Horoscop, marți, 20 februarie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate semnele zodiacale
Data publicării:
Horoscop zilnic, marți, 20  februarie 2024. 

 

Berbec
Săptămâna asta este despre alții, despre prieteni, oamenii care au probleme și e vorba despre capacitatea ta de a ști să ajuți, să sari în ajutorul oamenilor și e important să știi să o faci, nu cu totul și nici deloc. Să găsești un echilibru.

Taur
Cariera e foarte importantă, statutul tău, modul în care te văd oamenii, e mai importantă părerea oamenilor față de ceea ce ești tu cu adevărat.


Gemeni
Ți-aș sugera să nu vorbești când nu ești întrebat, mai ales în discuțiile cu șefii și colegii de la muncă. Dacă ești întrebat, spune.

Te-ar putea interesa și: Daniela Simulescu, horoscop 19 - 25 februarie 2024. Previziuni pentru toate semnele zodiacale


Rac
Aspectele te fac foarte atent asupra nevoii tale de a crede în ceva, atunci când nu ai nimic, ai credința în tine, iar când ai asta, totul se poate schimba, de asta trebuie să te ocupi zilele următoare. 


Leu
Când mă gândesc la harta acestei perioade, mă gândesc la schimbul de energie, resurse, cu partenerul, familia, cu instituțiile acestea. Trebuie să dai ceva, dar și să primești în același timp.


Fecioară
Dorința de a te simți util este nemaipomenită, e bine să îi ajuți pe ceilalți, dar trebuie să-ți dai seama de ce o faci, pentru că dacă o faci doar la modul că vrei să fii bun, te cam păcălești. Vrei să fii iubit, apreciat, iar tu așa știi să primești iubire, adică trebuie să-ți accepți nevoile.


Balanță
Nu ar strica mai multă grijă de sănătate, la modul în care interacționați cu oamenii din jur, dar și mai multă atenție la stresul pe care-l aveți în viață.

Citește și: Zodiile care își vor îndeplini toate dorințele în 2024. Mihai Voropchievici: „Le primesc pe toate. Va fi extraordinar”


Scorpion
Discuții multe de familie și copii, de familia pe care deja o aveți sau vi-o doriți, aici se învârt discuțiile și se consumă cea mai multă energie. 


Săgetător
E multă agitație, stați prea mult pe telefon, credeți tot ce citiți în mediul online, vorbiți prea mult la telefon, sunteți prinși într-o lume virtuală. Poate că e cazul să ieșiți de acolo, să citiți o carte, să ascultați o melodie, să vorbiți cu oamenii în viața de zi cu zi. 


Capricorn
Aveți nevoie să știți cum să faceți mai mulți bani, iar pentru asta e nevoie să studiați, să primiți sfaturi.


Vărsător
Multă nebunie la voi în semn. Vedeți cum vă vindeți în relațiile profesionale, personale, trebuie să găsiți un echilibru, mulți s-ar putea să vă victimizați că nu primiți, dar nu e vorba despre asta, s-ar putea să nu știți să vă vindeți sau să cereți. Schimbați-vă atitudinea.


Pești
O parte din voi zice „hai”, alta „stai”. Promiteți multe, dar nu vă puteți ține de ele. Această confuzie pe care o creați îi face pe ceilalți să vă respingă. Dacă astăzi simțiți că nu vă bagă lumea în seamă, e de la problemele lor, ori nu știu de unde să vă ia. 

VEZI și: Marian Golea, horoscop chinezesc pentru 2024. Zodia care poate face lucruri mărețe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Sursă foto: Freepik

Top trei alimente care te vor ajuta să îți regenerezi ficatul și să slăbești

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Captură video: YouTube/Românii au talent

La doar 11 ani, Maria Clara Postelnicu a cucerit inimile juraților de la Românii au Talent. Andra: „Prevăd un viitor extraordinar pentru tine” / VIDEO

Captură video: Kanal D. Captură video: Pro TV

Previziunea pe care Neti Sandu i-a făcut-o actriței Carmen Tănase. S-a aflat după 10 ani: „Mă uitam la ea și am zis «I-auite ce mi-a zis asta»”




pixel