Horoscop, marți, 24 septembrie 2024. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Iată ce-ți rezervă astrele pentru ziua de marți, 24 septembrie 2024!

Berbec

Schimbarea direcției în carieră nu este întotdeauna ușoară, dar asta nu înseamnă că nu este alegerea potrivită. Privește imaginea de ansamblu și vezi ce aspecte trebuie gestionate. Gândește-te la o decizie recentă din carieră care ți s-a părut dificilă la început. 

Taur

Ai multă energie și poți începe un proiect de lungă durată, iar succesul va merita așteptarea. Gândește-te la un moment în care răbdarea ta a dus la un rezultat bun.

Gemeni

Identifică visele pe care le-ai avut în adolescență și pe care le-ai lăsat deoparte. Glumele tale cinice sunt pe cale să te facă să realizezi unde ți-ai abandonat visele în favoarea unui confort iluzoriu.

Rac

Ești pe cale să-ți recalibrezi valorile. Acceptă noile tale curiozități, căci astfel ai putea descoperi ceva prețios. Fă o listă cu noile lucruri care te interesează și cum se potrivesc ele cu valorile tale actuale.

Leu

Uneori e greu să știi ce vrei fără să te compari cu cei din jur, dar e periculos dacă nu-ți trasezi limite. Amintește-ți o situație în care ai adoptat valorile altcuiva. Cum te-a afectat asta? Ce poți face pentru a-ți clarifica propriile dorințe și a nu mai fi influențat de alții?

Fecioară

Cum vrei să fii perceput? Ai toate resursele pentru a-ți recrea imaginea. Încearcă să explorezi locuri noi care îți pot deschide orizontul și te pot ajuta să-ți descoperi potențialul. Cum te vezi acum și cum crezi că te văd ceilalți?

Balanță

După fiecare succes vine nevoia de a simplifica și consolida bazele. Acesta este momentul să culegi roadele muncii tale. Bucură-te de acest succes în liniște până când vei fi gata să îl împărtășești cu ceilalți. Gândește-te la realizările tale recente. Cum poți face ordine și întări aceste baze pentru a asigura succesul pe termen lung?

Scorpion

Când ai fost ultima dată curajos într-o situație socială? Doar arătând cine ești cu adevărat, îi provoci pe ceilalți să se privească cu onestitate. Amintește-ți un moment când ai fost curajos în fața altora. Cum te-a afectat asta pe tine și pe cei din jur? 

Săgetător

Ai multă energie productivă acum, dar ar fi mai bine să te concentrezi pe mici acțiuni creative decât pe planuri prea ambițioase care promit rezultate rapide. Identifică câteva acțiuni creative mici pe care le poți face. Reflectează la importanța progresului constant în locul câștigurilor rapide și nesigure.

Capricorn

Pe parcursul vieții, diferite versiuni ale tale au visat la lucruri diferite. Unele visuri par contradictorii, dar te-au condus pe căi neașteptate. Gândește-te la diferitele visuri pe care le-ai avut în viață. Cum au evoluat și ce drumuri noi ți-au deschis? Reflectează asupra contradicțiilor din visurile tale și cum au influențat ele călătoria ta.

Vărsător

Ce temeri te opresc din a-ți asuma riscuri? Fără schimbări, nu există aventură. Viețile noastre sunt formate din povești, așa că ia decizii, chiar dacă îți este frică. Identifică temerile care te rețin. Cum poți privi aceste temeri ca oportunități pentru aventuri? Scrie despre un moment când un risc pe care ți l-ai asumat a adus un rezultat neașteptat, dar satisfăcător, notează YourTango.

Pești

Nu este rușinos să ceri ajutor. Dacă vrei să câștigi timp pentru tine, acum este momentul să vezi cum poți primi sprijin pentru a scăpa de unele poveri. Cerând ajutor, poți construi o bază mai solidă pe termen lung. Gândește-te la domeniile în care ai nevoie de ajutor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop



Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram

Ozana Barabancea îi dă replica Iuliei Albu, după criticile aduse. Creatoarea de modă a desființat-o: „Este o catastrofă umblătoare din punct de vedere vestimentar”

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Instagram/antenaplay.ro

Cristina și Andrei Rotaru s-au împăcat? Mama fostului concurent de la Insula Iubirii i-a dat de gol / Foto

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Captură video: YouTube/Antena Stars. Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Teo Trandafir nu s-a putut abține, după ce Mihai Albu a declarat că a topit verigheta Iuliei Albu, după divorț: „Cum să iei înapoi? Cum să iei darul?”

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”

Silviu și Mihaela Prigoană, sursa foto Facebook

Mihaela Prigoană, confesiuni despre căsnicia cu Silviu Prigoană: „Nu devine vulcanic în prezența mea”

Sursă foto: Captură foto Instagram Jimmy Dub

Ispita Marcel și Jimmy Dub au încheiat colaborarea. Cei doi nu s-au mai înțeles: „El s-a făcut cunoscut pe spatele meu”

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste




pixel