Horoscop, miercuri, 13 decembrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic, 13 decembrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale. 


Berbec (21 martie - 19 aprilie)


Pregătește-te pentru o oarecare tensiune emoțională, Berbec, dar folosită cu înțelepciune, îți poate stimula impulsul și motivația pentru succes. Luna intră în Capricorn exact când Mercur retrograd începe și el în Capricorn.

Este posibil să simți o dorință profundă de a lucra asupra ta și de a-ți canaliza o parte din energie în carieră, stimulându-ți astfel și statutul social. Următoarele zile sunt excelente pentru a sta jos și a face o strategie de afaceri sau pentru a-ți scrie obiectivele.

Dacă ți-a lipsit claritatea emoțională, fă lucruri care țin de Capricorn: lucrează la proiecte, propune-ți să realizezi un obiectiv mic și poartă nuanțe de maro și gri.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)


Indiferent de locul în care te afli în viață, lumea este larg deschisă pentru a o explora. În timpul Lunii care intră în Capricorn, primești darul determinării și al dorinței.

Luna își schimbă semnul exact când începe Mercur rx, așa că primul pas spre descoperire este să te uiți în interiorul tău. Întreabă-te ce ți-ar plăcea să se întâmple în viața ta în viitor?

Cum vreți să fie sau cum vreți să vă simțiți? Cine vrei să fie alături de tine când vei ajunge acolo? Creați o declarație de misiune sau o filozofie personală de viață și modificați-o după cum este necesar.

 

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Luna care intră în Capricorn este un moment în care trebuie să vă puneți întrebări dificile despre viață, inclusiv despre investițiile pe care doriți să le faceți în viitor.


Luna în Capricorn este un moment excelent pentru a face un inventar personal, parțial din punct de vedere monetar. Aveți zone din viața dumneavoastră care vă rețin și vă fac să pierdeți bani?

Unde îți poți reduce riscurile și îți poți îmbunătăți câștigurile? Apelați la cunoștințele unui consilier de încredere specializat în investiții, dacă aveți unul, pentru a vă ajuta să navigați prin orice schimbări importante.

 


Rac (21 iunie - 22 iulie)


Este momentul să revizuiești și să te gândești la ce au nevoie partenerii tăi de la tine și ce simți că ai capacitatea de a le oferi. Aspectul emoțional al parteneriatelor coboară o treaptă când Luna intră în energia pământească a Capricornului.

Caracterul practic al unui semn de pământ poate fi exact ceea ce ai nevoie atunci când încerci să îți dai seama ce limite este important să stabilești înainte de începerea anului 2024 și ce tipuri de relații ai vrea să păstrezi, să le acorzi mai puțin timp și altele pe care ai vrea să le dobândești și să le construiești.

Acesta este un moment excelent pentru a evalua relațiile și a sorta dinamica. Este, de asemenea, un moment bun pentru a vă întâlni cu un antrenor de viață sau de afaceri pentru a vă răscoli gândurile.

 

 

Leu (23 iulie - 22 august)

 

Poți face ceea ce trebuie făcut, Leu. Trebuie să îți iei angajamentul față de tine însuți de a prioritiza acest lucru. Cu Luna care intră în Capricorn în următoarele zile, folosește un instrument care te ajută să rămâi concentrat și intenționat atunci când vine vorba de fluxul de lucru


Stabilește alarme și un program. Acordă-ți un termen limită. Luați în considerare posibilitatea de a vă oferi un anumit tip de recompensă monetară pentru a face o treabă bine și pentru a trece ziua fără a tergiversa.

S-ar putea să vi se pară util să vă planificați din timp sau să delegați lucruri pe care alții le pot face în locul dumneavoastră. Găsiți un sistem și puneți-l în aplicare.

 

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)


Atunci când fântâna ta creativă pare să se fi secat, ce poți face pentru a o revigora din nou? În timpul Lunii care intră în Capricorn, te poți simți în pană de idei care să te ajute să găsești noi unghiuri sau abordări ale proiectelor tale.


Acesta este un moment bun pentru a te opri și a face altceva. În loc să te forțezi să rezolvi lucrurile încearcă să îți stimulezi creierul cu o activitate distractivă. Indiferent ce decideți să faceți, recunoașteți-vă sentimentele cu gândul că acest lucru nu este pentru totdeauna. Veți reveni la imaginația dvs. obișnuită în cel mai scurt timp.

 


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)


Lucrurile mărunte, previzibile și practice, sunt cele care dau un sentiment de stabilitate în casă. Este posibil să simțiți o nevoie puternică de a vă reorienta viața spre rutine care să vă reamintească cât de bună este viața cu adevărat.


De la simplitatea de a spăla și a pune deoparte vasele până la împăturirea rufelor și agățarea hainelor, sunt acele mici acte de tradiție care îți luminează ziua. Poate că sunt banale și plictisitoare, dar îți oferă libertatea siguranței de a lua decizii dificile și îți mențin ziua curgând în direcția corectă.

 


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)


Nu trebuie să spui întotdeauna ceea ce gândești și nici nu trebuie să-ți dezvălui gândurile celorlalți. Poți lucra la ideile tale în moduri mai concrete în următoarele câteva zile, când Luna începe să călătorească prin Capricorn, casa ta solară a comunicării și a gândirii.


Acesta este un moment excelent pentru a citi cărți despre subiecte cu care te lupți. S-ar putea să ți se pară util să cercetezi documentare despre subiectele care te fascinează. Observă natura și acordă atenție lumii din jurul tău. Fiți curioși. Un pic de curiozitate. vă va ajuta foarte mult.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)


Cu atât de multe reduceri și oferte care au loc acum, ați putea fi tentat să cheltuiți mai mult decât aveți. S-ar putea chiar să simțiți că trebuie să mergeți dincolo de ceea ce sunt obiceiurile dvs. tipice de cumpărare, de dragul de a arăta recunoștință și generozitate față de alții.

Luna intră în sectorul tău de finanțe și ar putea fi coloana vertebrală de care ai nevoie în acest moment. Încearcă să eviți să scoți un card de credit sau să faci check-out folosind plata online pentru lucrurile care îți captează atenția pe rețelele sociale. Nu vrei să cheltuiești prea mult din banii câștigați cu greu. Odată cu începerea Mercur retrograd este o idee bună să îi economisiți.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)


O dată pe lună, Luna intră în semnul tău pentru câteva zile, iar tu ai ocazia să te gândești la dorințele și nevoile tale personale. Dacă ți-ai neglijat nevoile fizice, cum ar fi manichiura, pedichiura, tratamentele faciale, tunsul etc., programează-ți întâlniri pentru o perioadă care îți convine și revino pe drumul cel bun.


Acesta este, de asemenea, un moment excelent pentru a vă reconecta cu femeile din viața dvs. care sunt semnificative pentru dvs.: mama, mătușile, bunicii, prietenele și mentorii. Conectați-vă cu ele și programați o zi în care să vă conectați în persoană sau prin videochat în viitorul apropiat.

 


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


Poți fi atât de ocupat în viață încât nu-ți mai auzi vocea interioară vorbind. În timpul Lunii în Capricorn, este posibil să simți că ai nevoie să te reconectezi cu latura ta spirituală.


Puterea ta superioară este întotdeauna acolo, vorbind pentru a te ajuta să știi dacă ești pe calea cea bună. Câteva circumstanțe ar putea fi evazive, dar dacă rămâi conștient și atent la ceea ce se întâmplă în jurul tău, ai putea descoperi că intuiția se dovedește fidelă și vine cu ușurință la tine.

 


Pești (19 februarie - 20 martie)


Prietenia devine o temă centrală pentru tine în următoarele zile, când Luna intră în semnul Capricornului.

Prietenii pot fi sistemul de susținere de care ai nevoie acum, mai ales dacă treci printr-o perioadă dificilă în care viața ți se pare un pic mai aglomerată decât de obicei din cauza unor proiecte grele pe care trebuie să le finalizezi.

De asemenea, s-ar putea să constați că câteva persoane din trecut îți întind mâna pentru a recupera timpul pierdut, datorită lui Mercur retrograd care începe în Capricorn.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, previziuni în a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

De ce nu îl place Teo Trandafir pe Jador. Prezentatoarea TV a dat cărțile pe față: „Adu-ți aminte ce am pățit cu el”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 6 - 12 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care dau lovitura din punct de vedere financiar

Captură video: Voyo

Concurenții de la Survivor All Stars nu s-au mai putut opri din plâns. Ce mesaje au primit de la familie / FOTO

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Nativii care vor fi pasionali și posesivi

Survivor All Stars, sursa foto Voyo

Anunț de ultimă oră la Survivor All Stars. Ce se va întâmpla cu Zanni, după ce a fost trimis în exil

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Top 3 zodii care își găsesc adevărata iubire după Paşte. Mihai Voropchievici: „Ar putea întâlni pe cineva care să le fure inima”

Ștefania, Andrei Ciobanu, captură video Voyo

Ștefania Stănilă îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Trebuia să fie acasă de mult”

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 4 mai - 11 mai 2024. Zodia care va primi cele mai multe răspunsuri la întrebările profunde

Ana Porgras, Zanni, sursa foto Instagram

Ana Porgras a rupt legătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Horoscop 6 - 12 mai 2024. Cea mai norocoasă zodie: „Voi sunteți cei mai bine aspectați”


Mama sau tata? De la cine moștenește copilul temperamentul?

Temperamentul reprezintă componenta instinctivă a modului...



pixel