Horoscop, marți, 22 august 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Neti Sandu vine cu cele mai importante previziuni astrale ale zilei. 

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de marți, 22 august 2023, potrivit știrileprotv. Se anunță o zi cu schimbări pe plan profesional pentru anumite persoane, astfel încât să faceți ceea ce vă place, într-un mediu nou. Vin bani din mai multe surse pentru alte persoane, care îi pot folosi în scopuri de relaxare. Pentru alte semne zodiacael, poate fi chiar vorba despre un împrumut mult așteptat.

 

BERBEC

O să fie o perioadă mai agitată la serviciu şi va trebui să refaceţi nişte lucruri că n-au fost bine realizate, ori n-aţi apucat să le faceţi deloc şi trebuie.

O să vă puteţi găsi ceva nou de lucru şi veţi avea curaj să faceţi pasul dacă şefii nu vă apreciază, deşi le-aţi dat ocazia.

TAUR

Poate va trebui să luaţi o decizie referitoare la partenerul de cuplu şi lucrurile vor intra în normal - scăpaţi de incertitudini, o să vă liniştiţi.

Se poate să vă duceţi la un interviu c-aţi dat de o preocupare care vă poate deveni job - e ceva care vă place, va regăsiţi în acea activitate.

GEMENI

O să reîncercaţi o acomodare cu grupul cu care aţi putea pleca în excursie, sau poate aveţi activitate, împreună, practicaţi un sport şi e nevoie de coeziune.

E posibil să luaţi nişte bani şi să-i folosiţi la sfârşit de săptămână când vă duceţi la munte, la mare.

RAC

Or să vină banii pe care-i aşteptaţi, poate şi pentru că aţi urgentat nişte demersuri, aţi insistat cu telefon, email, aţi intrat în audienţă.

Poate vă faceţi timp să vă duceţi câteva zile în vacanţa cu copiii, sau îi trimiteţi în altă formula la distracţie.

LEU

O să vă căpătați confortul sufletesc, şi o să puteţi continua relaţia care se răcise, vă înstrăinaserăți, dar s-a putut reveni la acea dragoste care v-a adus împreună.

O să acceptaţi o colaborare cu nişte oameni pricepuţi şi de-aici or să vină banii, că e un moment bun să vă suplimentaţi veniturile.

FECIOARĂ

E multă muncă la serviciu, poate sunt şi pe acasa nişte treburi de făcut şi o să daţi zor să vă achitaţi de toate că să vă rămână un pic de timp şi pentru voi.

O să vă îngrijiţi şi de sănătate, vă duceţi la un control medical, urmaţi un tratament şi vă refaceţi tonusul.

BALANŢA

Se anunţa nişte bani şi o să aveţi pentru micile plăceri de timp liber, că se încheie vacanţa şi o să vă duceţi nonstop la muncă.

O reuşită - poate vi se aprobă un împrumut bancar şi o să aveţi cu ce să vă luaţi o maşină, sau să plecaţi într-o excursie.

SCORPION

O veste bună, pot fi şi bani, o revenire a cuiva care vrea să fiţi împreună că a realizat că sunteţi o comoară şi o să aveţi un trai bun în doi.

O să mai lăsaţi de la voi ca să meargă bine o relaţie că partenerul de cuplu o fi o persoană mai sensibilă şi are nevoie de protecţie.

SĂGETĂTOR

V-aşteaptă cineva prin lume şi o să vă faceţi rost de bani să daţi o fugă şi poate mai aveţi şi câteva zile de concediu ca să vă tihnească

Poate vi se cere să vă implicaţi într-un proiect la serviciu şi o să o luaţi ca pe o provocare şi care-o să vă iasă.

 CAPRICORN

O să vă chivernisiţi banii să v-ajungă pentru ce v-aţi propus, o ieşire cu familia, poate vă duceţi într-o staţiune turistică, să vă relaxaţi şi vă trebuie bani.

Poate abia acum un tratament de lungă durată îşi face efectul şi o să vă bucuraţi de o stare bună, de sănătate stabilă.

 VĂRSĂTOR

O să vă bucuraţi de un semn de viaţă de la cineva care visează la o relaţie cu voi şi se pare că şi voi răspundeţi cu aceeaşi monedă, că există atracţie.

O să recuperaţi nişte bani care or să vă completeze lipsurile şi o să mai puteţi pleca pe ici, pe colo, măcar în weekend.

PEŞTI

Se reia o propunere de colaborare şi dacă va rămâne timp liber o să acceptaţi, dar cel mai bine o să se vadă cum staţi cu timpul după concediu.

E cineva care o să revină după o perioadă de absenţa sa vă ceară iertare, o a doua şansă şi inima o să vă spună ce-aveţi de făcut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop  Neti Sandu  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”




pixel