Horoscop, marți, 22 februarie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale
Data publicării:
Horoscop zilnic. 22 februarie 2022. Previziuni pentru toate zodiile.

Horoscop, marți, 22 februarie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Viața se mișcă într-un ritm mai rapid și, deși s-ar putea să resimțiți doar vuietul schimbărilor, ceea ce este tulburător este cât de repede s-ar putea să trebuiască să vă mișcați astăzi. Luna se află în semnul zodiacal al Scorpionului, casa ta solară a secretelor și resurselor, iar când Luna vorbește cu Uranus în sectorul tău al banilor, pregătește-te să scoți carnetul de buzunare. Ar putea veni o factură neașteptată, pe care v-a trebui să o plătești.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Trebuie să te gândești la ceea ce îți dorești și de ce ai nevoie, iar prietenii ar putea fi o sursă de informații și de sprijin emoțional pentru tine. Luna se află în semnul zodiacal al Scorpionului, casa ta solară a angajamentelor, iar atunci când vorbește cu Jupiter în sectorul tău al prieteniilor, acesta este momentul să explorezi care sunt opțiunile tale. Nu uitați că este întotdeauna cel mai bine să învățați din experiența altora, iar de data aceasta s-ar putea chiar să vă scutească de suferințe inutile.

Citește și: Ziua de 22 februarie 2022, potențial URIAȘ pentru îndeplinirea dorințelor. NUMEROLOG: Forța creatoare a lui 2 este de nestăvilit


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Ziua este perfectă pentru a săpa în detalii și a fi curios, despre ce trebuie făcut și cum să faci corect. Luna se află în semnul zodiacal al Scorpionului, casa ta solară a rutinelor, iar dacă ai de finalizat cercetări sau acte importante, relația Lunii cu Marte te sprijină. Există mai puțin loc pentru amânare, iar scânteia de energie și determinare de care aveai nevoie va fi probabil acolo pentru a te ajuta să treci peste ce e mai rău.


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Luna se află în semnul zodiacal al Scorpionului, casa ta solară a romantismului, dar s-ar putea să te simți încă ușor ezitant în a fi cel care inițiază planurile. Cum Saturn face un aspect dificil cu Luna astăzi, cel mai bine este să te concentrezi pe ceea ce trebuie să realizezi. Deși ar putea fi greu să nu visezi cu ochii deschiși sau să nu te gândești la cineva special, cel mai bine este să îți redirecționezi energia și gândurile către îndeplinirea unui obiectiv sau finalizarea unui proiect important.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Luna se află în semnul zodiacal al Scorpionului, casa ta solară a căminului și a familiei, și s-ar putea să simți în continuare că ești în dezacord cu rudele sau cu o persoană importantă. Saturn în sectorul tău de relații și angajamente este un memento solid pentru a evita să iei decizii fără să te consulți cu persoanele pe care alegerile tale le-ar afecta.
Ai putea fi tentat să spui "da" la ceva pentru a evita să auzi o respingere din partea partenerului, dar pentru a evita problemele și lipsa de sprijin, este mai bine să te asiguri că sunteți cu toții pe aceeași lungime de undă.

Citește și: 22.02.2022 - Chiar se împlinesc DORINŢELE în această zi? Ce înseamnă un PALINDROM


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Luna se află în semnul zodiacal al Scorpionului, casa ta solară a comunicării, iar aceasta poate fi o perioadă intensă pentru tine din punct de vedere emoțional. O Lună în Scorpion poate fi în căutare de informații și de detalii pe care nu te simți confortabil să le împărtășești.
S-ar putea să îți fie greu să eviți conversațiile dificile, dar o confruntare poate fi necesară și probabilă.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Luna se află în semnul zodiacal al Scorpionului, casa ta solară a banilor și a bunurilor personale. Luna va vorbi frumos cu planeta care te guvernează, Venus, în sectorul tău al familiei și al căminului, ceea ce face ca astăzi să fie un moment excelent pentru investiții sau pentru a cumpăra ceva ce ți-ar plăcea pentru casă. Poate că o vizită rapidă prin magazinul tău preferat de vechituri te poate face să descoperi o piesă de artă sau o mobilă pe care ți-ar plăcea să o cumperi.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna se află în semnul tău zodiacal, în casa ta solară a dezvoltării personale și a identității, ceea ce face ca ziua de astăzi să fie perfectă pentru a lucra la tine. Străduiește-te să atingi sau să-ți stabilești un nou obiectiv sau să faci o schimbare în rutina ta care să facă ziua să decurgă mai ușor pentru tine. Luna va comunica cu planeta ta guvernatoare, Marte, în sectorul tău de comunicare. Dacă trebuie să dai niște telefoane importante care implică vânzări sau negocieri, este un moment bun pentru a face acest lucru.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Luna se află în semnul zodiacal al Scorpionului, casa ta solară a dușmanilor ascunși, iar acest lucru ar putea face din această zi una dificilă, dar și vindecătoare până la punctul de a oferi o încheiere. Luna va sta de vorbă cu Saturn, iar acesta aduce adesea în discuție lucruri care trebuie rezolvate rapid, așa că, dacă ai un obstacol care te împiedică să te dezvolți în viață, acesta ți-ar putea fi dezvăluit astăzi.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Un prieten ar putea să te scoată din impas într-un domeniu al vieții tale, care te ajută și financiar. Luna se află în semnul zodiacal al Scorpionului, casa ta solară a prieteniilor, iar când Luna vorbește cu Saturn în sectorul tău al banilor, ar putea avea loc o nouă fundație sau o anumită restructurare care îți permite mai mult timp decât  aveai săptămâna trecută.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Luna se află în semnul zodiacal al Scorpionului, casa ta solară a carierei. Și cu Saturn în semnul tău, care comunică cu Luna, este o zi puternică pentru a face impresii pozitive. S-ar putea să constați că abilitatea ta de a atrage atenția și de a lua inițiativa îți demonstrează capacitățile de conducere și de creștere la locul de muncă. Dacă te descurci bine, poate fi o bilă albă pentru mai târziu, când o oportunitate de promovare este disponibilă.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Luna se află în semnul zodiacal al Scorpionului, casa ta solară a învățăturii și educației, dar s-ar putea să descoperi că ai dobândit mult mai multe cunoștințe decât ți-ai dat credit. Este posibil să te fi gândit să te întorci la școală sau să urmezi unul sau două cursuri care să te ajute să îți aprofundezi cunoștințele despre un subiect, dar s-ar putea ca momentul să nu fie cel mai potrivit acum sau poate fi dificil și provocator să începi și să termini ceea ce ai vrea să faci, potrivit YourTango. 


Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: februarie  horoscop- 22  semne zodiacale  zodii 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel