Horoscop, miercuri, 14 iunie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic, 14 iunie. Neti Sandu vine cu cele mai importante previziuni ale zilei.

Vin bani pentru mai multe zodii, spune Neti Sandu, potrivit știrileprotv. În timp ce unele persoane o să întâlnească provocări pe plan profesional, pe care le pot rezolva cu brio, altele își pot întâlni jumătate. Cu toate acestea, ziua de 14 iunie 2023 se anunță a fi foarte bună pe plan financiar pentru mai multe semne zodiacale.

 

Berbec 

Vi se propune un job care v-ar aduce un plus de vizibilitate și bani, plus alte relații care v-ar deschide o nouă perspectivă în afaceri. 

Taur 

O să vă fie apreciată munca. Poate vi se încredințează un proiect grandios și o să vină și banii. E bine să aveți grijă totuși și de sănătate. 

Gemeni 

Se adună banii în cont că vi se plătesc niște sume restante și o să vă descurcați cu cheltuielile acestei perioade. O să le luați în special copiilor ce le-ați promis. 

Rac 

O să mai cheltuiți niște bani cu casa și o să vă ocupați de reamenajare și pe dinăuntru, și pe dinafară, ca să vă simțiți cu toții bine.

Leu 

Poate vin bani dintr-o sursă paralelă cu serviciul, că ați vândut ceva și pe cât posibil o să îi puneți la păstrare. O să luați altceva în schimb. O mașină nouă, poate. 

Fecioară 

Se observă o reușită că ați obținut o aprobare. Vă încărcați la un nivel superior la școală și o să aveți rezultate de top la examene și interviuri. 

Balanță 

Apare cineva care poate e atașat de voi și o să vă fie de ajutor în perioada care urmează, că o să aveți nevoie să vă luați o casă ori să plecați în vacanță. 

Scorpion

E momentul ideal să întâlniți pe cineva care să se plieze pe felul vostru de a fi, voi sunteți cam dificil din fire, dar o să vă înțelegeți de minune.

Săgetător 

Vi se propune ceva nou la serviciu și o să fie o adevărată provocare pentru voi, că miza va fi mare și ambițiile voastre sunt la fel de mari. 

Capricorn 

Vi se fac promisiuni de avansare la locul de muncă și o să fiți în competiție cu cei mai buni. E bine să vă bazați pe calitățile voastre și pe nimeni altcineva. 

Vărsător 

Poate veți lua o decizie legată de casă și fie o să apelați la un credit, fie vă apucați de renovare și extinderea locuinței ca să vă încadrați în bugetul existent. 

Pești 

O să perfectați comunicarea cu colegii, cu șefii, cu rudele. O să vă pregătiți poate de o meserie legată de scris, de vorbit în public sau o să transmiteți titluri online. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop  Neti Sandu  zodii 


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, făcut praf de Zanni, la Survivor All Stars, după ce l-a bărfit cu TJ Miles: „Sunt acrit de faptul că e încă aici”

Captură video: YouTube/Micutzu Stand-up Official

Denise Rifai a dezvăluit care a fost primul ei salariu. Prezentatoare TV a uimit pe toată lumea: „Și-a luat diamante din primul job?”

Captură video: Pro TV

Ce meserii a avut Zanni înainte de Survivor All Stars: „Alte joburi nu mergeau, nu mă primeau”




Horoscop, joi, 16 mai 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Iată previziunile astrale pentru ziua de joi, 16 mai...

pixel