Horoscop, marți, 7 februarie 2023. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic, 7 februarie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.


Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Aveți un obiectiv în vizor, dar este posibil ca cineva să încerce să vă distragă atenția de la munca dumneavoastră. Ziua de astăzi poate fi făcută pentru visători, dar latura ta încăpățânată te ajută să te ții de sarcini și să duci lucrurile la bun sfârșit.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Nu ești o persoană care renunță. Atunci când ai un vis sau un obiectiv mare pe care vrei să-l duci până la capăt, puține lucruri te pot reține. Un obstacol în calea ta poate apărea astăzi, dar poți găsi o soluție de rezolvare.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Dinamica familiei este uneori problematică, mai ales când cineva acționează pasiv agresiv pentru a-i manipula pe ceilalți. Tu vezi prin actul lor și poți să te ferești de tactici fără să provoci vreo dramă.


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Uneori trebuie să vă mențineți poziția și să lăsați cealaltă persoană să se răzgândească. Este posibil să simți că ești singur într-o poziție și că ceilalți câștigă o dezbatere. Timpul se dovedește a fi de partea ta. Răbdarea învinge.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Tentația de a cumpăra acum este reală, dar a aștepta un preț mai bun este inteligent. Astăzi, poți evita să faci o achiziție pe care o vei regreta mai târziu. Ceea ce crezi că ai nevoie în acest moment, ar putea de fapt să mai aștepte o altă zi și să ai parte de o afacere care își salveaz bugetul.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Sunteți gata să treceți la acțiune. Ați tot amânat să faceți ceva ce vi se pare necesar. Fereastra de oportunitate se deschide pentru tine. Încrezător sau temător, vei acționa și vei înfrunta această călătorie până la capăt.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Trecutul te poate atrage datorită laturii tale sentimentale. Ai închis o ușă cu ceva timp în urmă, iar acum o persoană poate încerca să reintre în viața ta cu o explicație logică. Întreabă-te: "Oare asta chiar schimbă lucrurile pentru tine?". Dacă răspunsul este nu, mențineți-vă hotărârea.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Astăzi, stai în locul unui bun prieten care are nevoie de o mână de ajutor și de reasigurare. S-ar putea să fie nevoie să-ți împrumuți curajul. Demonstrezi adevărata prietenie și iubire necondiționată într-un mod care este necesar, simțit și înțeles.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Îți asumi un rol de lider și faci ca proiectele dificile să fie plăcute de făcut. Umorul tău îi ajută pe ceilalți să râdă și să vadă locul de muncă ca fiind prietenos și primitor. Este o zi excelentă pentru tine datorită atitudinii și dedicării tale pentru munca în echipă.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu poți schimba convingerile sau mințile altora, dar te poți ruga pentru ei. Este posibil să nu fii de acord cu deciziile luate de persoanele pe care le iubești, așa că, în loc să le cicălești în mod repetat, du-ți cerințele la puterea ta superioară. Universul te ascultă întotdeauna.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Odată ce ați dat ceva, uitați de acel lucru. Este posibil ca alții să îți poarte pică, să țină scorul sau să se gândească la ce vor să primească înapoi în schimb. Astăzi, tu ești cel care dăruiește și donezi fără nicio obligație.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Iubirea are nevoie de timp pentru a crește și chiar dacă relația ta are nevoie de un pic mai mult  decât vrei să oferi, ceva din interiorul tău îți poate da puterea de care ai nevoie. Poți rezista încă o zi, iar acest lucru are un impact pozitiv asupra parteneriatului vostru.


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel