Horoscop, marți, 16 aprilie 2024. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic, marți, 16 aprilie 2024.

Berbec

Fă-ți timp pentru distracție. Luna intră în Leu, activând casa ta solară a creativității. Este o zi în care să porți roșu și să folosești parfumul tău preferat. Îmbracă-te frumos și bucură-te să faci lucrurile colorate și pline de viață. Vei fi centrul atenției.

Taur

Vrei să te bucuri de lucrurile bune din viață, în special de acele lucruri care îți aduc o senzație de confort și bucurie. Luna intră în Leu, activând casa ta solară a familiei și căminului. Este o zi minunată pentru a face curățenie în jurul casei, a-ți organiza lucrurile și a te pune la punct.

Gemeni

Ești plin de viață și dornic să împărtășești ceea ce știi. Luna intră în Leu, activând casa ta solară a comunicării. Să spui lucruri pe care ai vrut să le spui necesită curaj, dar imaginează-ți cât de minunat te vei simți știind că poți fi deschis și transparent, că poți spune tot ce trebuie să spui și să te simți liber.

Rac

Ești mai mult decât dispus să muncești din greu și să urmărești lucrurile pe care le dorești în viață. Luna intră în Leu, activând casa ta solară a banilor. Este o zi excelentă pentru a lua o tură în plus la serviciu și pentru a primi plata orelor suplimentare. Dacă ai un hobby secundar, pe care ai vrea să îl transformi într-o afacere este cel mai bun moment să o faci.

Leu

Să știi cine ești și ce îți dorești este util în acest moment, iar să înveți ce nu îți place este util.  Luna intră în Leu, activând casa ta solară a identității personale. Încearcă să te cunoști bine. Fă-ți un jurnal.

Fecioară

În această zi simți lucrurile puțin mai acut și poți observa când cineva este ingenios. Luna intră în Leu, activând casa ta solară a dușmanilor. Este o zi în care trebuie să rămâi aproape de oamenii pe care îi cunoști și în care ai încredere. Poți împărtăși mai deschis gândurile tale și să te simți în siguranță.

Balanță

Petrece timp cu oamenii care te inspiră și te ajută să râzi. Luna intră în Leu, activând casa ta solară a prietenilor. Este un moment minunat să ieșiți și să vă distrați. Încearcă să surprinzi un răsărit de soare cu prietenii înainte de a merge la muncă.

Scorpion

Veți lăsa o impresie excelentă la birou în această zi. Luna intră în Leu, activând casa ta solară a carierei. Ia lucrurile așa cum vin. Nu te îngrijora de lucrurile pe care nu le poți controla. Oamenii potriviți vor observa contribuțiile tale uimitoare în cadrul echipei.

Săgetător

Urmează un curs online sau extinde-ți mintea și provoacă-te cu noi cunoștințe. Luna intră în Leu, activând casa ta solară a învățării superioare. Poți să verifici cărți online. Ascultă-le în drum spre muncă și în drum spre casă.

Capricorn

Ar trebui să dezvălui sau să nu dezvălui anumite informații altora? Luna intră în Leu, activând casa ta solară a secretelor. Acest lucru îți poate da o energie cu adevărat îndrăzneață și încredere. Vei fi deschis și sincer oricum.

Vărsător

În această zi ar putea să apară ceva important în viața ta, iar acest lucru ar putea să necesite să rămâi prin preajmă până când proiectul sau situația se va finaliza. Luna intră în Leu, activând casa ta solară a angajamentului. Asigură-te că orice decizie iei, este clar că nu încerci să dai lecții nimănui, relatează YourTango.

Pești

Vei dori să ai o atitudine de "pot face", eliminând lucrurile care îți dau peste cap timpul și programul. Luna intră în Leu și îți activează casa solară a rutinelor zilnice. Concentrează-te pe lucrurile care te fac să te simți bine. Caută să faci lucrurile conform programului tău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori


Tata sau mama? Cine transmite inteligența copilului?

Întrebarea dacă inteligența este transmisă a fost...



pixel