Horoscop, marți, 24 ianuarie 2023. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic: 24 ianuarie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale


Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Toată lumea are nevoie de o mică pauză de la factorii de stres ai vieții, iar în timp ce Luna înoată prin apele adânci și emoționale ale Peștilor, tu ești ușor de prins în curentul de sub apă.
Deși nu-i stă în fire unui Berbec puternic să plângă pentru lucruri mărunte, momentele mici și sentimentale te pot emoționa dincolo de cuvinte, poate chiar până la lacrimi.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Timpul se poate opri în loc atunci când vorbești la telefon cu un prieten bun care știe cum să te facă să râzi și să-ți aducă un zâmbet pe față. Prețuiește momentele și amintirile, Taur. Asigură-te că ziua nu trece fără să te conectezi cu cineva drag.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Ai vise mari pentru viitor, Gemeni, și nu vrei să te mulțumești cu un simplu job, ci vrei mult mai mult.
Cauți împlinirea în munca ta - să-i servești pe alții și să dai înapoi într-un fel cu abilitățile pe care ți le-ai cultivat prin educație, pregătire și timp.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Poți fi un vizionar, Rac. Viața se poate mișca atât de repede încât îți lasă puțin timp pentru a-ți stabili intenții clare sau pentru a vizualiza ceea ce vrei să creezi în această lume.
Ziua de astăzi aduce atât de multă energie dominantă a apei în viața ta, încât este perfectă pentru a-ți exprima latura sensibilă.


Leu (23 iulie - 22 august)

Te porți dur în exterior, dar energia profund emoțională de astăzi te poate face să te confrunți cu partea întunecată a personalității tale. Este vindecător să te confrunți cu temeri profunde și emoții întunecate, chiar dacă nu se simte așa în pe moment. Fii curajos, Leu; conștientizarea este piatra de hotar pentru evoluție.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Dragostea este un lucru atât de minunat de experimentat, iar Luna de astăzi în sectorul tău de parteneriat aduce un element de surpriză în viața ta amoroasă. S-ar putea să te îndrăgostești de cineva la prima vedere sau să simți cum o scânteie de romantism devine mai puternică în relația ta actuală.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Activitățile plictisitoare nu trebuie să fie așa, dacă le faci distractive și plăcute cu puțină creativitate.
Ascultă-ți melodiile preferate și cântă împreună cu ele în timp ce mergi cu mașina sau cu trenul în drum spre serviciu. Comandă-ți mâncarea preferată pentru prânz și verifică ce mai este nou pe rețelele de socializare.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ziua de astăzi este perfectă pentru a impresiona pe cineva special făcând ceva romantic și neașteptat. De ce să nu iei un buchet de flori pe drumul spre casă pentru iubita ta? Dacă ești în căutarea unui motiv pentru a evada, astăzi, uită-te la promoțiile de călătorie pentru hoteluri sau o pensiune pentru weekend.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Ai un ochi uimitor pentru detalii, iar când Luna și Neptun se întâlnesc în sectorul familiei, începi să vezi cum să faci din spațiul tău personal un loc cald și primitor pentru tine și pentru ceilalți. Îți place să socializezi și să petreci, iar cu Ziua Îndrăgostiților la tot pasul, poate că programarea unui brunch timpuriu la tine acasă ar putea fi o modalitate excelentă de a-i aduce pe toți împreună.

 


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Claritatea și concentrarea sunt esențiale pentru a avea un scris grozav, iar acum că Mercur și Marte au încheiat retrogradarea, știi ce vrei și cum să obții. Luna în imaginativul Pești deschide ușa către latura ta mai vorbăreață. Bucurați-vă de o seară între prieteni, jucând boardgames sau vizionând un film bun.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Se apropie ziua ta de naștere, Vărsătorule, și cu atât de multă energie în semnul tău zodiacal în această lună, este momentul perfect pentru a face ceva doar pentru tine.

O întoarcere solară este ideală pentru a-ți recrea look-ul. Programează-ți o întâlnire cu un make-up artist sau cu un hairstylist pentru a afla cum să îți actualizezi stilul sau eliberează-ți hainele mai vechi din dulap și cumpără-ți o piesă vestimentară care îți place.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Îți poți decide soarta în această lună, în timp ce Soarele se află în Vărsător. Această lună vă aduce mai aproape de schimbările de care aveți mare nevoie.
Astăzi, în timp ce Luna se află în semnele voastre zodiacale, o temă principală este renunțarea la trecut pentru a elimina energia veche pentru a face loc noului. Încheierea unui capitol din viața ta nu este niciodată ușor de făcut, dar având o pagină nouă pentru a scrie povestea vieții tale poate face ca totul să merite.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel