Horoscop, marți, 6 februarie 2024, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu principalele previziuni astrale ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de marți, 6 februarie 2024, potrivit știrileprotv.

 BERBEC

Poate va invita cineva la un spectacol, poate fi şi un eveniment legat de serviciu şi o să aflaţi pe ce trepte a valorii vă situaţi ca să ştiţi cum vă poziţionaţi.

Se poate să vi se acorde un bonus, un supliment salarial, un voucher şi să vă descurcaţi mai bine cu banii în perioada asta.

 TAUR

Se aşteaptă cineva să-i faceţi o vizită şi să vă duceţi prin ţară, pe undeva, ca să staţi de vorbă, poate mai rămâneţi o zi, două - în weekend, te pomeni.

Încă mai visaţi cu ochii deschişi la o plecare în excursie şi o să vă creeze şi contextul necesar să puteţi pleca.

 GEMENI

O să vă intersectaţi la o întrunire mondenă cu cineva care o să vină cu o propunere de afaceri, poate fi o colaborare şi o să luaţi bani frumoşi. Şi cererile se vor înmulţi.

O să puteţi recupera nişte bani şi să vă puteţi mişca, să ieşiţi pe la evenimente, să plecaţi şi în excursii.

RAC

E cineva care vrea să fiţi împreună şi tot încearcă să-şi etaleze calităţile ca să vă convingă că e exact ce căutaţi şi s-ar putea să vă armonizaţi.

O reuşită în sfera comunicării şi o să vă puneţi de acord cu partenerii de afaceri în privinţa unor investitori la care să apelaţi.

LEU

E volum mare de muncă la serviciu, dar o să vă descurcaţi c-oti fi primiţi şi vreo aparatura de ultima generaţie care v-ar putea ajuta.

O să le întindeţi o mână de ajutor unor persoane mai în vârstă din familie şi solicitaţi un medic care să se ocupe de investigaţiile medicale.

 FECIOARĂ

Se poate să reluaţi o îndeletnicire care v-ar aduce un tonus bun şi v-ar reorienta spre grupul care v-a oferit susţinere ori de câte ori aţi avut nevoie.

Poate faceţi o rezervare într-o staţiune de agrement, poate vă duceţi la schi şi o să luaţi şi prietenii cu voi.

BALANŢA

Vi se oferă şansa de a relaţiona cu nişte oameni care au o viziune comună şi o să aveţi un ţel comun, o să vă sincronizaţi la treabă.

Vă puteţi ocupa şi de treburile gospodăreşti, printre picături şi o să vă pregătiţi, poate pentru musafirii din week-end.

SCORPION

Vin de undeva nişte bani şi o să aveţi de surprize pentru fiinţa iubită, plecaţi pe undeva ca să vă limpeziţi creierii, că vreţi să deveniţi şi mai inspiraţi, creativi.

Vă iau pe sus prietenii, să vă duceţi la schi, la sanie, să descărcaţi acolo tot stresul, să vă distraţi.

SĂGETĂTOR

O să căpătaţi un surplus salarial, poate e bonus de anul trecut, că v-aţi atins obiectivele şi o să vă primiţi răsplata.

Vă cauta cineva care nu poate trăi fără voi şi o să vedeţi dacă puteţi trăi împreună.

CAPRICORN

E un crescendo energetic la voi, şi o să aveţi parte de beneficii pe mai multe planuri, o să vă consolidaţi poziţia la slujbă, în societate.

Se pare c-o să faceţi nişte achiziţii, dar veţi primi şi cadouri, fără un motiv anume.

VĂRSĂTOR

O să vă bucuraţi de o reuşită în familie şi n-o să lăsaţi să vă strice nimeni bună dispoziţie ca să duceţi la bun sfârşit şi alte treburi, deloc uşoare.

O să începeţi, poate, nişte lucruri în locuinţa şi or să pună şi ai voştri umărul, ca să vă rămână timp şi de odihnă.

PEŞTI

Se poate să ieşiţi la rampa cu ceva care să suscite interesul unui public şi o să intraţi, poate, într-o competiţie pe care o să câştigaţi dacă o să fiţi consecvenţi.

O revenire la o îndeletnicire care va aduce o stare de mulţumire sufletească, iar dacă e vreun sport o să vă destindă muşchii, va scăpa de tensiuni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Sursă foto: Freepik

Top trei alimente care te vor ajuta să îți regenerezi ficatul și să slăbești

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Captură video: YouTube/Românii au talent

La doar 11 ani, Maria Clara Postelnicu a cucerit inimile juraților de la Românii au Talent. Andra: „Prevăd un viitor extraordinar pentru tine” / VIDEO

Captură video: Kanal D. Captură video: Pro TV

Previziunea pe care Neti Sandu i-a făcut-o actriței Carmen Tănase. S-a aflat după 10 ani: „Mă uitam la ea și am zis «I-auite ce mi-a zis asta»”




pixel