Horoscop, miercuri, 14 februarie 2024. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic, miercuri, 14 februarie 2024.

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Aceasta este una dintre acele zile în care să te răsfeți și, uneori, cel mai mai potrivit poate fi să-ți petreci ziua singur. S-ar putea să te bucuri mental de ideea de a fi cu altcineva, dar s-ar putea ca, în aceeași măsură, să preferi să ai liniște și pace cu toate aranjamentele numai pentru tine.


Taur (20 aprilie - 20 mai)
În sfârșit, Luna intră în semnul tău, moment în care va produce o mare bucurie în viața ta. Astăzi este despre a lua lucrurile încet și de a îmbrățișa lucrurile bune pe care viața le are de oferit. Cei care își petrec ziua cu tine vor fi răsfățați, iar dacă îți petreci ziua singur, comandă-ți mâncarea preferată și bucură-te de micile plăceri ale vieții.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Ceva neobișnuit ar putea avea loc în cursul următoarelor zile. Dai dovadă de puțină încăpățânare, iar când se întâmplă asta, toată lumea din jurul tău trebuie să fie atentă. Această zi poate fi momentul în care vrei să renunți la lucrurile pe care nu le mai dorești sau de care nu mai ai nevoie, dar o latură sentimentală te poate convinge să nu iei această decizie. Azi nu trebuie să iei decizii impulsive.


Rac (21 iunie - 22 iulie)
Viața este mai bună cu prieteni buni. Așadar, când Luna intră în sectorul tău de prietenie, poți simți dragostea în jurul tău, mai ales când te conectezi cu un vechi prieten. Să vorbești cu cineva la telefon și să vă puneți la curent cu viețile voastre este o modalitate excelentă de a petrece timpul liber de azi. 


Leu (23 iulie - 22 august)
Este o zi care vine cu bani pentru tine, Leu. Poți câștiga mai mult decât de obicei și, odată cu intrarea Lunii în sectorul carierei, ești un magnet de bani. Este o zi bună pentru a te interesa despre potențialul unei măriri de salariu sau poți auzi că șefii sunt gata să te promoveze.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Această zi, în special seara, este potrivită pentru a investi timp în pasiunile tale și pentru a te relaxa cu o carte bună. Aceasta poate fi și o oportunitate pentru a citi anumite lucruri interesate, care îți pot deschide ușile către noi studii.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Când a fost ultima dată când ați vizitat un muzeu? Dacă nu ai mai făcut-o de mult timp, este momentul să-ți programezi o ieșire la un astfel de loc, fie că e vorba de o grădină botanică, expoziție sau muzeu. Dacă nu vrei să mergi singur, invită un prieten să ți se alăture.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Este o zi pe care cel mai bine o petreci alături de cineva drag sau de un prieten care scoate la iveală tot ce e mai bun din tine. Luna intră în semnul tău de parteneriat și, chiar dacă adori timpul petrecut singur, e important să socializezi cu cineva drag. Găsește acea persoană specială astăzi și bucură-te de compania sa.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Sănătatea este extrem de importantă, fie că ne referim la corp sau minte. Luna intră în Taur, sectorul tău de bunăstare, ceea ce face ca această zi să fie perfectă pentru a sărbători dragostea prin îmbrățișarea iubirii de sine. Există o mulțime de motive pentru a face din sănătatea ta o prioritate.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Cultivă-ți latura creativă, Capricorn. Mulțumită intrării Lunii în Taur, este momentul perfect pentru a încerca lucruri noi și pentru a te folosi de latura ta artistică. Poate fi vorba despre orice tip de activitate, de la clipuri pentru rețelele de socializare, până la terminarea anumitor puzzle-uri.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
S-ar putea să nu-ți placă să ți se spună ce să faci astăzi și, pe măsură ce Luna intră în Taur, ar trebui să lași puțin încăpățânarea deoparte. S-ar putea chiar să câștigi respectul celor din jur pentru acest lucru.


Pești (19 februarie - 20 martie)
Îți place să scrii? Luna intră în Taur, casa ta de comunicare, ceea ce face ca această zi să fie ideală pentru a-ți face timp să îți scrii gândurile negru pe alb. Să scrii ceea ce gândești și simți necesită multă disciplină și efort. Ziua poate fi productivă, așa că ia acum atitudine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Sursă foto: Freepik

Top trei alimente care te vor ajuta să îți regenerezi ficatul și să slăbești

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Captură video: YouTube/Românii au talent

La doar 11 ani, Maria Clara Postelnicu a cucerit inimile juraților de la Românii au Talent. Andra: „Prevăd un viitor extraordinar pentru tine” / VIDEO

Captură video: Kanal D. Captură video: Pro TV

Previziunea pe care Neti Sandu i-a făcut-o actriței Carmen Tănase. S-a aflat după 10 ani: „Mă uitam la ea și am zis «I-auite ce mi-a zis asta»”




pixel