Horoscop, miercuri, 15 noiembrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic, 15 noiembrie 2023. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Uneori, începi o călătorie cu cineva, dar apoi îți dai seama prin experiență că nu este deloc prietenul tău. Ei sunt un dușman. Este posibil să intri în această etapă a vieții tale cu mari speranțe și cu dorința ca ei să se comporte diferit. Cu toate acestea, trebuie să te pregătești pentru ca oamenii să își aleagă soarta. Prietenul tău poate crede sau nu că are motive să se schimbe.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Rolul unui prieten este de a fi loial, de a te susține și, cel puțin, de a-ți păstra secretele. Cu toate acestea, în timpul tranzitului Luna în cuadratură cu Neptun, ajungi să realizezi că ai o bârfă în mijlocul tău. Vorbesc despre lucruri care ar trebui să fie ținute pentru ei înșiși. Planul este ca tu să rămâi pasiv și să asculți înainte de a-ți împărtăși gândurile.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Renunțarea liniștită sau sentimentul că șeful tău te concediază în liniște? Ideea de separare a locurilor de muncă poate apărea pentru tine astăzi, deoarece Luna se află în cuadratură cu Neptun. Pot exista conflicte între relațiile tale de la birou. O persoană vă poate crea probleme. Cu toate acestea, puteți încerca să faceți ca lucrurile să funcționeze solicitând o întâlnire sinceră. Vedeți unde vă duc lucrurile după aceea.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Nu trebuie să le faci pe toate și este bine să ai parte de schimbări. Tranzitul Lunii în cuadratură cu Neptun te invită să faci o mică îmbunătățire în rutina ta zilnică. Renunță la un obicei pe care îl faci doar pentru că așa s-a făcut întotdeauna. Încorporează multitasking-ul, astfel încât să poți realiza mai mult în mai puțin timp și să ai mai mult timp pentru lucrurile pe care le iubești.

Leu (23 iulie - 22 august)

Nu sunteți materialist, dar cineva vă trage de inimă cu generozitatea sa. Partenerul tău se poate oferi să te ajute să plătești o factură sau să-ți dea niște bani pe care să-i pui la economii. Prietenii ar putea pune umărul pentru a vă ajuta să vă puneți pe picioare. În timpul tranzitului Luna în cuadratură cu Neptun, vremurile grele culeg prieteni buni.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Divorțul este greu pentru toți membrii familiei. Visul tău a murit, dar și al lor. Este o adaptare pentru toți. În timp ce reintri în lume doar cu curaj, amintește-ți că schimbările nu sunt întotdeauna ușoare. În această perioadă, este deosebit de important să practici harul și auto-compătimirea. Tranzitul Lunii în cuadratură cu Neptun te ajută să îți redefinești rolul în familie și în lume fără partenerul tău semnificativ.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Te-ai gândit un pic, iar acum ești gata să faci câteva schimbări cheie în viața ta. Tranzitul Lunii în cuadratură cu Neptun este perfect pentru a te reloca într-un loc nou în cadrul comunității tale. Deoarece Luna actuală guvernează sectorul tău de comunicare, este posibil să privești conversațiile și rezultatele lor într-o nouă lumină. În loc să trageți concluzii pripite, puteți aștepta și vedea.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Sunteți gata să vă asumați un risc de dragul iubirii. Toți prietenii tăi care acționează ca vocea rațiunii spun că nu ar trebui să te implici într-o anumită situație. Deși s-ar putea să nu privești problema în aceeași lumină în timpul tranzitului Lunii în cuadratură cu Neptun, să ții cont de un sfat bun, chiar dacă este doar pentru a medita, este o decizie înțeleaptă.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Este posibil să vă simțiți în dezacord cu membrii familiei. Aceștia ar putea să se lupte cu ideea că ești adult și independent pentru a-ți face propriile alegeri. Tranzitul Lunii în cuadratură cu Neptun îți amintește să îți stabilești prioritățile și să nu înghesui nimic în acele zile.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Sfârșitul nu este niciodată ușor, dar nici să rămâi într-un loc pe care nu-l mai poți folosi. Luna în cuadratură cu Neptun îți poziționează cuvintele împotriva sentimentelor, astfel că emoțiile ar putea fi puțin confuze. În această perioadă, caută claritate prin jurnal sau conversație și nu-ți fie teamă să-ți simți sentimentele. S-ar putea să descoperi că reprimarea lor nu le face să dispară, ci să crească sub suprafață pe termen lung. Te descurci!

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Rețeaua ta socială ocupă un loc central pe măsură ce te ocupi de unele dintre ajustările pe care trebuie să le faci în timpul Lunii Noi în Taur. Poți considera că aceasta este o perioadă aventuroasă și plină de amintiri de durată. Te învață să apreciezi tot ceea ce ai.

Pești (19 februarie - 20 martie)

O parte din tine vrea să muncească, dar există, de asemenea, această voce mică care spune că ai nevoie de o pauză. Îți poți reface gândirea și te poți simți revigorată atunci când te-ai odihnit. Greu de făcut? Da, dar nu este imposibil. Poți să ceri și să vezi ce se întâmplă în continuare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   astre  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

De ce nu îl place Teo Trandafir pe Jador. Prezentatoarea TV a dat cărțile pe față: „Adu-ți aminte ce am pățit cu el”

Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, previziuni în a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 6 - 12 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care dau lovitura din punct de vedere financiar

Captură video: Voyo

Concurenții de la Survivor All Stars nu s-au mai putut opri din plâns. Ce mesaje au primit de la familie / FOTO

Survivor All Stars, sursa foto Voyo

Anunț de ultimă oră la Survivor All Stars. Ce se va întâmpla cu Zanni, după ce a fost trimis în exil

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Top 3 zodii care își găsesc adevărata iubire după Paşte. Mihai Voropchievici: „Ar putea întâlni pe cineva care să le fure inima”

Ștefania, Andrei Ciobanu, captură video Voyo

Ștefania Stănilă îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Trebuia să fie acasă de mult”

Ana Porgras, Zanni, sursa foto Instagram

Ana Porgras a rupt legătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Horoscop 6 - 12 mai 2024. Cea mai norocoasă zodie: „Voi sunteți cei mai bine aspectați”

Captură video: Pro TV

Vali Vijelie, prima reacție după ce a înșelat-o pe Carmen Rusu. Cine e bruneta cu care a fost fotografiat: „Soția e supărată rău pe mine”

Captură video: YouTube/Cristian Stan

Boala autoimună de care suferă Sebastian Dobrincu. Tânărul milionar a făcut dezvăluiri șocante: „Nu știu dacă o să mai fiu în 10 ani”




pixel