Horoscop MARTIE 2022. Zodia care o ia de la capăt: Schimbare URIAȘĂ
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop Martie 2022. Previziuni pentru toate zodiile.

Berbec - În această lună, vei avea de-a face cu o schimbare masivă în universul tău. Vei lăsa anumite lucruri (sau persoane) în urmă și vei trece la oportunități mai mari și mai bune. Odată ce vei face asta, vei simți o creștere a motivației. Vei avea acea energie pentru a te ocupa de proiecte la care visezi de ani de zile. 

Taur - În această lună, vei fi lovit de niște idei artistice geniale. Vei avea parte de inspirația și motivația care ți-au lipsit în ultimele luni, ceea ce îți va da energia necesară pentru a lucra la visul tău. În sfârșit, vei înceta să te mai gândești prea mult și să te îndoiești de fiecare mișcare pe care o faci.

Gemeni - În această lună, vă veți simți epuizat. Cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru tine în această perioadă este să te odihnești. Permite-ți să te reîncarci, astfel încât să fii capabil să abordezi proiectele viitoare cu toată energia ta. De asemenea, vei experimenta o schimbare a priorităților tale. În general, luna martie te va ajuta să decizi ce îți dorești și ce nu îți dorești, mergând mai departe.


Rac - În această lună, vei avea impulsul de a începe să trăiești cea mai autentică variantă a ta. Nu te vei mai chinui să îți ții sentimentele în interior și vei lăsa lumea să știe ce simți. Nu vor mai exista secrete, care să îți provoace acel stres suplimentar. Această lună este despre a fi sincer cu privire la ceea ce simți și la ceea ce ai nevoie de la cei dragi ție.

Leu - În această lună, vei avea nevoia de a fi intim - și asta atât din punct de vedere emoțional, cât și fizic. În această perioadă, ar trebui să te concentrezi pe a face ceva dulce pentru partenerul. Fă-i să se simtă speciali. Reamintește-le cât de mult îți pasă. Această lună te va aduce mai aproape de iubitul tău și de prietenii de care ți-a fost dor.

Fecioară - În luna martie, te vei simți luminat. Astfel, o problemă cu care te confrunți de ceva vreme va începe să aibă o soluție evidentă. Îți vei da seama ce trebuie să faci, pentru a merge mai departe și pentru a fi mai fericit și mai sănătos ca niciodată. Pe 20 martie, când dăm startul sezonului Berbecului, vei avea unele probleme cu limitele. Unele persoane vor încerca să profite de natura ta bună - dar tu nu poți permite acest lucru. Această lună este despre a avea grijă de tine, chiar dacă ceilalți nu sunt fericiți de asta.


Balanță - În această lună, vă va veni o idee genială care v-ar putea ajuta să faceți bani. Dacă muncești, atunci ai putea ajunge să te surprinzi pe tine și pe toți cei din jurul tău cu noul tău nivel de succes.

Scorpion - În această lună, vei avea ceva de învățat. Te vei instrui în chestiuni importante pentru a deveni o ființă umană mai luminată. S-ar putea să fie nevoie de ceva muncă, dar răsplata va fi mare mai târziu în acest an. Această lună te va ajuta să devii o persoană mai bună și mai luminoasă.

Săgetător - Nimic nu se va schimba cu adevărat pentru tine în această lună. Sunteți deja pe un drum interesant. Vei continua să faci ceea ce ai început deja. Cel mai grozav lucru este că vei rămâne consecvent și vei fi mai aproape de visele tale. În această lună este vorba doar de a munci din greu și de a-ți recunoaște propria valoare.

 

Capricorn - În această lună, vei simți nevoia de a fi sociabil. Chiar dacă, de obicei, rămâi închis în tine, vei căuta oportunități de a te înconjura de noi prieteni. Vei ieși din carapacea ta și te vei distra măcar o dată. Începând cu sezonul Berbecului, vei primi pauza pe care ți-o doreai. În această lună, pentru tine este vorba de joacă, nu de muncă.

Vărsător - În această lună, vei experimenta o transformare. Aceasta ar putea fi emoțională, fizică, financiară sau spirituală. Oricum ar fi, trebuie să fii deschis la schimbare. Nu te feri de necunoscut, doar pentru că este mai ușor să continui să faci ceea ce ai făcut până acum. Această lună este despre a rămâne puternic din punct de vedere emoțional.

Pești - În această lună, vei fi mai puțin emoțional decât de obicei. Vei gândi logic și vei lua decizii care să îți servească cel mai bine, indiferent de ceea ce vor ceilalți. Este o perioadă rară în care vei gândi cu capul și nu cu inima. Luna aceasta este despre a face alegeri care să fie în beneficiul viitorului tău, potrivit JohnjayAndRich.com

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop  martie  zodii 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel