Horoscop, miercuri, 11 octombrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic, 11 octombrie 2023. 

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Investește în sănătatea ta, Berbec. Cu Luna în Fecioară, este timpul să te concentrezi pe sănătate și bunăstare. Există o relație frumoasă și armonioasă între Lună și Jupiter, așa că, dacă te decizi să te întorci pentru prima dată la sală, fii puțin prudent. Ai putea să te suprasoliciți în această perioadă. 


Taur (20 aprilie - 20 mai)
Ai o inimă mare, iar Luna de astăzi în Fecioară îți încurajează intențiile sincere de a face ceva romantic, dar și pragmatic. Energia echilibrată de astăzi dintre Jupiter și Luna în Fecioară subliniază nevoia și dorința ta de a face lucruri mari pentru cineva. S-ar putea să vrei să faci mai mult decât de obicei pentru că poți, dar și din dorința de a cuceri inima cuiva.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Nu permite ca trecutul să-ți definească ziua de mâine. Cu Luna în Fecioară în casa căminului și a familiei, țelul tău este să semnezi un contract pentru un apartament sau o casă nouă. Dar s-ar putea să simți și câteva temeri. Fii încrezător.


Rac (21 iunie - 22 iulie)
Programează-ți o întâlnire cu un prieten bun pentru a vorbi și a aborda lucruri pe care simți că trebuie să le discuți. Este o zi excelentă pentru a comunica clar și pentru a-ți expune speranțele și preocupările. S-ar putea să te simți timid sau să preferi să te retragi și să eviți complet problema. Dar, cu un mic impuls în direcția corectă, amândoi puteți să spuneți ce vă doare.


Leu (23 iulie - 22 august)
Banii pot părea uneori greu de găsit, dar astăzi aceștia curg și în calea ta. Este o zi excelentă pentru a lua niște taskuri în plus la locul de muncă. S-ar putea să descoperi că recompensele sunt foarte bune, iar cineva ar putea să-ți ofere un loc de muncă mai bun, cu un salariu mai bun.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Luna în Fecioară aduce în discuție speranțele și visele tale personale, iar atunci când vorbește cu Jupiter în Taur, îți poate reaminti, de asemenea, să folosești cuvinte dulci atunci când vorbești cu ceilalți. Astăzi, concentrează-te pe sănătatea și vindecarea ta.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Ai parte de o experiență de învățare în această perioadă, iar lecțiile te vor duce departe în viață. Ziua de astăzi aduce un pic de optimism în viața ta. S-ar putea să descoperi că a fi liniștit și a asculta ceea ce se spune este un dar. Trebuie să fii încrezător atunci când ești un bun ascultător și să ai încredere că ceea ce oferi este ceea ce este necesar.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Privește mai adânc, Scorpionule. S-ar putea să fii surprins de nivelul de detalii pe care ești capabil să le vezi în viața cuiva doar prin simpla ta prezență. A fi atent la modul în care se comportă ceilalți este o aptitudine excelentă în ceea ce privește abilitățile de relaționare și poate ajuta la integrarea în societate mult mai rapidă.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
O călătorie s-ar putea să se apropie pentru tine în viitorul apropiat. Fie este vorba de o deplasare pe cont propriu, fie alături de o companie minunată. Pregătește-te însă, s-ar putea să fii nevoit să faci un compromis fie în timpul călătoriei, fie când ajungi la destinație. Nu uita că ceea ce contează cel mai mult este să te bucuri de tot acest proces.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Fă-ți o viziune clară asupra viitorului tău. Iartă-te pentru că ai permis ca lucrurile să dureze atât de mult precum au durat până acum. Ești acolo unde ți-e scris să fii.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Controlează-ți emoțiile, Vărsătorule. Ai găsit ceea ce căutai. S-ar putea să te simți extrem de fericit și gata să sari în sus de bucurie. Când viața merge bine, trebuie să te bucuri de tot ce ți se oferă. 


Pești (19 februarie - 20 martie)
Raiul este aici pe pământ, Pești. Ceva la care ai sperat și ai cerut să se întâmple este pe drum. Așteaptă-te la un miracol în relația ta sau într-o situație de afaceri în care lucrurile s-au simțit tensionate și incerte în ultima vreme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astrologie  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar




pixel