Horoscop, marți, 21 noiembrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic, 21 noiembrie 2023. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Unele secrete sunt atât de adânci încât nici măcar tu nu știi care sunt. Ok, în această ultimă zi a sezonului Scorpionului, este bine să te acomodezi cu ideea că nu te cunoști pe tine însuți atât de bine pe cât ar trebui. De aceea ai atașat anumite persoane și situații în viața ta. Ele sunt acolo pentru a-ți reflecta nevoile și a-ți ilumina punctele moarte pe care le ai. Ce trebuie să faceți? Fii atent la semnele din jurul tău.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Unii oameni sunt aici doar pentru un sezon și nu au fost meniți să rămână în viața ta pentru totdeauna. În ultima zi a sezonului Scorpionului, este timpul să îți revizuiești alegerile de viață și să te asiguri că ești fericit cu ceea ce ai. Cel mai bun lucru pe care trebuie să ți-l amintești este că ești mereu în poziția de a face șanse - și acesta este un lucru bun.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Cu un nou sezon solar care se apropie, este acel moment al anului în care trebuie să faci unele ajustări la programul tău. Legați capetele nerezolvate din rutina dvs. Este bine să treci în revistă ceea ce faci. Ce funcționează? Ce nu funcționează? Apoi, modificați pentru a face îmbunătățiri.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Cu soarele care își încheie perioada de timp în sectorul tău romantic, este momentul perfect pentru a arunca o privire asupra relației tale și a vedea ce ți-a plăcut. Dacă vrei să sărbătorești orice piatră de hotar, este momentul perfect pentru a avea o întâlnire la cină pentru a împărtăși bucuria succesului tău și îmbunătățirile pe care partenerul sau familia le-a avut în această lună.

Leu (23 iulie - 22 august)

Sezonul Scorpionului a adus în discuție chestiuni legate de casă și familie. Acest lucru ți-a permis să ai o nouă perspectivă asupra vieții tale. Folosiți această perioadă pentru a vă consolida confortul. Faceți provizii de alimente pe care vă place să le aveți în cămară. Înlocuiți prosoapele vechi. Decorează-ți casa pentru sărbători. Confirmați-vă planurile de Ziua Recunoștinței.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Astăzi se poate simți intens pe mai multe niveluri, pe măsură ce se încheie sezonul Scorpionului. Zona în care este posibil să o simțiți cel mai mult este cu tehnologia, inclusiv cu vehiculul dvs. Dacă aveți probleme de întreținere, asigurați-vă că programați o programare. Dacă sunteți în căutarea unei mașini sau a unui computer nou, profitați de vânzările de Black Friday.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Problemele financiare pot apărea în ultima zi a sezonului Scorpionului. Asigură-te că îți verifici soldurile conturilor bancare și, dacă nu ai făcut-o, revizuiește toate extrasele de cont ale cărților de credit. Deoarece în această perioadă a anului mulți angajatori lucrează la înscrierile deschise, asigurați-vă că depuneți toate documentele pe care trebuie să le aveți complete în termenul limită. Dacă v-ați decis să lucrați la un al doilea loc de muncă în timpul sărbătorilor, trebuie să vă asigurați că vă actualizați CV-ul, astfel încât reținerile corespunzătoare să fie stabilite. Astăzi este o zi excelentă pentru a obține un raport de credit și pentru a vă stabili bugetul pentru luna decembrie.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai reușit. Este ultima zi a sezonului tău solar, dar asta nu înseamnă că întoarcerea ta solară s-a terminat. Ai un an întreg pentru a finaliza temele care au început în această lună și asta este o veste excelentă. Cât timp îi ai pe Mercur și Marte în semnul tău, canalizează-ți motivația spre îmbunătățirea personală.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Trecutul este stabilit în piatră, dar viitorul nu este. Nu permiteți ca această ultimă zi a sezonului Scorpionului să vă definească viitorul. Folosește lecțiile din trecut ca pe un instrument de învățare pentru alegeri mai bune. Începe cu alegerea prietenilor cu înțelepciune și nu le oferi oamenilor informații pe care le pot folosi pentru a-ți face rău. Discreția este un lucru incredibil de înțelept de învățat- acum că soarele va intra mâine în semnul tău.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Să-ți găsești tribul este ceea ce trebuia să faci luna aceasta. Așa că, acum că ai întâlnit niște oameni grozavi, fă-ți o rețea. Stabilește câteva întâlniri pentru a afla mai multe despre oamenii cu care lucrezi și pentru care lucrezi. Oferă acea atingere umană pentru clienți, mai ales dacă ești în vânzări și marketing.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Este timpul să lucrezi la rețelele tale sociale. În această ultimă zi a sezonului Scorpionului, asigurați-vă că vă actualizați prezența profesională online. Curățați fotografiile vechi și postările neplăcute. Organizează-ți spațiul de lucru. Schimbă-ți căsuța vocală de pe telefon și stabilește-ți în calendar zilele libere de sărbători.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Întotdeauna este bine să citești și să te implici în autoinstruire și perfecționare. În ultima zi a sezonului Scorpionului alege un subiect pe care ai vrea să îl studiezi. Alege o carte pe care să o citești și stabilește-ți un obiectiv de învățare. Câte minute pe zi poți dedica? Ia-ți un angajament în acest sens.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   astre  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Singura carne care este sănătoasă și benefică pentru creier. Recomandarea medicului Vlad Ciurea

Daniela Simulescu, la Pastila de Frumusețe

Daniela Simulescu, previziuni astrale pentru anul 2024. Ce le așteaptă pe zodii în noul an/ EXCLUSIV

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Dulciurile care sunt sănătoase pentru creier. Medicul Vlad Ciurea a dat verdictul: „Nu-i place orice!”

Sursa foto: Lidia Fecioru, instagram

Băutura minune care calmează tusea. Lidia Fecioru: „Dăm copiilor 6 linguriţe pe zi şi adulţilor câte 4-6 linguri mari”

Sursa foto: Instagram

După ce Vlad Gherman a anunțat data nunții, Cristina Ciobănașu dă și ea vestea cea mare: „Au existat discuții, dorință există de ambele părți”

Ioana State, mărturii sensibile despre perioada adolescenței: „La 16 ani aveam 110 kilograme. Fetele de vârsta mea aveau iubiți, eu eram fratele lor”

Echipe America Express, proba pentru ultima șansă/ captură video Youtube

Ce echipă a fost eliminată de la America Express și nu a primit bilet către Argentina: „Una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit”

Sursă foto: Youtube: Kanal D România

Secretul prin care Dan Bittman a slăbit 7 kilograme fără să facă niciun efort „Mănânc cu pâine, mănânc de toate”

Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram

Terapia care a ajutat-o pe Ilinca Vandici după divorțul de Andrei Neacșu: "Am curajul să-mi văd rănile, să le accept, să le vindec"

Sursa foto: Vlad Ciurea și Rona Hartner, captură YouTube, colj foto Spectacola

Factorul principal care a declanșat boala de care suferea Rona Hartner. Medicul Vlad Ciurea a transmis avertizări

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Obiceiul banal care duce la AVC. Vlad Ciurea: Este adevărat! Crește tensiunea. Poate să apară accident vascular ischemic sau hemoragic, tranzitor sau definitiv

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Greșeala care afectează creierul și pe care vârstinicii o fac adesea. Prof. dr. Vlad Ciurea: „Atrofie cerebrală”Horoscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile

Descoperă ce aduce decembrie zodiei tale. Astrologul...