca lucrurile să meargă bine, iar atunci când nu se întâmplă așa, ești dornic să readuci armonia acolo unde îi este locul. Astăzi, ocupatul Uranus vorbește cu câteva planete favorizând un pic de haos în viața ta personală. Casa și familia vor fi o sursă de dispută și îngrijorare pentru tine toată săptămâna.


Astăzi, Soarele Leu vorbește dur cu Uranus, ajutându-te să vezi ce trebuie să schimbi pentru a face compromisuri și a îmbunătăți lucrurile. Un mic avertisment, Taur: nu ignora o problemă pe care o poți rezolva astăzi, probabil că nu se va rezolva de la sine. Fii matur în ceea ce privește responsabilitățile tale și fă ceea ce trebuie făcut, chiar dacă simți că este puțin incomod.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Mâine, Mercur va fi atât de aproape de Marte, evidențiind sectorul familiei tale și acest lucru îți poate scoate la iveală latura nerăbdătoare. Sunt momente în care tot ce îți dorești este să ajuți pe cineva la nevoie, mai ales dacă este vorba de o rudă cu probleme. Cu toate acestea, este întotdeauna bine să fii prudent atunci când vine vorba de a împrumuta bani.


Nu vrei să dai în grabă unei persoane aflate în nevoie fără un plan, dacă intenția este de a fi rambursat pentru ceea ce ai împrumutat. Astăzi s-ar putea să nu fie cea mai bună zi pentru a emite fonduri dintr-un cont online; când vine vorba de a cheltui sau împrumuta bani, asigură-te că asculți de intuiție în ceea ce privește ceea ce trebuie să faci.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Exersează-ți latura caritabilă, Rac. Există o parte din tine pe care oamenii nu o văd prea des, iar aceasta este natura ta generoasă, pentru că atunci când întinzi mâna celor nevoiași nu te lauzi cu asta pe rețelele de socializare sau nu spui lumii întregi, așa cum sunt înclinați unii oameni să facă.


Astăzi, în ciuda propriilor tale probleme financiare, în timpul Lunii în cuadratură cu Jupiter, vei găsi o modalitate de a dărui din nou cuiva care are nevoie de puțin ajutor. 

Leu (23 iulie - 22 august)

Știi că ești făcut să fii mult mai mult decât acolo unde ești acum, chiar dacă în momentul de față nu e nimic în neregulă. Ceea ce îți stârnește dorința de a urmări culmi mai mari de succes este Soarele în conjuncție cu Venus rx în semnul tău. Soarele te îndeamnă să ieși în lume și să faci să se întâmple ceva mare, în timp ce Venus îți spune să te concentrezi pe a face bani.


Războiul tău interior este locul în care trebuie să te concentrezi astăzi, deoarece pot exista neplăceri implicate de schimbările pe care trebuie să le faci pentru a urmări un obiectiv mai mare. Adversitatea interioară este inevitabilă, Leu, dar ai ceea ce este nevoie pentru a te ridica deasupra.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Nimănui nu-i place durerea sau tristețea, dar trebuie să recunoști că aceste emoții negative sunt amândouă motivații puternice. Astăzi, pe măsură ce Mercur și Marte se amestecă în semnul tău, ajungi într-un loc în care ești gata să faci ajustări în modul în care ai făcut lucrurile la nivel personal.


Schimbarea te poate face să te simți trist pentru că este vorba de moartea sau pierderea unei rutine familiare care îți aducea confort. Cu toate acestea, astăzi, renunțarea la trecut și un nou început îți oferă șansa de a construi un viitor mai bun.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Prietenii tăi scot la iveală ce e mai bun din tine sau trăsăturile mai puțin dezirabile pe care încerci să le schimbi. Astăzi, planeta care te guvernează, Venus, se conectează cu Lilith, Luna Întunecată, iar conversația lor te împinge să te uiți la partea ta întunecată.


Deși poate fi distractiv să te joci cu fantezia sau cu artele mai întunecate, chestia este că există un moment în care trebuie să decizi cine vrei să fii și să faci o alegere.

Unele activități pe care le-ai practicat în trecut, s-ar putea să nu mai funcționeze pentru tine acum. Așadar, astăzi, în timpul conjuncției dintre Venus și Lilith, este timpul să îți revizuiești obiceiurile pentru a vedea dacă sunt unele care funcționează pentru locul în care vrei să fii în viața ta acum.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ești pasional, dar uneori toată această emoție intensă se poate traduce în îngrijorare, constrângere și dorința de a-i controla pe ceilalți. Astăzi poate fi una dintre acele zile în care te simți predispus spre îngrijorare, iar îngrijorarea poate duce la un sentiment de nesiguranță și instabilitate în viața ta.


S-ar putea să ți se pară firesc să vorbești despre problemele și grijile tale cu persoanele pe care le cunoști, dar răspunsurile de care ai nevoie pentru a nu te mai gândi prea mult se află în interiorul tău. Adevărul este că vei avea nevoie și vei dori să înveți cum să te îngrijorezi mai puțin și să te bucuri mai mult de viață și de imprevizibilitatea ei.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Fericirea chiar este o decizie, Săgetătorule, și s-ar putea să fie nevoie să-ți ții una dintre discuțiile tale tipice de încurajare pentru a-ți reaminti că, indiferent de situație, te vei bucura de această zi. Astăzi, rutina ta ar putea fi dată peste cap datorită conjuncției lui Jupiter cu Uranus, așa că ai mare grijă să ajungi la timp la întâlniri sau ședințe. Lasă suficient spațiu pentru a ajunge la timp acolo unde trebuie să ajungi.


Partea pozitivă este că Jupiter va discuta cu Mercur în sectorul tău de carieră. Intri în discuții despre o promovare sau o ofertă dulce pe care pur și simplu nu o poți refuza legată de jobul sau rolul tău într-o companie. Nu trebuie să forțezi nimic, pur și simplu lasă-ți spiritul tău hotărât să vorbească în locul tău.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Astăzi, Saturn îți face viața mai ușoară, dar tot riști să fii ușor critic față de ceilalți fără să-ți dai seama. Așa că, dacă te surprinzi că judeci puțin o altă persoană, amintește-ți că este întotdeauna mai bine să te concentrezi asupra ta. Uneori, o persoană acționează ca un fel de oglindă în sufletul tău pentru a te ajuta să îți vezi viața din ochii altei persoane.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Energia grea și descărcarea mentală vine spre tine, Vărsătorule. Schimbarea continuă pentru tine, pe măsură ce Pluton, planeta schimbării, continuă să se întărească pentru ultima oară în sectorul tău de finaluri. Astăzi, s-ar putea să te întrebi despre trecut și să te simți mâhnit că lucrurile sunt incerte acum. Cu toate acestea, nu-ți petrece tot timpul regretând ceea ce nu ai făcut ieri, deoarece acest lucru te poate împiedica să planifici un mâine mai bun.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Una dintre cele mai greu de stăpânit emoții este dragostea. Dacă te lupți să înveți să te iubești pe tine însuți sau să practici o iubire responsabilă, poate părea imposibil să iubești pe altcineva. Neptun opus lui Marte în sectorul tău relațional te împinge să iei o decizie importantă legată de viața ta amoroasă și, deși poate nu vrei să te confrunți cu această conversație, vei face să se întâmple.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   astre  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii

Serialul Clanul de pe Pro TV

Surpriză de proporții pentru fanii serialului „Clanul”. Actorii vor putea fi văzuți în „Groapa”. Bebe Măcelaru: „Te omor, Vlahule! Îți iau suflu acum, pe loc!”




pixel