Horoscop, miercuri, 10 ianuarie. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic,miercuri, 10 ianuarie.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Ești gata să faci mișcări, Berbec, mai ales în domeniul carierei. În timpul tranzitului Lunii în conjuncție cu Marte, te angajezi să-ți ridici nivelul sau să-ți îmbunătățești productivitatea la locul de muncă. Acesta este sezonul Capricornilor și, prin urmare, orice ai decide să faci la locul de muncă, produce rezultate. Așadar, dacă vrei să aplici pentru o promovare, să ceri o mărire de salariu sau să începi să cauți un nou loc de muncă, săptămâna aceasta este un moment excelent pentru a face acest lucru.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Poți fi un tip de personalitate atât de puternic, așa că atunci când îți propui să te ocupi de o problemă, ești necruțător. Astăzi, gândit, este mai bine să nu te cerți, chiar dacă simți că o persoană greșește și tu ai dreptate. Tranzitul Lunii în conjuncție cu Marte te poate face să fii un pic mai directă și mai hotărâtă decât de obicei. Ai putea fi un pic mai intimidant decât de obicei, așa că, dacă încerci să transformi dușmanii în aliați, temperează-te puțin.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Ești un gânditor exagerat, iar dacă percepi că o persoană ar fi putut face mai bine, vei fi vrut să o facă. Așa că, în ciuda judecății tale aici, încearcă să faci tot posibilul să nu fii meschin. Oamenii fac greșeli, și poate fi atât de ușor să arăți cu câteva degete în direcția lor, în semn de vină, în timpul Lunii în conjuncție cu Marte. Poți crede că ai fi procedat altfel, dar poate că nu. Cine știe până când nu ai mers o milă în pantofii lor.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Poți fi timid, dar atunci când simți că o persoană este "aleasa" te poți angaja într-o relație. Este mai ușor să-ți depășești temerile, Rac, atunci când Luna este cu Marte. Chiar și în cele mai bune circumstanțe, este nevoie doar de puțin timp pentru a decide că este sigur să o faci. Luna în conjuncție cu Marte este ca un ușor imbold în direcția cea bună. Uneori, asta este tot ce ai nevoie pentru a te îndrepta în direcția corectă. 

Leu (23 iulie - 22 august)

Îți sufleci mânecile în această săptămână, iar Marte nu te va lăsa să te odihnești până când munca pe care o ai de făcut nu va fi terminată. Ești un tip de personalitate de tip "go getter" în următoarele zile. Fie că finalizezi un proiect sau te pregătești să începi unul nou înainte de weekend, ești la fel de fiabil ca și ei. Nu te oprești până nu realizezi ceea ce ți-ai propus să faci.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Deci nu știi să cânți la un instrument, asta nu înseamnă că nu ești în stare să găsești o ieșire prin creativitate atunci când ai nevoie. O modalitate excelentă de a-ți canaliza energia este prin exprimare artistică, iar asta poate include rotunjirea unei liste de melodii pe care să le împărtășești cu prietenii tăi. Poți dansa sau chiar să faci un simplu craft pe care să-l dăruiești de Ziua Îndrăgostiților. Luna în conjuncție cu Marte te motivează și îți ghidează drumul.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Sezonul eclipselor este în semnul tău, așa că se anunță schimbări mari pentru tine, Balanță. Poate că îți dorești să îți întemeiezi o familie, iar ceasul tău biologic ticăie. Tranzitul Lunii în conjuncție cu Marte te poate face să te simți ca și cum ar fi acum sau niciodată. S-ar putea să nu vrei să mai aștepți prea mult, iar nerăbdarea ta ar putea deveni un subiect de conversație în parteneriat sau în viața personală. Este o schimbare mare în viață, așa că asigură-te că ești pregătit.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

OK, toată lumea știe că poți fi intensă, dar ceea ce s-ar putea să nu știe este modul în care îți alegi selectiv cuvintele. Nu le toci mărunt și ești perfect intenționată cu ceea ce spui. Te simți deschis și expresiv astăzi, iar Luna în conjuncție cu Marte îți alimentează dorința de a te conecta la un nivel mai profund. Dar fii atent. Ești intimidant așa cum ești, așa că următoarele zile ar putea ridica miza și te-ar putea face să pari greu de mulțumit. Înfrânează-ți nerăbdarea, Scorpionule. Fii tu însuți, dar încearcă să fii și blând și amabil.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Ești o persoană cu un spirit liber, așa că ce te-ar putea determina să te cerți astăzi pe tema banilor? Banii sunt un mijloc pentru un scop. Vă ajută să vă maximizați punctele forte și să vă protejați punctele slabe. În timpul Lunii în conjuncție cu Marte s-ar putea să te simți puțin înflăcărat în legătură cu finanțele, dar încearcă să înțelegi de ce se întâmplă acest lucru. Este vorba de banii în sine sau de ceea ce percepeți că ar trebui făcut cu ceea ce aveți și unde.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Ești unul dintre cele mai subestimate semne zodiacale, așa că, atunci când ești gata de schimbare, este greu să îți reprimi atitudinea de a prelua controlul. Ești aici pentru că săptămâna aceasta Luna se află în conjuncție cu Marte. Aceasta te pune în viteză chiar înainte ca Luna Nouă să sosească în semnul tău. Acesta este momentul tău, Capricorn. Vei obține rezultate, indiferent de ceea ce ai de făcut în această săptămână.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Sunteți un inovator. De fapt, zodia ta este sinonimă cu inovația. Așa că, atunci când trecutul încearcă să se strecoare înapoi în viața ta, nu vei avea parte de așa ceva. Lucrurile, oamenii, situațiile, toate au avut timpul lor în viața ta, dar acum ai terminat. Te opui repetării greșelilor. În cazul în care trecutul încearcă să-și arate capul urât, ești puternic. Luna în conjuncție cu Marte îți fortifică hotărârea de a ține ușile închise și de a păstra legăturile tăiate. Nu ai de gând să cazi din nou în tipare vechi pentru nimeni.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Ești un suflet cu un spirit atât de dulce și, astfel, atunci când îți pasă, îți dăruiești toată inima unei persoane. Restul acestei săptămâni aduce în discuție cele mai apropiate prietenii ale tale. Prietenii sunt importanți pentru tine, așa că nu vei mai pune aceste persoane pe plan secundar. În timpul Lunii în conjuncție cu Marte, fiecare persoană a cărei viață ți-a influențat-o trece în fruntea listei tale de priorități. Vei fi mai atentă decât până acum, iar dragostea ta pentru oameni se va vedea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Sursă foto: Freepik

Top trei alimente care te vor ajuta să îți regenerezi ficatul și să slăbești

Captură video: YouTube/Românii au talent

La doar 11 ani, Maria Clara Postelnicu a cucerit inimile juraților de la Românii au Talent. Andra: „Prevăd un viitor extraordinar pentru tine” / VIDEO

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Tavi Colen a rupt tăcerea și a vorbit despre idila cu Gabriela Cristea. Reacția prezentatoarei Denise Rifai când a auzit răspunsul

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”




pixel