Horoscop, marți, 17 ianuarie 2023. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Iată care sunt previziunile astrale pentru ziua de 17 ianuarie 2023.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Chestiunile practice care implică casa și familia ar putea avea nevoie de atenție astăzi. Nu este vorba de nimic alarmant, Berbec, ci doar de câteva sarcini pe care poate le-ai amânat, cum ar fi curățenia în casă sau lucrările din curte. Cheamă-i și pe ceilalți membri ai gospodăriei tale să te ajute. Nu este corect să trebuiască să faci totul de unul singur.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Chestiunile care implică comunitatea ta ar putea necesita mai multă atenție. Este posibil ca acestea să implice comunicarea într-un fel sau altul. Poate doriți să dați câteva telefoane, să scrieți scrisori sau să publicați un anunț sau un articol într-un ziar local. Comunicarea de orice fel ar trebui să meargă bine, Taur, și s-ar putea să descoperi că deschide noi uși de înțelegere între tine și cei apropiați.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Chestiunile financiare ar putea avea nevoie de atenție astăzi. S-ar putea să fie nevoie să fie plătite facturi, să fie depuse cecuri și să fie elaborat un buget. Puterea ta de concentrare este mare, Gemeni, așa că este o zi excelentă pentru a face acest lucru, chiar dacă ai prefera să faci ceva mai interesant. Nu dispera. Abilitățile tale practice sunt bune, așa că ești în măsură să termini repede. 


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Unele proiecte ar putea necesita o atenție practică astăzi, pentru a lămuri și a scoate din joc micile detalii enervante. Eficiența ta naturală este la cote maxime, Rac, așa că probabil vei reuși să rezolvi aceste chestiuni înainte de a te plictisi prea tare. Important este că vei reuși să obții rezultatele pe care ți le dorești. Dă-i drumul.


Leu (23 iulie - 22 august)

Rudele sau vechii prieteni, în special persoanele în vârstă, care vă vizitează astăzi sunt susceptibile să vă trezească amintiri din copilărie pe care le-ați uitat de mult. Unele dintre ele ar putea fi un șoc, dar toate vor elibera rețineri pe care încerci să le eviți de ceva vreme. S-ar putea să te simți ca și cum ai scăpat de o tonă de greutate - și așa este. Greutatea psihologică poate fi la fel de grea ca orice lucru fizic.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Astăzi s-ar putea să petreci mult timp la telefon cu prietenii, unii dintre ei persoane în vârstă. Conversațiile tale vor fi pline de iubire, informative și revelatoare, Fecioară. Ca urmare, s-ar putea să te decizi să participi la unele evenimente de grup din comunitatea ta. O scrisoare, un cec sau o livrare care a fost amânată ar putea ajunge în cele din urmă. Acest lucru va elibera o mulțime de tensiuni, deoarece s-ar putea să vă fi temut că a fost pierdut.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Astăzi ai putea să te hotărăști să muncești mai mult ca oricând pentru ceea ce îți aduce rezultatele la care visezi, Balanță. Este posibil ca acest lucru să nu implice nimic mai strălucitor decât sarcini practice, cum ar fi scoaterea hârtiilor din drum. Cu toate acestea, până la sfârșitul zilei ar trebui să te simți mulțumit de realizările tale. 


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Urmărirea intereselor intelectuale poate fi pusă în așteptare astăzi din cauza unor chestiuni legate de carieră. Ambițiile tale, oricare ar fi ele, ar putea primi o lovitură prin intermediul unor informații noi, posibil de departe. Aceasta ar putea fi descoperită într-un ziar, într-o carte, într-o conversație cu un prieten sau online. Oricare ar fi, Scorpionule, este posibil să lucreze pentru tine, așa că folosește-te de ea.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Amintirile unor evenimente din trecut care au provocat traume cu care încă te confrunți ar putea ieși la iveală astăzi. Aceasta este o evoluție pozitivă, deoarece eliberarea acestor emoții vechi ar putea face posibil ca tu să progresezi mai rapid în plan material și spiritual. S-ar putea să vă simțiți mai ușori și ați putea experimenta un val de bucurie. 


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Astăzi s-ar putea ca prieteniile vechi și noi și relațiile romantice să ajungă la o nouă înțelegere, Capricorn. Acest lucru creează un angajament mai puternic între tine și cei care țin la tine. Aceasta este o zi excelentă pentru a executa documente, în special contracte legale. Simțul tău pentru afaceri funcționează la un nivel foarte ridicat. Ești mai apt să depistezi clauzele care au nevoie de lucru.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Un proiect important ar putea necesita o concentrare intensă astăzi, Vărsătorule, iar tu ești în starea de spirit potrivită. Ai putea fi mulțumit de rezultate și la fel ar putea fi și alții ale căror opinii contează. Așteptați-vă la o recunoaștere publică de un anumit fel. Muncește din greu, bucură-te de lumina reflectoarelor și oferă-ți o seară în oraș.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Abilitățile tale practice ar trebui să funcționeze eficient, Pești. O disciplină creativă sau intelectuală care te fascinează ar putea necesita o concentrare intensă astăzi. Ați putea petrece o mare parte din zi în bibliotecă. Vei dori să iei notițe meticuloase, dar nu-ți face griji dacă nu vei reuși să prinzi totul. Memoria ta ar trebui să fie ascuțită în acest moment.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Homepage
Tagurile articolului: 17 ianuarie  horoscop  zodiac 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut




pixel