Horoscop, marți, 28 noiembrie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu principalele previziuni astrale ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de marți, 28 noiembrie 2023, potrivit știrileprotv.

 

 BERBEC

Va căuta acel cineva care vrea să afle cât mai repede dacă o să petreceţi sărbătorile împreună, sau măcar o parte din ele.

E undă verde la călătorii şi o să vă luaţi bilete de tren, avion, faceţi rezervări ca să aveţi unde să vă cazaţi.

TAUR

O să vă bucuraţi de o bună colaborare cu coechipierii de afaceri şi o să vă duceţi la bun sfârşit obiectivele, ca să aveţi de câştigat.

O să vă vedeţi şi cu banii în cont, în sfârşit, ca să vă puteţi plăti dările, să scăpaţi de toate până la finele anului.

GEMENI

Se poate repara o căsnicie, o relaţie sentimentală şi să nu mai suferiţi din dragoste, poate şi pentru c-aţi învăţat să vă pliaţi pe dorinţele celuilalt.

O să obţineţi ce aveţi nevoie de la şefi dacă v-aşezaţi la masa tratativelor şi o să daţi randament foarte bun dacă o să vă simţiţi apreciaţi.

RAC

Par să se adune bani mai mulţi de la serviciu şi o să vă treziţi cu bani şi din particular că aţi muncit în plus şi banii se adună.

O să scoateţi din banii strânşi ca să mai luaţi carte ceva pentru confortul alor voştri şi să vă fie mai uşor de găsit, pentru bucătărie.

LEU

Poate pregătiţi de pe acum diverse lucruri pentru sărbătorile care se ţin lanţ şi o să vă siguraţi că le puneţi deoparte celor dragi ce ştiţi că le place.

O să conteze munca voastră şi intraţi pe o listă de promovare ca să vă primiţi recompensa, o funcţie, un titlu.

FECIOARĂ

Parcă tot mai sunt bani de recuperat şi o să faceţi tot ce vă stă în putinţă să ajungă la voi că aveţi şi voi nevoie pentru casa şi familie.

Poate se anunţă în vizită nişte rude şi o să le găzduiţi o zi, două până-şi rezolva nişte treburi şi o să vă facă plăcere compania lor.

BALANŢA

O să vă interesaţi de nişte cursuri speciale pentru voi, sau pentru copii să se poate cultiva un talent şi pregătiţi şi banii pentru durata şcolarizării.

Vă invită cineva într-o excursie la sfârşit de săptămână şi o să vă amânaţi restul treburilor casnice şi întâlnirilor ca să puteţi pleca.

SCORPION

Poate aţi comandat piese de mobilier, aparatura de uz casnic şi redecorați interiorul - unii dintre voi poate vă mutaţi în casă nouă.

Poate vă dă cineva de lucru şi o să vă completaţi bugetul că aveţi nevoie ca să vă mişcaţi în weekend să vă duceţi la odihnă.

SĂGETĂTOR

O să interacţionaţi cu nişte oameni ca să rezolvaţi atât probleme din sfera profesională, cât şi legate de cea personală. O să primiţi ajutor.

E cineva care vrea să faceţi echipa în viaţa voastră de zi cu zi şi o să deveniţi şi mai compatibili pe zi ce trece.

CAPRICORN

Se poate să câştigaţi bani în plus şi să vă descurcaţi cu cheltuielile acestei perioade, să vă interesaţi şi de o plecare pe undeva de sărbători, împreună cu familia.

S-ar putea să apară un disconfort şi să trebuiască să mergeţi la medic şi dacă nu vă duceţi se poate acutiza. Menajaţi-vă.

VĂRSĂTOR

Un anturaj pe gustul vostru, cu care o să plecaţi la drum într-o aventură - profesională poate faceţi afaceri, or fi mai multe activităţi pe care să le desfăşuraţi împreună.

Se poate să vă pregătiţi de o plecare în weekend şi o să-i luaţi cu voi pe prietenii cu care vă înţelegeţi cel mai bine.

PEŞTI

O să recuperaţi bani, onoare pierdută, poate şi bunuri - în urma unui proces, sau or fi revenit la sentimente mai umane cei care poate refuzau să vă dea ce-i al vostru.

O invitaţie la un eveniment monden şi o să vă împrieteniţi cu diverse persoane care vă pot fi parteneri de afaceri, sau prieteni.

 


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel