Horoscop, marți, 9 ianuarie. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic,marți, 9 ianuarie.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Acționează, dar fii și prudent, Berbec. Luna intră în Capricorn, sectorul tău de muncă și statut social. Aceasta este o zi în care eforturile tale pot aduce recompense semnificative. Dacă vă mențineți o etică de muncă puternică, se așteaptă rezultate deosebite. Dar, dacă alegi să te lenevești, nu numai că nu vei primi o recompensă, dar s-ar putea să simți consecințele alegerilor tale puțin mai devreme decât te aștepți. Morala poveștii este să muncești din greu și să faci ceea ce trebuie să faci.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Este timpul să înveți ceva nou despre lume, astfel încât să te poți dezvolta într-o persoană mai bine rotunjită și mai adaptabilă. Există câteva căi spre a învăța despre alte culturi, iar una care s-ar putea să îți placă cel mai mult implică mâncarea! Luna intră în Capricorn, sectorul tău al educației și al învățământului superior. Citește despre rețete tradiționale. Încearcă o bucătărie pe care nu ai mai mâncat-o până acum sau urmărește câteva episoade din Chef's Table pentru distracție.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Este timpul pentru o schimbare, Gemeni. Îți place schimbarea. De fapt, te dezvolți atunci când te simți provocată mental și fizic. Așa că, atunci când Luna intră în Capricorn, sectorul tău de resurse și transformări comune, ești atât de pregătit să investești în ceva care îți va oferi o nouă oportunitate de creștere. Acesta este un moment excelent pentru a planifica o excursie cu un prieten și a merge pe jumătate. Ar putea fi un moment minunat pentru a lua în considerare un schimb de case cu rudele, în care îi lași să stea la tine și tu la ei, pentru a reduce cheltuielile pentru o viitoare vacanță.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Dacă este vorba de o relație, un proiect sau o nouă călătorie, ești cu totul implicat. Luna intră în Capricorn, sectorul tău al angajamentelor, iar acesta este un moment în care te simți cu succes în viață. Ești optimist pentru viitor și îți imaginezi că orice ți-ai propus, vei reuși.


Leu (23 iulie - 22 august)

Doar pentru că a trecut prima zi a anului, asta nu înseamnă că nu poți să îți faci acum o rezoluție de anul nou și să te ții de ea. Luna intră în Capricorn, sectorul tău de muncă și obiceiurile zilnice, iar acesta este momentul perfect pentru a planifica un câștig în viitorul apropiat. Acesta este momentul perfect pentru a-ți scrie obiectivele și cum ai ajunge acolo. Țintește sus și amintește-ți că tot ceea ce îți propui să realizezi poți atinge.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Ai o latură artistică minunată care poate ieși la iveală în gătit, copt și în a fi domestic în spațiul tău personal. Poate că acest lucru înseamnă că un proiect de bricolaj se află la orizont pentru a te bucura. Luna intră în Capricorn, sectorul tău de creativitate, așa că următoarele zile sunt perfecte pentru a planifica o Zi a Galantelor cu prietenii tăi. Începe să cercetezi planșele de mezeluri online sau pe Pinterest. Alege-le și trimite invitațiile săptămâna aceasta.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Îți dorești ordine în viață, iar acest lucru se extinde și la modul în care îți amenajezi casa și spațiul personal. Luna intră în Capricorn, a patra ta casă, care guvernează familia și căminul. Așadar, acesta este un moment minunat pentru a te concentra pe proiecte care te ajută să te organizezi. Începeți mai întâi cu dezordinea. Nu vă fie teamă să aruncați lucrurile care nu sunt sentimentale și care au puțină valoare pentru voi. Poți exclude obiectele care intră în categoria "ce-ar fi dacă aș avea nevoie de ele". Fă o listă de unde să începi și începe.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu vrei să fii prea emoțional atunci când te exprimi în acest moment. Așa că, atunci când vine vorba de a purta o conversație importantă, s-ar putea să ți se pară mai ușor să scrii lucrurile și apoi să treci în revistă punctele tale de vedere. Luna intră în Capricorn, sectorul tău de comunicare, permițându-ți să te simți mai practic în concentrarea și conștientizarea ta mentală. Puteți să vă scrieți ideile în jurnal. Citiți subiectele pe care doriți să le discutați și programați o întâlnire la cină pentru a da tonul potrivit discuției. Planificarea duce la succes.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Ceea ce muncești din greu pentru a obține tinzi să prețuiești mai mult, așa că atunci când Luna intră în Capricorn, sectorul tău de valoare personală, poți lucra la obiectivele tale. Natura ta ambițioasă poate străluci în această perioadă. S-ar putea decide să investești în tine. Puteți lua un antrenor sau puteți crea un buget pentru lucrurile de care aveți nevoie pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele. Puteți să vă întoarceți la școală și să învățați o nouă abilitate sau să urmați un curs online pentru a obține un certificat de muncă care v-ar putea ajuta să câștigați mai mulți bani.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Încearcă să fii mai blând cu. tine însuți. Când Luna intră în Capricorn, sectorul tău de identitate, este posibil să simți greutatea responsabilităților pe umăr. Este ușor să te simți ca și cum trebuie să le faci pe toate. Perfecționismul poate fi un obicei greu de abandonat, mai ales dacă îți asociezi valoarea personală cu ceea ce realizezi. Practicați acceptarea de sine astăzi. Nu trebuie să dovedești că ești "suficient de bun" pentru a fi iubit.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Unele lucruri este mai bine să le ții pentru tine. Luna intră în Capricorn, sectorul tău de spiritualitate și dușmani ascunși. Este nevoie de înțelepciune pentru a ști că există lucruri pur și simplu nedemne de a fi discutate deschis. Și, de asemenea, nu vrei să te lași vulnerabil atunci când împărtășești prea mult. Excesul de împărtășire poate fi tentant uneori, dar în zile ca astăzi, ești mai puternic și mai puțin predispus să îți lași secretele la vedere.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Nu ai nicio problemă în suflecarea mânecilor și să muncești din greu pentru ceea ce îți dorești. Și, de asemenea, îți place când te poți bucura de timp cu colegii de muncă pentru a sărbători victoriile tale. Luna intră în Capricorn, sectorul tău al rețelelor de afaceri, așa că aceasta este o zi excelentă pentru a ieși după serviciu pentru a participa la happy hour sau pentru a invita un coleg la cină. Vă veți bucura să glumiți despre chestiuni legate de muncă într-o atmosferă mai relaxată și mai puțin inhibată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Sursă foto: Freepik

Top trei alimente care te vor ajuta să îți regenerezi ficatul și să slăbești

Captură video: YouTube/Românii au talent

La doar 11 ani, Maria Clara Postelnicu a cucerit inimile juraților de la Românii au Talent. Andra: „Prevăd un viitor extraordinar pentru tine” / VIDEO

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Captură video: Kanal D. Captură video: Pro TV

Previziunea pe care Neti Sandu i-a făcut-o actriței Carmen Tănase. S-a aflat după 10 ani: „Mă uitam la ea și am zis «I-auite ce mi-a zis asta»”




pixel