Horoscop, marți, 19 septembrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic, 19 septembrie 2023. 

 


Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Este timpul să privești bine către viitorul tău și să vezi în ce direcție vrei să îl iei. Nodul Nord în conjuncție cu Chiron în Berbec aduce în discuție dezvoltarea ta personală și dorințele de a atinge noi obiective pentru viața ta. Nu vrei să alegi dintr-un loc al fricii sau al durerii. În schimb, alege din putere. Nu-ți fie teamă să faci schimbări, dacă este ceea ce este mai bine pentru tine.


Taur (20 aprilie - 20 mai)
Nu fi prea sensibil astăzi, Taur. Nodul Nord în conjuncție cu Chiron în Berbec poate atinge un capitol dificil din viața ta și te-ai putea simți reactiv. În schimb, atunci când emoțiile tale puternice ies la iveală, încearcă să faci un pas înapoi și să fii obiectiv. Există o lecție de învățat și, dacă ești conștient, poți rezolva lucrurile fără să arzi punți sau să spui ceva la mânie pe care îl vei regreta.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Rețeaua de putere este un lucru important de încercat astăzi. Nodul Nord în conjuncție cu Chiron în Berbec îți aduce aliați cu prietenii care îți prezintă noi oportunități. S-ar putea să fi fost ars în trecut de un prieten cu care ai lucrat, dar nu purta problemele din trecut în viitor. Învață din ele. Păstrează-ți mintea deschisă și verifică ceea ce te interesează, dar fii înțelept când faci asta.


Rac (21 iunie - 22 iulie)
Astăzi trebuie să te impui într-un proiect care este provocator și dificil. Poți munci cu adevărat din greu în timpul conjuncției Nodului Nord cu Chiron în Berbec. Ai multe pe cap astăzi, așa că nu încerca să le eviți. Respectă-ți programul și atunci când ai nevoie de ajutor sau ai nevoie să ți se explice ceva, cere.


Leu (23 iulie - 22 august)
Astăzi, viața devine principalul tău profesor. Școala loviturilor grele este deschisă atunci când Nodul Nord se conjunctează cu Chiron în Berbec. Trebuie să te lași purtat de lovituri astăzi. Fiecare persoană care intră în viața ta funcționează ca un fel de oglindă într-o lecție pe care ai avut-o în trecut. Testele pe care ți le dă universul astăzi pot fi trecute cu brio dacă refuzi să lași provocările să te copleșească.ț

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Astăzi ai șansa de a împărtăși ceva din trecut pentru a ajuta o altă persoană. Nodul Nord în conjuncție cu Chiron în Berbec te ajută să iei o situație de la capăt. Poate fi o experiență vindecătoare să împărtășești o bătălie pe care ai câștigat-o cu o persoană care se luptă la rândul său și să vezi cum experiențele tale de viață le dau speranță celorlalți.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Dragostea poate fi o formă de muncă astăzi și s-ar putea să descoperi că ești capabil să faci o muncă care îți place, după o perioadă de șomaj. Nodul Nord în conjuncție cu Chiron în Berbec aduce un sentiment de optimism în sectorul tău de carieră. Depune CV-uri și cere recomandări astăzi. O ofertă de muncă ar putea veni la tine în această săptămână și te va ajuta să depășești provocările pe care le considerai prea dificile de escaladat din trecut.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Astăzi țintește spre echilibru și o viață sănătoasă, iar dacă te-ai gândit să faci o carieră în domeniul sănătății, s-ar putea să vezi că ți se ivește o oportunitate. Nodul Nord de astăzi în conjuncție cu Chiron în Berbec poate scoate la iveală tot ce e mai bun din tine. S-ar putea să te simți puțin timid sau nesigur atunci când îți pui antenele pentru a vedea ce oportunități de carieră; iar schimbarea de domeniu poate aduce tot felul de emoții. Dar astăzi treci peste asta și găsești ceva ce îți va plăcea chiar mai mult decât. 


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Romantismul nu se limitează la relații, poți avea o relație romantică cu munca pe care o faci, mai ales dacă îți place să fii creativ. Nodul Nord în conjuncție cu Chiron în Berbec deschide ușa către o experiență artistică. Simți că îți vin o mulțime de idei proaspete, iar o nouă idee de proiect s-ar putea să ți se deschidă prin mintea ta. 


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Astăzi s-ar putea să constați că Nodul Nord în conjuncție cu Chiron în Berbec aduce un anumit tip de energie în viața ta de familie. S-ar putea să lucrezi la construirea unei case sau să descoperi că ești capabil lucrezi de acasă. Ziua de astăzi este perfectă pentru a căuta locuri de muncă online și pentru a-ți expune CV-ul pentru a afla unde te-ai putea potrivi. Mult noroc!


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Rămâi profesionist și elegant, Vărsătorule. Oamenii răniți spun lucruri care nu sunt amabile, iar Nodul Nord de astăzi în conjuncție cu Chiron în Berbec te-ar putea face să auzi niște discuții negative la locul de muncă. Cel mai bun lucru pe care îl poți face atunci când poți fi atras din greșeală în bârfe care evidențiază ce este mai rău în ceilalți este să încerci să nu adaugi combustibil la conversație.


Pești (19 februarie - 20 martie)
Este frustrant atunci când câștigi mai puțin decât ai de cheltuit, iar Nodul Nord de astăzi în conjuncție cu Chiron în Berbec te poate face să te simți frustrat de situația ta financiară actuală. Cu toate acestea, aceeași tranșare te poate ajuta să înveți din experiența ta și să devii mai deștept în cele din urmă. Fii atent la modul în care reușești să rezolvi problema cu timpul și, pe măsură ce crești în înțelepciune, plănuiește să împărtășești cunoștințele tale cu alții într-un fel sau altul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astrologie  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta




pixel