Horoscop, marți, 16 ianuarie 2024. Previziuni pentru toate zodiile
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop zilnic marți, 16 ianuarie. Astrologii au veşti bune şi întrevăd surprize pentru unii nativi ai zodiacului. 

Berbec

Nu există nimic care să te oprească să-ți construiești pe care ai visat mereu să o ai. Cu Luna în semnul tău, analizează-ți emoțiile. Poți să descoperi ceea ce îți dorești cu adevărat în inima ta. Fii conștient că alegerea de a-ți trăi visurile nu va fi ușoară. Folosește provocările pentru a identifica ce te împiedică să perseverezi și stabilește un fel de sistem de responsabilitate pentru a te ajuta să treci cu bine prin zilele dificile.

Taur

Această zi poate părea un pic agitată, așa că vei vrea să rămâi cu picioarele pe pământ pentru a evita agitația inutilă. Luna poate promova sentimente impulsive când se află în semnul Berbecului. Pentru a contracara această energie, rămâi stăpân pe reacțiile tale, chiar dacă sentimentele tale sunt puternice și convingătoare. Folosește pauza înainte de a vorbi și ia în considerare consecințele acțiunilor tale înainte de a face ceva ce vei regreta mai târziu.

Gemeni

Exprimă-te! Acestă zi a fost făcută pentru a-ți spune părerea și a-ți lăsa sentimentele să curgă. Vei vrea să te deschizi într-un mod pe care nu-l faci de obicei. S-ar putea să găsești util să-ți notezi sentimentele într-un jurnal înainte de a le împărtăși cu un prieten. 

Rac

Atunci când simți că cineva are nevoie de un umăr pe care să se sprijine,  ia inițiativa și spune-i că ești acolo pentru a asculta Oferă o mână de ajutor. Fii răbdător în timpul acestui proces. Deschiderea și exprimarea nu vin întotdeauna cu ușurință.

Leu

Tu strălucești oriunde te duci. Poți demonstra superiorilor că ești o persoană pe care vor să o țină în echipă. Ajută la inspirarea colegilor și ridicarea standardelor în jur.

Fecioară

Încearcă să nu analizezi prea mult lucrurile. Unele situații pot fi așa cum sunt din cauza momentului nepotrivit. Poți încerca să te gândești la toate unghiurile care ar îmbunătăți situația și să nu găsești niciunul. Această zi poate aduce o înțelegere mai profundă a ceea ce înseamnă să dai dovadă de acceptare și să îți reduci nivelul de frustrare la un nivel controlabil.

Balanță

Când vine vorba de echilibru, puțini oameni îl înțeleg la fel de bine ca tine. Poți simți o presiune extremă într-o relație, iar acest lucru te poate obliga să reacționezi prin stabilirea unei limite puternice. Un lucru de luat în considerare este cum să te pui pe primul loc în toate situațiile. Învață să spui "nu" atunci când este cazul. Este o modalitate excelentă de a începe.

Scorpion

Schimbarea vine. O simți? Te vei simți motivat să faci ceea ce îți propui. Poate fi dificil să fii supus sau să te conformezi cuiva. Această zi poate scoate la iveală latura ta mai rebelă pentru a vedea cum evoluează lucrurile, notează YourTango.

Săgetător

Explorează opțiunile în carieră. Poți începe să te gândești la următorul capitol al vieții tale. Poate include o schimbare în carieră sau poate o promovare. Poți găsi ușor să te conectezi cu persoanele care au făcut ceea ce tu îți dorești să faci.

Capricorn

Poți fi extrem de ambițios când vrei. Nu dorești răul nimănui.  Încerci doar să afli ceea ce înțelegi deja.

Vărsător

Încearcă ceva nou. Ai o oportunitate excelentă să explorezi idei noi. Această zi este perfectă pentru a-ți croi un drum propriu și a te strădui să obții mai multă autonomie și mai puține decizii luate în comun.

Pești

Visurile pot deveni realitate, iar chiar dacă ceea ce îți dorești vrei nu se întâmplă, poți spune că ai încercat din greu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”


Tata sau mama? Cine transmite inteligența copilului?

Întrebarea dacă inteligența este transmisă a fost...



pixel