Horoscop, marți, 19 decembrie. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic, marți, 19 decembrie. Astrologii au veşti bune şi întrevăd surprize pentru unii nativi ai zodiacului. 

Berbec

Ce te împiedică să-ți asculți vocea interioară? Pot exista distrageri sau lucruri în viața ta care îți ocupă timpul sau îți aglomerează gândurile. În loc să lași oamenii, locurile sau lucrurile să-ți ia toată energia, începe să creezi bariere de autoprotecție. Acordă-ți o fereastră de timp pentru a te conecta cu tine însuți și deconectează-te de lume și de zgomotul sau disonanța ei haotică.

Taur

Vor apărea noi oportunități pentru tine și trebuie să profiți de moment, dar momentul trebuie să fie potrivit. Fii atent! Este posibil să percepi pe cineva ca fiind ceea ce nu este. Acesta poate fi un moment în care lipsește claritatea sau abilitatea de a vedea lucrurile așa cum sunt. Dacă trebuie să iei o decizie săptămâna aceasta legată de o afacere, ia în considerare amânarea unui răspuns ferm până după ziua de miercuri.

Gemeni

Visurile tale pot deveni cu adevărat realitate pentru tine, deci nu-ți fie teamă să vorbești despre ceea ce îți dorești să realizezi. Dacă există o întrebare pe care trebuie să o adresezi sau o intenție pe care vrei să o setezi, ai timp să o faci săptămâna aceasta, doar nu lăsa planurile tale în așteptare prea mult timp. Stabilește-ți un termen limită și fă-o.

Rac

Există atât de multe școli în lume, iar tu poți alege în care să studiezi. Există școala vieții, o instituție online sau fizică, sau există masa din bucătărie și cărțile pe care ai vrut să le citești, cu un carnețel de notițe aproape. Ești inteligent, folosește-ți creierul cu care ai fost înzestrat.

Leu

Nu-ți stabili așteptări financiare prea mari, chiar dacă vin sărbătorile și poate vei fi tentat să accesezi bani pe care te aștepți să îi primești. O cheltuială surpriză ar putea apărea, deci nu te întinde prea mult.

Fecioară

Nu spune «da» la orice, mai bine fii precaut. Există atât de multe lucruri la care vei dori să te dedici pentru a-i face pe ceilalți fericiți, deoarece îți place să îi vezi pe alții cu zâmbetul pe buze. Fii selectiv. Oamenii vor înțelege, iar tu vei fi mai liniștit și cu mai puține lucruri de făcut.

Balanță

Timpul zboară când te distrezi și pare să treacă încet atunci când nu o faci. Vei dori să profiți la maximum de energia acestei săptămâni, atunci când faci lucrurile care contează cel mai mult pentru tine. În loc să amâni lucrurile bune pe care vrei să le realizezi (să mergi la sală, la o plimbare, la o întâlnire cu un prieten sau să citești o carte), mai bine fă-le în prima parte a zilei. Lasă lucrurile care nu îți plac pentru mai târziu. Astfel, ziua ta va fi plină de toate activitățile minunate care îți aduc bucurie și energie pozitivă.

Scorpion

Ești un semn zodiacal pasional, așa că acest lucru se potrivește perfect cu tot ce vrei și ai nevoie în această săptămână. Ai o energie emoțională aparte, iar asta s-ar putea transforma în lacrimi, determinare sau gelozie dacă nu ești atent. 

Săgetător

Acesta este momentul în care lucrurile încep să devină reale pentru tine. Este momentul să îți arăți iubirea față de ceilalți și dorința de a fi mai mult împreună. Este un moment excelent pentru a împărtăși unele dintre planurile interesante pe care le aveți pentru viitor.

Capricorn

Nu ești genul care să se deschidă ușor, dar în următoarele zile lucrurile pot să se schimbe. Vei vorbi despre lucruri care ți se par interesante despre muncă, viață și poate chiar politică. Totodată, este momentul perfect să îți notezi gândurile într-un jurnal. Dacă ți-ai dorit dintotdeauna să ai un blog, anul nu s-a încheiat încă. Poți să îl creezi și să îl pregătești pentru 2024.

Vărsător

Fii atent la ceea ce ai și la modul în care investești. Dacă intenționezi să investești în criptomonede sau în alt tip de investiție înainte de sfârșitul anului, documentează-te. Folosește acest timp pentru a evalua achizițiile pe care le faci săptămâna aceasta, în special activele pe care speri să le vezi crescând în valoare, cum ar fi imobiliarele, mașinile, bărcile sau chiar metalele prețioase, relatează YourTango.

Pești

Cine vrei să fii și cine ți-ai dori să nu fii? Este momentul pentru introspecție, autoevaluare și alegerea de a te schimba. Permite-le celor din jur să îți ofere o perspectivă asupra domeniilor în care ai crescut, a lucrurilor pe care le poți îmbunătăți și a oportunităților în care cred ei că te-ai descurca de minune în anul care vine.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”




pixel