Horoscop, marți, 22 august 2023. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic, 22 august 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale. 

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Puterea ta interioară strălucește astăzi, Berbec. Astăzi Luna își petrece ziua în Scorpion, sectorul tău al secretelor și al senzualității. Îți demonstrezi în mod natural capacitatea de a prelua conducerea și de a avea un impact în viața celorlalți. Ești recunoscut pentru luarea deciziilor și capacitatea de a-ți păstra calmul în momentele dificile.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Relațiile de rudenie necesită uneori puțină muncă. Astăzi, Luna își petrece ziua în Scorpion, sectorul tău al parteneriatelor ascunse. Îți este ușor să dai și să primești în parteneriatul relațiilor de colaborare. Navighezi cu ușurință în apele compatibilității și ale compromisului și descoperi ceea ce ai nevoie în parteneriate.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Lucrurile au un mod de a se rezolva de la sine, Gemeni. Astăzi, Luna își petrece ziua în Scorpion, sectorul tău al rutinei. Deși s-ar putea simți ca și cum ai avea multe de realizat astăzi, un flux solid prin lista ta de sarcini te poate ajuta să realizezi mai mult decât ai planificat. Concentrează-te pe ceea ce ai în așteptare și încearcă să nu adaugi mai multe pe listă, pentru a rămâne fidel obiectivelor tale.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Pasiunea și scopul se aliniază astăzi, Rac. Luna își petrece ziua în Scorpion, sectorul tău de romantism. Astăzi, profunzimile iubirii pot fi simțite fără prea multe obstacole sau distrageri. Este o zi bună pentru o întâlnire spontană sau un film cu partenerul tău. Bucurați-vă de romantismul zilei, de a fi aproape unul de celălalt pe tot parcursul zilei.

Leu (23 iulie - 22 august)
Familia posedă rădăcini adânci, Leu, iar moștenirea ta se construiește amintire cu amintire. Astăzi, Luna își petrece ziua în Scorpion, familia ta. Întreabă-te pentru ce tip de reputație ai vrea să fii cunoscut și apoi aliniază-ți acțiunile pentru a corespunde dorințelor tale. S-ar putea să ai câteva domenii în care trebuie să acorzi mai puțină atenție și altele pe care să te concentrezi mai mult.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Sunt multe de discutat astăzi, Fecioară. Astăzi Luna își petrece ziua în Scorpion, sectorul tău al angajamentelor. Să știi ce îți dorești este o decizie care vine din inimă. S-ar putea să experimentezi un sentiment puternic de loialitate față de un lucru în această săptămână și dorința de control sau manipulare. Atunci când simți că te înclini într-o direcție mai puțin sănătoasă, fii deschis și vorbește despre asta.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Economisește bani, Balanță. Astăzi Luna își petrece ziua în Scorpion, sectorul tău de resurse comune. Atunci când primești un cadou sau un fel de moștenire de la o persoană, gândește-te la modul în care aceasta poate fi economisită. Este posibil să primești un obiect de valoare care să te ajute să devii mai responsabil și mai grijuliu cu ceilalți.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Este în regulă să fii pretențios, Scorpionule. Astăzi Luna își petrece ziua în Scorpion, sectorul tău de filozofie personală. Ce crezi cu adevărat despre tine însuți? Studiază-ți modelele de viață și analizează cum ți-ai dori să fie viața ta. Trebuie să-ți stabilești standarde înalte, Săgetătorule. Gândește-te bine la acțiunile tale, deoarece te ajută să te aliniezi la valorile tale fundamentale și la activitățile tale zilnice.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Renunță la trecut, Săgetătorule. Astăzi, Luna își petrece ziua în Scorpion, sectorul tău al dușmanilor ascunși. Există un timp și un loc pentru toate lucrurile, iar astăzi descoperi că trebuie să lași anumite persoane să treacă în plan secund pe lista ta de priorități. S-ar putea ca aceștia să fie mai puțin implicați în viața ta socială și ai nevoie de timp pentru a te concentra pe alte lucruri.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Alege-ți prietenii cu înțelepciune, Capricorn. Astăzi Luna își petrece ziua în Scorpion, sectorul tău al prieteniilor. Ai un amestec uimitor de prieteni și de persoane pe care le cunoști și care au un caracter bun și sunt demne de încredere. Dacă permiți unei persoane să se apropie de tine, este un pas mare în relația pe care o poți dezvolta cu ea.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Munca poate fi un pic cam intensă astăzi, Vărsătorule. Astăzi Luna își petrece ziua în Scorpion, sectorul tău de carieră. Trebuie să faceți ceva ce vă place să faceți. Mândria și un sentiment de admirație pentru viitorul tău te ajută să păstrezi o atitudine de recunoștință.

Pești (19 februarie - 20 martie)
Fii dispus să înveți lucruri pe care nu le știi, Pești. Astăzi Luna își petrece ziua în Scorpion, sectorul tău de identitate personală. Să înveți poate fi distractiv și este întotdeauna plăcut să dobândești cunoștințe de la un expert în domeniul respectiv sau care are nevoie de ajutor pentru un proiect secret. Poate că nu ai toate răspunsurile, dar poți găsi persoana potrivită care le are.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astrologie  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”




pixel