Horoscop, miercuri, 10 august 2022. Previziuni pentru toate zodiile
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop zilnic: 10 august 2022.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Ești cunoscut pentru ambiția ta, Berbec, iar atunci când Luna este în Capricorn, ești dornic să concurezi cu ceilalți. Oamenilor le va plăcea când le împărtășești ideile tale astăzi, dar încearcă să nu exagerezi cu voluntariatul, deoarece ceilalți ar putea dori să contribuie și să-și arate abilitatea de a lucra în echipă.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Este greu să dai dovadă de compasiune uneori, mai ales atunci când te confrunți cu o persoană care în mod repetat nu respectă regulile.S-ar putea să te lupți să privești un prieten sau un coleg de serviciu în lumina potrivită din cauza sentimentului că acțiunile sale v-au rănit relația în vreun fel. Astăzi, încearcă să te conectezi cu natura ta mai iertătoare și, dacă poți, vorbește despre modul în care acțiunile lor te-au afectat.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Astăzi, intuiția ta este puternică și ești capabil să vezi lucruri care nu au ieșit încă la iveală. Într-un fel, acest lucru îți poate da speranța că o problemă cu care te confrunți în prezent este aproape de final. Deși este prea devreme să renunți și să te prefaci că nimic nu este în neregulă, s-ar putea să fii pregătit să treci la viitor lăsând acest capitol în urmă.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Astăzi, este vorba de a găsi echilibrul potrivit între muncă și distracție. Ai o nevoie puternică de a te recentra și de a te concentra pe ceea ce contează cel mai mult în viața ta. Dacă ai tânjit după liniște interioară, mângâierea unui prieten sau cuvintele frumoase ale unui părinte îți pot face foarte bine.

Leu (23 iulie - 22 august)

Universul deschide porțile vieții tale și îți aduce binecuvântări abundente. Aceasta este ziua perfectă pentru a intra adânc în gânduri și a te gândi la ceea ce îți dorești și la modul în care să îți atingi obiectivele în viață.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Acordă-ți atenție viselor tale, Fecioară. Este posibil să ai viziuni mai vii despre viitorul tău și despre ceea ce speri să obții. Este posibil ca unele dintre aceste momente să nu aibă prea mult sens acum, dar pe măsură ce lucrezi la partea ta de umbră și te familiarizezi mai bine cu cine ești, îți va fi mult mai ușor să știi ce cale ar trebui să urmezi.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Toată lumea are un înger păzitor, iar al tău se lipește de tine pentru a-ți oferi un sprijin amplu și protecție împotriva răului. Acești îngeri pot veni sub tot felul de forme, inclusiv un prieten bun care este întotdeauna acolo pentru tine sau un mentor care te ajută să navighezi în momentele dificile din viața ta.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ești gata să pornești într-o aventură, Scorpionule, Chiar dacă călătorești doar la nivel local pentru a vedea lucrurile de care ești curios, aventurează-te să vezi ce se întâmplă în comunitatea ta. Bucură-te de timp liber și fă-l special.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Credința ta a fost dată peste cap uneori și există momente care îți zdruncină încrederea în viață, în oameni și în viitor. Astăzi, munca este locul în care îți pui cel mai mult preț. Crezi în ceea ce este tangibil și în ceea ce poți controla, nu într-o idee arbitrară pe care simți că nu poate fi dovedită.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Pentru un moment, s-ar putea să te simți ușor dezavantajat din cauza unei pierderi de putere personală sau a unei lipse de control într-un domeniu cheie al vieții tale. Reflectează asupra a ceea ce a dus la acest punct și analizează-ți cu atenție următoarele mișcări. Nu doriți să trageți concluzii pripite; în schimb, practicați înțelepciunea și aveți încredere în instinctul dvs.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Astăzi, renunță la orice așteptări nesatisfăcute și ai răbdare cu procesul. Nu te mai lași ușor păcălit de fețe frumoase sau de promisiuni. Acum poate începe adevărata muncă.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Ți-ai ascultat inima în ultima vreme? Ai încredere în ceea ce auzi, chiar dacă noul început pe care sperai să îl începi în curând se amână. Timing-ul este totul și chiar acum s-ar putea să existe câteva lucruri pe care trebuie să le aștepți, dar încă nu realizezi pe deplin acest lucru.

 


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   astre  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 aprilie, cu Anca Dimancea. Zodia care o va duce excepțional: „Prosperitate, rezultate”

Horoscop Alina Bădic 17 – 23 martie 2024. Zodia care va da lovitura

Sursă foto: Captură video Youtube „Graurii"

Petra Pintelei, o tânără nevăzătoare pe care toți românii ar trebui să o cunoască! Știe șase limbi străine, se machiază singură și muncește pe calculator / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Ce aduce 2024 în funcție de cifra de destin. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cum îți va merge în dragoste în acest an

 Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Astro Fanatik

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Avertisment pentru 3 zodii

Sursă foto: Captură video Românii au Talent / VOYO

Crețu Daria Ioana, moment de excepție la Românii au Talent. Andra: Nu pare că a cântat un copil pe scenă, pare că a cântat un om cu foarte multă experiență

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 18 - 24 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de „succes, reușită și un contract semnat”

Captură video: Voyo

Condițiile grele îi fac pe Războinici să recurgă la tot felul de metode. Iancu Sterp a încercat să-și facă papuci din lemn la Survivor All Stars

Românii au Talent

Românii au talent: Karlos Tănăsescu recită din Eminescu și face calcule cu sute de numere, în același timp. Andra: Mi s-a făcut pielea de găină!

Românii au Talent

Edina i-a cucerit pe cei 4 jurați de la Românii au Talent. Andra: Îmi dă speranță că viitorul arată bine

Daniela Simulescu, captură video Youtube

Marte intră în Pești, din 23 martie. Daniela Simulescu a dezvăluit care vor fi cele mai afectate zodii

Iulia Vântur, Teo Trandafir/ captură video Youtube, Kanal D2

Iulia Vântur, scoasă din minți de Teo Trandafir. A fost luată la rost în direct despre „relația” cu Salman Khan: „Nu pare că aveți chimie, ci că faci parte din stafful lui”



pixel