Horoscop, marți, 2 aprilie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Daniela Simulescu vine cu previziunile astrale ale zilei de marți, 2 aprilie 2024.

Berbec

Ești protagonistul! Soarele e în semnul tău, Venus va intra în semnul tău, nodul nord e în semnul tău, eclipsa de pe 8 aprilie va fi în semnul tău și Mercur retrogradează tot în semnul tău. Asta înseamnă că ești foarte centrat pe tine și te conectezi foarte greu la ceilalți, relaționezi foarte greu cu ei. De asemenea, când Mercur retrogradează într-un semn există răzgândiri, reluări, reamânări, reanulări, refacere, reducere. Nu o să te plictisești deloc în luna aprilie. Trebuie doar să știi că vei învăța răbdarea și nu în modul cel mai plăcut, din păcate.

Taur

Mercur retrogradează în casa a XII-a și s-ar putea să-ți dai seama că te-ai cam faultat singur și că ți-ai făcut mult rău. Va exista multă furie, dar tot pe tine. Trebuie să înveți să fii mult mai bând cu tine însuți.

Gemeni

Mercur retrograd se ma întâlni cu Chiron. Pentru tine e o perioadă destul de importantă. Niciun plan pe care ți-l faci în perioada următoare nu o să te poți ține de el, dar trebuie să ai grijă. Mercur retrograd se va întâlni cu Chiron, ceea ce înseamnă că te vei trezi din niște situații în care te-ai băgat și pe care le-ai considerat minunate pentru tine, dar sunt foarte otrăvitoare.

Rac

Te trezești că ți-a zis la un moment dat șeful ceva, dar nu ai înțeles, te duci la el și dintr-odată îți zice altceva și nu mai înțelegi nimic. Trebuie să te asiguri că ai de fiecare dată o dovadă scrisă sau un argument. Ai foarte mare grijă în momentul în care ai de rezolvat ceva cu tot ce înseamnă autoritățile statului.

Leu

Mercur retrogradează în casa a IX-a. Mare grijă la toate călătoriile, la toate actele, la toate negocierile pe care le faceți, mai ales când e vorba de instituții importante sau instituții din străinătate. De asemenea, stați departe de discuțiile pe tema „cine are dreptate”.

Fecioară

Mercur va retrograda în casa a VIII-a. Vor fi momente în care se pun pe tavă momente foarte dureroase între voi și partener, însă în același timp e un moment în care trebuie să fiți mult mai chibzuiți decât erați înainte sau faceți în așa fel încât să mai închideți din datoriile pe care le aveți.

Balanță

Apar discuții cu partenerul sau cu foștii parteneri care vă pot provoca destul de mult. Dacă se întorc oamenii în viețile voastre, asta nu înseamnă că vor ceva de la voi. Trebuie să vă dați seama dacă voi mai vreți ceva de la oamenii respectivi.

Scorpion

Aveți niște colegi care se mișcă precum melcul, doar că e vorba despre voi. Dacă ei nu se grăbesc înseamnă că un proiect se poate rezolva și altfel, nu doar cu nerăbdare, furie și multă ceartă. Stați departe de ceartă la serviciu. Ea oricum va apărea, dar nu o amplificați mai mult decât este cazul.

Săgetător

Vă va prii această retrogradare. O să ziceți că este momentul să aveți grijă și de ceea ce vă place vouă, poate pasiune, poate mergeți mai mult la evenimente, la film. Cheltuiți mai mulți bani pentru propria bucurie.

Capricorn

Mercur retrogradează în casa a IV-a. Se strică lucruri prin casă, trebuie să dați banii pe ele, vă mai certați cu rudele, mai aflați lucruri despre rude. Sunt tot felul de situații, va exista multă neliniște. Recomandarea este să vă găsiți tot felul de obiceiuri care să vă ajute să refulați.

Vărsător

Citiți și învățați! Nu vă bazați pe ceea ce știți. Mercur retrogradează în casa a III-a și vă arată că aveți niște limite. Învățați ceva, citiți ceva.

Pești

Retrogradarea lui Mercur o să vă facă să prețuiți altfel banii. O să învățați să trăiți mai mult cu mai puțin.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel