Horoscop, marți, 8 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei pentru toate zodiile!

Berbec

Trebuie să știi că este un moment bun să-și protejezi resursele, fie că este vorba de bani, timp sau energie. Trebuie să fii mult mai cumpătat. Trigonul între Mercur și Jupiter te ajută să cunoști oameni, să interacționezi, să povestești și să fii ascultat, nu doar auzit.

Taur

Venus, guvernatoarea ta, este în casa a VII-a și este un într-un aspect nemaipomenit cu Marte. Asta înseamnă că poți reaprinde pasiunea în cuplu sau poți petrece clipe mult mai frumoase alături de partener.

Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, face un trigon cu Jupiter din semnul tău. Ziua aceasta este una superficială, dar această doză te ajută să treci mai ușor peste unele lucruri care altădată te-ar fi făcut să dramatizezi. Trebuie să fii optimist astăzi și să găsești metode prin care să te simți bine!

Rac

Marte este în semnul tău, iar Venus este în casa a V-a. Este o zi a plăcerii. Depinde de la caz la caz ce înseamnă asta. Nu te speria dacă ai devenit mai mofturos sau sofisticat. Nu este nimic rău!

Leu

Trigonul dintre Mercur și Jupiter te roagă să mai dai ascultare și altor oameni. S-ar putea să afli și să înveți lucruri de la ei care îți vor trebui în viitorul apropiat. Cu cât accepți că nu le știi pe toate, cu atât vă merge viața mai bine.

Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, este într-un aspect foarte bun cu Jupiter. Este ziua perfectă pentru a negocia un salariu mai mare, pentru a cere lucruri pentru voi. De asemenea, la serviciu trebuie să îți dai seama cu cine trebuie să te aliezi și cu cine nu.

Balanță

Mercur este în semnul tău, face trigonul cu Jupiter, iar Venus, guvernatoarea ta, face trigonul cu Marte. Este o perioadă în care trebuie să găsești partea pozitivă în orice domeniu al vieții.

Scorpion

Venus este în semnul tău, face trigonul cu Marte, guvernatorul tău. Este cazul să îți faci obiective importante pe plan personal. Întreaga perioadă te invită să îți aduci aminte ce contează cu adevărat în viața ta. Este nevoie de clipe în care să te simți iubit, apreciat. 

Săgetător

Trigonul dintre Mercur și Jupiter este nemaipomenit pentru a face primus pas către o persoană. Acestea aspecte te pot ajuta mult timp de acum încolo. Pentru cei care sunt în cuplu, poate că în ultimul timp v-a supărat partenerul sau voi ați greșit cu ceva. Astăzi poți avea tupeul și curajul să spui că ai greșit. Lucrurile vor fi total diferite de cum ți-ai imaginat.

Capricorn

Trebuie să ai în vedere faptul că îți dorești ceva în relație, dar trebuie să-și dorească și partenerul. Nu trebuie să îl forțezi să acționeze după cum îți dorești tu. Toate aspectele perioadei te roagă să negociezi pentru absolut orice.

Vărsător

Trigonul dintre Venus și Marte îți aduce înțelegere atât din partea șefilor, cât și din partea colegilor, iar trigonul dintre Mercur și Jupiter te poate ajută să te bucuri de orice, de orice lucru mic.

Pești

Trigonul dintre Venus și Marte îți aduce mult romantism, dar și dorința de a te ocupa de ceea ce îți face cu adevărat plăcere. Trigonul dintre Mercur și Jupiter te face să găsești și o parte pozitivă în momentul în care sunt situații neplăcute în familie.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel