Horoscop, marți, 22 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile
Data actualizării:
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei pentru toate zodiile!

Berbec

Trebuie să ai foarte mare grijă la investițiile pe care le faci. Trebuie să dai un pas în spate și înainte de a încheia un contract, înainte de o negociere, înainte de a face o ofertă sau de a accepta una. Orice ar fi, nu te grăbi, mai stai. Atunci când cineva te grăbește, înseamnă că acelei persoane îi e frică de faptul că s-ar putea să piardă. 

Taur

Mercur este în casa a VIII-a și Saturn în casa a V-a. Astăzi trebuie să te trezești la realitate. În momentul în care te uiți la partener, să nu îl mai acuzi de nimicuri, ci să îl iei ca atare. Nu mai înflori, nu te mai victimiza, nu îi mai găsi scuze, ia-l ca atare. Dacă ești singur și cunoști pe cineva, uită-te foarte obiectiv la acea persoană. 

Gemeni

Mercur este guvernatorul tău, se află în casa a VI-a și face un trigon cu Saturn din casa a X-a. Există o conexiune între ce îți dorești tu să se întâmple la locul de muncă și ce își doresc șefii ca tu să faci. Azi ai face bine să fii mai tăcut la serviciu. Trebuie asculți, să fii precum un înțelept care doar ascultă. 

Rac

Este o zi foarte bună pentru a purta discuții inconfortabile cu copiii, fie că sunt mai mici sau mai mari. Dacă trebuie să le spui lucruri de care te-ai temut sau de care îți este frică, azi e ziua aceea.

Leu

Nu este cazul să faci acuzații, să ai bănuieli neîntemeiate sau să emiți anumite prejudecăți fără să ai dovezi, mai ales când este vorba de comunicarea cu familia. Stai cât mai mult în banca ta și lasă furtuna să treacă. 

Fecioară 

Mercur este guvernatorul tău. Este într-o casă în care se simte bine, face trigonul cu Saturn din casa a VII-a. Astăzi ești omul care îi înțelege pe toți. Îi ascultă, îi înțelege și îi și conectează. Recomandarea este să te gândești și la cum îți poți mări veniturile. Banii tăi trebuie să facă pui!  

Balanță

Nu este ziua în care să vorbești despre salariul tău sau despre salariul altor persoane. Este ziua în care poți să te educi pe plan financiar. Poți să citești o carte, poți să discuți cu o persoană experimentată, poți să mergi la un consultant financiar sau poți să îți iei un extras de pe card pe ultimul an, ca să vezi unde s-au dus banii și să știi pentru data viitoare cum îți gestionezi veniturile.

Scorpion

Mercur este în semnul tău, Soarele se apropie să intre în semnul tău. S-ar putea să fie un moment în care accepți că trebuie să iei unele decizii, te-ai împăcat cu ideea, doar că încă nu este cazul. Mai așteaptă câteva zile.

Săgetător

Intuiția ta este foarte puternică. Beneficiezi de inspirație cât cuprinde, mai ales când este vorba de situațiile din  familie care nu îți convin.

Capricorn

Soarele se pregătește să iasă din casa a X-a. Unii dintre voi s-ar putea să se simtă presați să ia anumite decizii pe plan profesional, dar recomandarea este să cereți timp, să mai amânați. Nu se iau deciziile importante în grabă. Trebuie să aveți grijă la ce planuri vă faceți alături de prieteni.

Vărsător

Discuțiile cu șefii pot să fie sau nu pe placul vostru. Cert este că nu mai sunteți atât de încântați de anumite proiecte. S-ar putea să spuneți în jurul vostru că voi munciți, iar alții primesc laude deși nu muncesc atât de mult. Puteți să deveniți puțin invidioși, dar nu este cazul.

Pești 

Acest aspect este unul prielnic. Mercur este în casa a IX-a, Saturn este în semnul tău. Acest trigon te poate ajuta să vezi jumătatea plină a paharului.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea își modifică testamentul. Artistul nu mai vrea să le lase averea copiilor

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”




pixel