Horoscop MARTIE 2023 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, oferă previziunile pentru zodiile Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion. Descoperă veștile pentru acești nativi în a treia lună din an!

În martie, sărbătorim schimbările la față ale celor două planete importante: Saturn trece din Vărsător în Pești, iar Pluto din Capricorn în Vărsător. Deci vă dați seama că a treia lună a lui 2023 se va resimți puternic. Schimbările se vor produce inițial la nivel interior, după care vom asista la unele evenimente menite să ne ajute să descoperim ce este în spatele lor. Cert este că va fi destul de greu să mai evadăm, să ne căutăm un refugiu fals. Vom fi obligați să dăm piept realității, să o acceptăm și să încercăm să ne căutăm ancore. Oricât de mult ne supărăm și refuzăm să credem asta, viitorul nu depinde doar de noi. Și bineînțeles că nu ne putem împotrivi unor evenimente. Vă invit de pe acum să învățați să faceți diferența între material și spiritual. Avem nevoie de ambele și sunt construite din aceeași materie. Diferă mult modul în care le percepem. De asemenea, ieșirea lui Marte din Gemeni, semn contaminat de retrogradare, și intrarea în Rac va aduce multă procrastinare și evitare.

Previziuni pentru Leu/Ascendent în Leu

Zona de relații se poate schimba din martie. Nu mai accepți legături toxice sau indisponibile și ești mai conștient de ceea ce vrei. Dar ai grijă cui îi permiți accesul în viața ta. Vei fi atent asupra zonei financiare, chiar dacă apar multe extreme. Urmează o lună în care o să fie importantă credința, în orice formă. Pune accent și pe călătorii, aspectele sunt minunate! La final de lună, vor apărea și oportunități în sectorul profesional.

Previziuni pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Saturn va întra în Casa relațiilor și îți oferă teste și maturizare, indiferent dacă ești singur sau într-o relație. Această planetă o să facă ordine în viața ta, așa cum nici nu te aștepți. Martie va fi o lună cu însemnătate și din punct de vedere financiar. Deci, trebuie să ai grijă la cheltuieli, astfel încât să nu rămâi pe zero la final de lună. Martie se poate rezuma prin grijă la relații și la bani. 

Previziuni pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Din punct de vedere relațional, lucrurile merg grozav, nu ai de ce să te plângi. Din martie, Saturn va intra în Casa a 6-a, iar accentul cade pe muncă, unde s-ar putea să apară anumite frustrări sau schimbări. Totodată, din următoarea lună, pune mai mult accent pe sănătate. Indiferent de simptomele pe care le ai în planul sănătății, nu le ignora și investighează suplimentar. Tratează-te! 

Citește continuarea pe ASTROSENS

Data: 22 feb 2023, 15:12
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   daniela simulescu  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursa foto: Gabriela Cristea, Facebook

Gabriela Cristea, rețetă inedită de sarmele: „Acesta este secretul.” Trucul prin care previne arsurile digestive

Sursă foto: Instagram/ Elvira Deatcu

Adina Cristescu a încetat din viață la doar 56 de ani: „Deja îmi lipsești!”. Care a fost cauza morții

„Regele moare” cu Victor Rebengiuc, un spectacol excepţional, în premieră la TVR

Victor Rebengiuc, despre spectacolul „Regele moare”: „Mă pregătesc exact pentru ce se pregăteşte şi eroul pe care îl joc eu: despărţirea de lumea asta”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorie

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios

Horoscop TAROT pentru săptămâna 2 - 8 octombrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Mihai Bobonete, Gabriel Cotabiță, captură video YouTube

Cum l-a țepuit Mihai Bobonete pe Gabriel Cotabiță. Cântărețul, avertisment în privința comediantului: „E periculos. Ăsta o să-ţi ia lucruri din casă”HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale,...

HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...

Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...